- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bence yaşımı daha küçük sandı bu sebeple hoş buldu.Çok saçma değil mi?Tesettürü hoşuna gitti diye hesap ödeyemeyeceğini düşünüp yada farklı bir düşünce ile tesettürlüsün diye buna kalkışması. Mini yada şık giyinen birine aynısı yapılsa sarkıntılık edildi denilecek şeye tesettür diye hoşuna gitmiştir deniliyor. Garip yahu.
Ban çok saçma geldi bu fikir ama Tabiki sizin kendi düşünceniz ne diyimBence yaşımı daha küçük sandı bu sebeple hoş buldu.
tabi ki ödetmem benim ihtiyacım yok ama ihtiyacı olan birine alıp sevaba girebilirsiniz derim. Adamı yadırgamadım çünkü bende arada markette öyle yapıyorum. hakkımda böyle düşünülsün istemezdimÖdetirsin yani?
bunu baştan söyleseydiniz olay açığa kavuşurdu. mutlaka böyledirBence giyimin hoşuna gitti tesettürüm yani.
Neden dediğinizde bön bön bakmak yerine izah etseydi niyetini art niyet aramazdınız çok doğal tepkiniz. Benim başıma gelmedi ama bi arkadaşımın başına şöyle bir şey gelmişti üniversitede iken bi kafede oturup bir şeyler yeyip içiyorlar yan masada bi adam kalkarken hesaplarını ödüyor açıklaması da benim de kızım başka şehirde okuyor o yüzden ödedim. Bak bu 10/10 luk hareket meselaBugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...
Bu tarz şeyler iyi niyetli görünse de gayet kötü bence. Biz kim olarak o insanı hesabını ödüyoruz? Sorarsın isterse ödersin. Sormadan etmeden yapmak da hadsizlik. Boş kahramanlık.Yapan insanlar var. Bizde bir ara yemek yerken bir amcanın hesabını ödeyip çıkmıştık. Yaşlıydı diye tabi
Sizin de yorurumunuz boş duyar kasmadan ibaret o nasıl olacak???? Zira o yaşlı amcanın yemek yiyecek parası yoktu!!!Bu tarz şeyler iyi niyetli görünse de gayet kötü bence. Biz kim olarak o insanı hesabını ödüyoruz? Sorarsın isterse ödersin. Sormadan etmeden yapmak da hadsizlik. Boş kahramanlık.
yaşınız kaç? belki küçük gördüğünde, öğrencisiniz diye yardım etmek istemiştir.Ama kabul etmediğiniz iyi olmuş,devir kötü.Bugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...
keşke insanlar hep böyle boş yapsaBu tarz şeyler iyi niyetli görünse de gayet kötü bence. Biz kim olarak o insanı hesabını ödüyoruz? Sorarsın isterse ödersin. Sormadan etmeden yapmak da hadsizlik. Boş kahramanlık.
28 ama 22-23 sanatlar daha küçük gösteririmyaşınız kaç? belki küçük gördüğünde, öğrencisiniz diye yardım etmek istemiştir.Ama kabul etmediğiniz iyi olmuş,devir kötü.
Ne konuda?yalnız bayağı gelişme var.
tebrik ederim.
Dışarıya göre o kadar farklıysa görüntünüz belki sizin savaş mağduru mülteci filan olduğunuzu zannedip hayır yapmak istemiştir. Bizim çevredeki mültecilerin tesettürü farklı biraz, o yüzden aklıma geldi.Dışarıya göre farklı görüntüm bu çünkü renkli vs değil tesettürüm ben böyle düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?