Hiç başınıza böyle birşey geldi mi?

Bence yaşımı daha küçük sandı bu sebeple hoş buldu.

Market kapısında yanaşıp, ihtiyacım var, bana da birkaç şey alır mısın diyen insanlarla karşılaştım da, sizinki gibi bir olayı ilk defa duydum. Tam kafasına sepet geçirip, pekmezini akıtmalık... Sapık mıdır nedir, ne bileceksiniz niyetini... Niyetinin iyi olabileceğini düşünmeye çalışıyorum da, düşünemiyorum, ne iyi niyeti ya... İhtiyaç sahibi birini arıyorsa, onu bulmanın yolu bu değil.

Neden dediğinizde bön bön bakmak yerine izah etseydi niyetini art niyet aramazdınız çok doğal tepkiniz. Benim başıma gelmedi ama bi arkadaşımın başına şöyle bir şey gelmişti üniversitede iken bi kafede oturup bir şeyler yeyip içiyorlar yan masada bi adam kalkarken hesaplarını ödüyor açıklaması da benim de kızım başka şehirde okuyor o yüzden ödedim. Bak bu 10/10 luk hareket mesela

Öğrenci iken arkadaşlarla gezerken bir amca ile teyze yediğimiz yemeğin hesabını ödemişti. Yemekten hem öncesinde sohbet etmiştik onda şehir dışında biz yaşında kızları olduğunu söylemişti o sebeple muhtemelen içinden gelmişti. Biz de farkedince yanımızda bir kitap vardı onu hediye etmiştik.

Yapan insanlar var. Bizde bir ara yemek yerken bir amcanın hesabını ödeyip çıkmıştık. Yaşlıydı diye tabi
Bu tarz şeyler iyi niyetli görünse de gayet kötü bence. Biz kim olarak o insanı hesabını ödüyoruz? Sorarsın isterse ödersin. Sormadan etmeden yapmak da hadsizlik. Boş kahramanlık.

Bu tarz şeyler iyi niyetli görünse de gayet kötü bence. Biz kim olarak o insanı hesabını ödüyoruz? Sorarsın isterse ödersin. Sormadan etmeden yapmak da hadsizlik. Boş kahramanlık.
Sizin de yorurumunuz boş duyar kasmadan ibaret o nasıl olacak???? Zira o yaşlı amcanın yemek yiyecek parası yoktu!!!

yaşınız kaç? belki küçük gördüğünde, öğrencisiniz diye yardım etmek istemiştir.Ama kabul etmediğiniz iyi olmuş,devir kötü.

Günümüzde kimin ne olduğu belli değil, belki iyi niyetli bir davranıştı ama reddetmek ile iyi etmişsiniz.
Ayrıca cidden tuhaf bir davranış..

Sosyal deney yapıyor olabilirler..
Youtuberlar cekiyor öyle videolar birçok kez denk gelip izlemiştim.

Dışarıya göre farklı görüntüm bu çünkü renkli vs değil tesettürüm ben böyle düşündüm.
Dışarıya göre o kadar farklıysa görüntünüz belki sizin savaş mağduru mülteci filan olduğunuzu zannedip hayır yapmak istemiştir. Bizim çevredeki mültecilerin tesettürü farklı biraz, o yüzden aklıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…