Ben o iftar günü akşama dek sordum bak sorun mu diye. Gerçekten içine sinmeyen birşey yapmam ben.Ne olursa olsun boyle seviyesiz bir kelime kullanmamasi gerekirdi. Senin iki erkek arkadasinla iftar yapmani kiskanmamissa sonradan konusunu da acmamasi lazim.
Pisman olsa da affedince ne olacak ki? Lan kelimesini kullandigi gibi bu tur kelimeleri de kullanmaya devam edecek.
Çok şaşırdım çünkü duymadım daha önce ondan birşeyHiç hoşlanmam ben de böyle konuşmalardan ..O böyle diyince kapat telefonu suratına ya da mesajlaşıyorsanız çık ..Kalakalsın öyle ..
Bu ne demek ? Biraz açar mısınızönce çok çocukça dye düşündüm tavırlarını ama bilmiyorum ya tam tencere kapaksınız siz.
senin saçma sapan kıskançlıkların onun terbiyesiz cümleleri tam birbiriniz içinsiniz işteBu ne demek ? Biraz açar mısınız
Sizin gibi yorum yapan insanlardan gerçekten nefret ediyorum. O kadar gereksizsiniz ki.senin saçma sapan kıskançlıkların onun terbiyesiz cümleleri tam birbiriniz içinsiniz işte
Bu kez kalbimi çok kırdı. Böyle yapacağım. Ben kufurun oldugu yerde kalamam zaten.Gerçekten yardımcı olduğunuz için cok çok teşekkür ederim.Canım iyi bir ders ver . Uzak dur bakalım napıcak ? Saygı olmayan yerde sevgi olmaz !
Çok haklısınız saygı olmadan sevgi olur mu . Olmaz. Küfür etmem, sevmem de. Hele ki sevdiğin bir adamın ucu bana dokunan küfürler etmesi hiç olacak birşey değil.sana saygı duymalı...
Ben biraz mecburi olarak arkadaşlarımla iftara katıldım. Ve gidene kadar dedim ki bak içine sinmeyecekse gitmem dedim. Şimdi bana gitmeyeceksin o zaman sende diyor. Bana bunları diyorsan gitmeyeceksin diyor.Söylediği kelime argo bir tabir, kabul ediyorum.
Fakat size ettiği bir küfür, hakaret değil.
Kendi kendine saydırmış sevgiliniz.
Ben erkek adam değil miydim de seni kıskanmadım demek istemiş ama sinirlenince belki de oruç tutuyorsa onun verdiği bir gerginlikle bu şekilde tercüme etmiş.
İfade ediş biçimi çok yanlış, o konuda haklısınız.
Sizin yerinizde olsaydım, ettiği laftan öte oraya gitmesine takılırdım ama çözülemeyecek bir şey gibi durmuyor.
İkinizde abartmazsanız, tatlıya bağlanır.
Ben mecburen gittim yani çok mecbur değildim aslında ama gitmem gerekiyordu ve gidene kadar defalarca sordum bak içine siner mi diye . Şimdi gelmiş madem bana böyle diyorsun gitmeyeceksin diyor. Bu aralar çok anlayışsız biri haline geldi. Ve şimdi o arkadaşlarına gittiO sana iki tane erkek arkadaşınla yemek yemene izin verdiği halde senin de bunu dillendirmen yanlış olmuş. Çünkü aynı şey. Böyle bir cevap vereceğini bilmeliydin. Senin şuan hissettiklerini sen o arladaşlarınlayken erkek arkadaşında hissetmiş belli ki.. Tabi ki asla yine de böyle lanlı lunlu konuşma hakkına sahip değil. Düzgünce tekrar bir konuşun. Hallolmayacak bir şey gibi durmuyor.
Çok ağırıma gitti. Bir süre konuşmayı düşünmüyorum zaten. Ve bana sende gitmeyeceksin o zaman bir daha dedi ve şimdi arkadaşlarına gittiFazla tepki vermiş.
Acaba sorunları var diyorsun ya konuşmadan önce bunalıp yaşayıp sana mi patladı.
Hoş ne olursa olsun böyle sert tepkiler vermeyi gerektirmez.
Kıskançlıkta olsa ne olacak? İnsan sevdiğini kıskanır bu kadar basit.
Evet sen orada değilsin diye sitem etmissin ne vardi bu kadar anlaşılmayıp tepki verecek.
Arama sorma, kendi aklı başına gelsin.
Özür dilesin. Biraz zaman tanıyın kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?