Hiç beklemezdim

Off. Boyle kadinlarin numunelik olmasini umuyorum hep.
Ama maalesef degiller kk da bi kac tane var boyle.
Eger erkek kiz gorusmelerinden rahatsizsan; sen neden gittin zamaninda 2 erkekle? Bana zorunluydu felan deme, istemezsen gitmezdin.
Hem var sayiyorumki erkek arkdasinin grubu 3 kisiden( sen ve 2 erkekten) daha kalabaliktir. Ne kdr kalabalik o kdr mesafe o kizla arasinda. Dertlenme ona hic.
Eger sevgilin senin durumuna bisey demediyse otur asagi.

Ve insani cileden cikaran birisi varsa, kendi yaptigina hep bi gerekce sunup beni kisitlayan birisi varsa benim tek kelimem " lan" olmazdi. Cok daha baska seyler olurdu.

Gerçekten sevgilini rahatsız edecek bir durum yoksa -ortamda senden hoşlanan biri olması gibi- "Bak içine sinmiyorsa gitmem" demen çok gerekli değil @castleinsnow .

Benim de karşı tarafı böyle fuzuli önemsemişliğim vardır.
Kimseye bir faydası yok inan.
Sonra sen de beklentiye giriyorsun. O da gitmesin istiyorsun.
"Bensiz gülüp mutlu olacak" düşüncesi de bana pek sağlıklı gelmedi.
Adamı seviyorsun, güveniyorsun varsayıyorum.
O halde seninle veya sensiz mutlu olması seni rahatsız etmemeli.
Yarın öbür gün işe girer sensiz bin çeşit yemeğe gider.
Gık diyemezsin yani.
Yaşıyorum oradan biliyorum.
O yüzden bana kalırsa ne sen yap ne ondan bekle.
Yetişkin insanlarsınız.
Sosyal yaşamınızı kendiniz düzenleyebilmelisiniz bence.

Neden soruyosun ki? Gidiceksin tabi. Bu başka bişey. O hayatında yokken arkadaşların bardı yine olacaklr. Gidiyorum dersin biter. Bunun adı godoşluk ya da gavatlık her neyse olamaz. Sen on kere izin ister gibi sorduysan adamı zaten sen havaya sokmuşsun önemli bir durumda gedakarlık yapıp izin verdim havasına girmiş. Şimdi bunu sana karşı kullanıyo. Eğer kıskançlıktan dır dır edip başının etini yemediysen olay bize anlattığın gibiyse tamamen haklısın. Sakın alttan alma. Anladığım kadarıyla tek kıskançlığın o iftarda bulunamamak olmuş.

Öyle olması gerekiyormuydu eğer o 2 kızla iftar etseydi öyle olması gerekiyordu diyemezdin bırak gitsin küfür sevmemen onun yapmayacağı anlamına gelmez alışmış kudurmustan beterdir. Biraz rahat bırakın birbirinizi bakalım toparlasin kendisini sende oda.

Zor bir dönemden geçiyor demişsiniz bence siz fazla duygusalsınız.
Kullandığı kelime konusunda çok haksız ama zaten affedecekseniz pişman olmasının çok da önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…