hiç bir erkek yalvardı mı size?

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
54
118
35
İstanbul
hayatınızda hiç size yalvaran,sizin için ağlayan bir erkek oldu mu kızlar?

ve sizin tutumunuz ne oldu?böyle şeyler sizi yumuşatır mı?

evet yalvardı. sevgililer gününden bir iki gün önce arayıp 14 şubatta buluşalım diye yalvardı. "sen bana şu kötülükleri yaptın. seni nasıl affedeyim" diye yaptıklarını sıraladım. o da cevap olarak aynen şunu dedi:"hak etmedin mi?" :)) şaka gibi yani. hem yalvarıyor, seni özledim diyor, bir yandan da sen hak ettin o kötülükleri diyor. tipik dengesiz ikizler erkeği işte. tabii ki içimden güldüm geçtim, yumuşamadım. bir daha arasa açmazdım. o da aramadı zaten. büyük ihtimal 14 şubat a sevgilisiz girmemek için aramıştı. :D

evet yalvardı. sevgililer gününden bir iki gün önce arayıp 14 şubatta buluşalım diye yalvardı. "sen bana şu kötülükleri yaptın. seni nasıl affedeyim" diye yaptıklarını sıraladım. o da cevap olarak aynen şunu dedi:"hak etmedin mi?" :)) şaka gibi yani. hem yalvarıyor, seni özledim diyor, bir yandan da sen hak ettin o kötülükleri diyor. tipik dengesiz ikizler erkeği işte. tabii ki içimden güldüm geçtim, yumuşamadım. bir daha arasa açmazdım. o da aramadı zaten. büyük ihtimal 14 şubat a sevgilisiz girmemek için aramıştı. :D

Dengesiz :umursamaz:

evet iki tanesi yalvardı..birinde yumusamadim daha çok nefret ettim digerinde de yumusadim :) suan ki erkek arkadasimdi yumusadigim zaten :))) kiyamadim ona :)))

bir de bazen siz terk ettiyseniz barışıp sonrasında intikam almak için de yalvarabiliyorlar. tamamen hırstan yani. dikkatli olun bu konuda kızlar.

Yalvardı...
ılk zaman ki ayrılıklarda affetmiştim..
Ama bu son olayda hiç yumuşamadım affetmedim de...

yalvardi da noldu , yine ayni hatalari tekrarlamak icin yalvarmis gibi devam etti :dilcikar:
ama tabi erkeginden erkegine de degisen birsey

yalvardı ağladı zırladı hatta gözümde düştükçe düştü...nefret ettim :umursamaz:

hiç haz etmem yalvaran,ağlayan,zırlayan erkekten.
maksat kendini affettirmekse bin tane yol var kadına giden...

malesef bana da oldu ama olmamasını tercih ederdim
ne yapıcagını bilemiyorsun..
yasakkelime

hiç haz etmem yalvaran,ağlayan,zırlayan erkekten.
maksat kendini affettirmekse bin tane yol var kadına giden...

aynen öyle ben de hiç sevmem öyle eğilip bükülen tiplerden....
samimi olmanın tek yolu sanki yalvarmak....

ayrıca bana yalvaran olmadı şimdiye kadar:S:sm_confused:

ayrilinca daha cok kiymete biniyor insan, degerini daha iyi anliyorlar.yalvardi hatta ailesini yollayacakti affetmedim.arada buyuk sorun yoktu ama fazla yipratmisim kendimi.sayemde kaymagini yediler:))tipik ikizlerr bu da sanirim:)

ayrıldığım son erkek arkadaşım; bir gün buluşucaz ama saatlerce onu bekledim..her zaman ki gibi yine saatlerce beni bekletmişti,haliyle artık sinirden ağlıycam o derece gerildim,geldi yanıma nolur aşkım çok özür dilerim falan sonra dengesiz milletin içinde eğilip ayağıma kapandı..nasıl böyle biriyle birlikte oluyorum ben yaa dedim kendi kendime ..sonrasında da ben bitirmiştim zaten,fazla sürmeden...

ay kızlar bende dertliyim ikizler erkeğinden.hatta ikizler burcu olan biriyle tanıştımmı ve belirtilerini gördümmü artık kaçar oldum

Back
X