hiç bir erkek yalvardı mı size?

süper yorum.bu iki burç erkeği ağzıma tükürdü.hayatımı mahvettiler.yoksa sende benim gibi kova mısın :)

yengecım canım.. ama cok yakında bu lısteye balıgı da ekleyebılırım..
erkek mılletıne ıyıce sınır olmaya basladım zatenkaydirigubbakcemile

Evet çok oldu. Ama yalvarmak hiç birşeye çözüm değildir, işleri olana kadar yalvarırlar erkekler, ağlarlar hatta ama zamanı gelince de unutuverirler bunları yaptıklarını.

Bekarken çok sevdiğim , emek verdiğim, uzun zaman görüştüğüm erkek arkadaşım yalvardığında dayanamamıştım. Ve şimdi onla evli değilim. Şimdi ki eşim ise 7 sene yalvarmıştı, sonuç şimdi eşim işte .Bunun dışında bir bağım olmadığı hiç bir erkeğe yalvardı diye bir artı davranışım olmadı. Yalvarması bir ölçü değil yani.

evet ilgisinden bunaldığım için ayrılmıştım o da dönmem için ağlamiş yalvarmıştı günlerce (halbu ki bu kadar zayıf karakterli olmasaydı dönerdim ona) benden soğuması için elimden geleni yaptım ayni zamanda ona çok destek oldum öyle destek oldum ki biz beraberken normal görüştüğü ve pek tınlamadığı bir arkadaşıyla evlendi hemencecik birazcık da inat olsun diye.. 7 sene oldu evleneli en son gecen yıl ki sevgililer günü aramıştı..bu yıl aramadı unuttu artık demek ki :((

Evet yalvardı,iki tane erkek arkadaşım çok yalvarmışlardı....

Şimdi ikiside umrumda değil. Beni ilgilendiren sadece bir kişi var.:delphin:

Hele bi tanesi beş saat boyunca ağlamıştı yalvarmıştı daha çok gözümden düştü...

oldu evet ama o geceleri sabahlara kadar hergün ağlayıp yalvaran insan aynı zamanda dünyanın en sahtekar en yalancı en adi erkeğiymiş meğer, sevdiğim için hiç gözüm görmedi bunları her yalvardığında affettim, ama ertesi günü sanki sabaha kadar yalvaran o deilmiş gibi herşey başa döndü hergün daha kötü oldu, herşeyini çektim şimdi başkasıyla evli gayet mutlu ahım çıkar birgün mutlaka hiç affetmiyorum :umursamaz: yalvaran ağlayan erkeğe aldanmayın kızlar sakın affetmeyin, bu arada burcu KOÇ şutarafagitti

Yalvaran erkek samimiyetten uzak, acizi oynayan erkektir, tecrübeyle sabittir, sadece kısa bir oyundur, sonra işler değişir..Senin de kısa süreliğine egon şişer kocaman olur, vazgeçemedi diye düşünürsün, genellikle hepsi geçer..Adamına göre değişir ama bana denk gelenler anlattığım gibiydiboshayallersmile

Yalvardı.. Hemde 9 yıllık ilişkimiz boyunca sen benden ayrılırsan asla dönüpte seni affetmem yüzüne bile bakmam demesine rağmen.. yalvardı ağladı ayaklarıma kapandı o böyle yaptııkça gözümde küçüldü küçüldü küçüldü......... AFFETMEDıM
Balık burçlarınada güvenmeyin derim kızlar yalan onların içine işlemiş.. (tabi erkekleri için diyorum)
xesinx sana tamamen katılıyorum..

Yalvardı.. Hemde 9 yıllık ilişkimiz boyunca sen benden ayrılırsan asla dönüpte seni affetmem yüzüne bile bakmam demesine rağmen.. yalvardı ağladı ayaklarıma kapandı o böyle yaptııkça gözümde küçüldü küçüldü küçüldü......... AFFETMEDİM
Balık burçlarınada güvenmeyin derim kızlar yalan onların içine işlemiş.. (tabi erkekleri için diyorum)
xesinx sana tamamen katılıyorum..

benim sevgilimde balık burcu :S:1shok:

benim sevgilimde balık burcu :S:1shok:

Genelleme yaptım canım aslında biraz da kişilik meselesi.. Zaten yalan söylüyorsa er geç çıkıyor ortaya:sinifsinif: O yüzden sne benim dediğime takılıpta sakın sevgilini üzmeopuyorumnanaktan

eski sevgilim geri dönmem için çok yalvarmıştı...
ama hoş bir durum değil ya ne yalvarmak ne yalvartmak

erkek yalvarınca çok aciz görünüyo karşımda dik dursaydı belki kabul ederdim

ama nedense kaçan kovalanır durumu

Back
X