hiç bir erkek yalvardı mı size?

bir mi aklinialirimsmile sayamıyorum artık yalvaranları iimi ...ama sevmem ben öyle yalvaran erkeği ..bir tanesi yalvarmadı onu da kaçırmadım aldım :roflol:

kızlar hepinizin ikizlerden şikayetçiniz

ya balık erkeği nasıldır peki?

sevgili olmamız icin de, her küstüğümüzde barısmamız icinde... tabiri caizse pesimde kul köle oldu.

su ana kadar beni kim sevdiyse hepsi öyleydi acıkcası.bende herhangi bi etki yaratmıyor bu durum.

ama sunu anladım ki yalvarmakla falan olmuyor. zamanında ne kadar cok yalvarırlarsa sonrasında sen cok üzlüyorsun... bana mutluluktan cok acı verdi.

Evet arkadaşlar çıkarken yalvardı ben onu hep reddettim ve 2 yıl geçti ayrılıktan nasıl oldu bilmiyorum nasip oldu evlendik ama şimdi istediği olmasın gece yrısı sokak ortasında bırakır çeker gider ama eskiden yalvardığı dönemlerdede çıkarken yani 700 km uzaktan geliyordu evlilik var ya inanın kızlar herşeyi değiştiriyor...

evet yalvardı cok yakın bir arkadaşım hatta abi dediğim insandı acayip iyi anlaşıyorduk fakat bir süre sonra onun içinde farklı bir noktaya kaymış bana olan duyguları ve benımle bunu konuşmaya kalktı asla olamaz arkadaşlığımızda bıttı dedıgım zamanda yalvardı dağ gibi birisinin yalvarırken ağlarken görmek benım sadece saygımı bitirdi ona karşı.

balık erkeğini sormuşsun duygusal cocuk gibi sevdiği için yapmayacağı sey yok neredeyse sevdiğinde tam seven ,aldatması falan asla olmayan bir burç..yengeçten sonra bana ilaç gibi geldi...

ikizlerden şikayetçi olmayan bir ben mi varım yahu sempatiksalakcinni
hem de zor bir oğlak burcu olarak çok iyi anlaşıyorum,belki de yükseleniyle alakalıdır ikizler erkeğimin:P

yalvaran olmaz mı oluyor,her bayana da olmuştur diye düşünüyorum ben.istisnai durumlar hariç yalvaran erkek iyi değildir bence.

Yalvardı sonra terketti sonra yine yalvardı herşeyiyile ondan bi cacık olmazdı olmadıda zaten şimdi yalvarmayan gururlu ama beni herşeyin üstünde tutan biriyle çok mutluyum öbürü daha çooook yalvarırrr:jeyyar:

eski nişanlım çok yalvarmıştı.. zaten soğuduğum için nişanı bozmuştum.. böyle yalvarıp, ağlayıp, sızlandıkça daha da soğumuştum..:umursamaz:

eski nişanlım çok yalvarmıştı.. zaten soğuduğum için nişanı bozmuştum.. böyle yalvarıp, ağlayıp, sızlandıkça daha da soğumuştum..:umursamaz:

bendekaydirigubbakcemile3

aman yalvarsalar en olur yalvaracak duruma düşmeden önce düşünceklerdi.yalvarmakla olmuyor:mymeka:

ondan ilk ayrıldığımda yalvarmıştı,ağlamıştı ahh eşşek kafam başkalarına inanıp affetmemiştim naa bana :mymeka:
2 yıl sonra barıştık :asigim: biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın dimi kaydirigubbakcemile3

hemde nasıl yalvardı ama hırs yapmıstım resmen ılıskımız berbat gıdıyodu benım acımdan kavga etmekten yoruluyodum artık ama yok ya adamla tartısılmaz bıle asla ama asla ben haklı olamazdım gunlerce kavga edebılırdı uste cıkmak ıcın artık yoruluodum tamam dıyodum ama sureklı ıcımden sen gorceksın bana yalvarcaksın dıyodum o kadar dolmustumkı ona karsı.
kin gutmeye baslamısım resmen sımdı dusunuyorumda.ama dedıgım gıbı oldu o kadar cok yalvardı kı ama ben kabul etmedım 5 yıllık ılıskıyı sıldım attım cunku ne kendıme guven bırakmıstı ne sabır ne sevgı ne anlayıs...
atlatması zor oldu tabı hala etkılerı devam edıyo kolay olmuyo uzun soluklu bı ılıskıden cıkmak ama o kadar cok hafıfledımkı psıkolojım duzelmeye basladı rahatım artık

En nefret ettiğim şey erkeğin küçülüp yalvarması en asil sert sevgilimde bile gördüm.Nedeni ne olursa olsun bir erkek yalvarmamalı...Aslında erkeklerin bizden daha çok zayıf ve duygusal noktaları var çöküntüye uğradığında en burnu kalkık olanı bile çok küçülebiliyor belki o an görmek istediğimizde bu olabilir..ama hiç bir erkeğe yakışmıyor...Yumuşamamda.

Back
X