hiç bir erkek yalvardı mı size?

2 kişi.. defalarca..

her ikisi için de yumuşadım ama ne sevdiğim için, ne de etkilendiğim için, sadece acıdığım için..

son yalvarmalarına gelmedim ama ..burama gelmişti.düzelme yoktu..

çok geçmişte kaldılar

evet yalvardı eski erkek arkadaşım onu bırakmamam için hemde nasıl ağladı ama iş işten geçti bikere :umursamaz:

ilişkiyi kurtamak için ısrarcı olması hoşuma gider. tabii dozunda. ama bunu yalvararak yapması bende tamamen ters tepiyor.

Yalvardı,agladı büyük bir hatasından dolayı . Affetmek istemedim ama öyle agladıgını görünce kendi üzüntümü unuttum resmen .. Sokakta bir aglamaya basladı tam arkamı dönmüs gidiyorken, neye ugradıgımı sasırdım .. Cocuklarıyla gecen bir kadın tip tip bakıyordu sasırdı haliyle .. Alısık degil bu tip sahnelere .. Oturdum birde onu teselli ettim ..benneyaptımki

evet yalvardı. sevgililer gününden bir iki gün önce arayıp 14 şubatta buluşalım diye yalvardı. "sen bana şu kötülükleri yaptın. seni nasıl affedeyim" diye yaptıklarını sıraladım. o da cevap olarak aynen şunu dedi:"hak etmedin mi?" :)) şaka gibi yani. hem yalvarıyor, seni özledim diyor, bir yandan da sen hak ettin o kötülükleri diyor. tipik dengesiz ikizler erkeği işte. tabii ki içimden güldüm geçtim, yumuşamadım. bir daha arasa açmazdım. o da aramadı zaten. büyük ihtimal 14 şubat a sevgilisiz girmemek için aramıştı. :D

Aaaaayyy bu kadar olur. Aynısını ben de yaşadım canım, ikizler mi!!! 10km'den yakınıma gelmesinler tövbeee. :olmaz::olmaz:alsanaalsanasmile

benimde şimdiki nişanlım biz sevgiliyken yanıma kadar gelip karşımda ağlamıştı ama verdiğim ayrılık kararı onun kötü bişey yapmış olmasından deildi bazı kendime ait sorunlardan dolayıydı ama buraya kadar gelip ( çünkü farklı şehirlerdeyiz) karşımda ole durması beni mahvetti aslında bende ayrılmak istemiodum onuda ole görünce dayanamadım...opuyorumnanaktan

sevgilim askerdeyken beni özlediği için ağlayacaktı tam durdurdum hiç katlanamam aciz erkeğe erkek dediğin karşında sağlam durmalı :olmaz:

heralde ağlamaktan bayılan bir benimki vardır.annesi bile ağladığını hatırlamazken karşımda ağlaması beni şok etti,ama ayrılık kararından döndürmedi,sonra konuştuk hallettik barıştık,ama garibim rezil olmak pahasına harab olmuştu karşımda.canım benim

..

bir keresinde yalvardi o da, sokakta karakalemle resim cizenler olur onlara benim resmimi cizsin diye oturmam icin yalvardi ama ben oturmadim, ordada yalvartmazdim ama otursaydim adam resmimi cizemezdi, sürekli gülerdim cünki kaydirigubbakcemile3

ne yalvaririm ne de yalvartirim, ne gerek var ki buna
:umursamaz:

''Gitme, Bırakma Beni'' Diye Yalvardı; Kendisi Beni Bıraktı, Gitti ... !!

Back
X