hiç bir erkek yalvardı mı size?

evet hem de ayaklarımın altına salya sümük kapanarak yalvararak.ama ben ne yaptım onu terkettim.çünkü aciz erkek sevmiyorum.erkek tanımıma uymuyor benim.

ayy aşk olsun asminnbilmiyorumkismile

bebegim ne cektimse bu basaklardan cektim valla iliski boyunca efeliklerinden gecilmiyor iliskiyi bitiriyorsun bu sefer de yoluna kaldirim oluyo bunlar. jetonlari koseli koseli.

bebegim ne cektimse bu basaklardan cektim valla iliski boyunca efeliklerinden gecilmiyor iliskiyi bitiriyorsun bu sefer de yoluna kaldirim oluyo bunlar. jetonlari koseli koseli.

hıı erkek kısmını öle demekki..ben bayan başak canımmkaydirigubbakcemile3
valaaa ağzım var dilim yok,ben topundan çekiyorum zodyakta tüm burçlar bana düşman sanırsambayanssulusmile

yalvardı hemd 9 yıl boyunca yalvardı
lisedeki erkek arkadaşımdı kendisi beni aldatmıştı bi yakınımla
affetmedim ben evlendim başkasıyla en son gecen yaz yine telefonumu bulmuş aradı sacmaladı
zaman zaman üzüldüğüm oldu onun için ama yaptıgını hazmedemezdim

evt aynen öyle sözlüm ikizler boshayallersmile

sözlün ikizlerse çok sabırlı biri olmalısın canım. seni takdir ettim. konu yalvarmak olduğu için şöyle söyleyeyim. ikizler burcu sevgilimle 1 seneye yakın çıktık. bu 1 sene içinde yaptıkları: saçmasapan sebeplerden küsüyordu, günlerce aramıyordu. sonra arayıp resmen "yalvararak" kendini affettiriyordu. :)) herşey çok güzel giderken çok ağır, ayrılık sebebi olabilecek bir laf söylüyordu. bu sefer ben küsüyordum. günlerce, hatta bazen bir hafta aramıyordu bunun üzerine. sonra ben "tamam bu sefer gerçekten herşey bitmiş" derken ortaya çıkıp yine "yalvarma" moduna geçiyordu... bana günlerce yalvardıktan sonra bir şekilde barışıyorduk... sonra herşey güzel giderken yine küsüyordu... :)) bir de aşırı derecede maço ve kıskançtı. bir kişi hem maço olup hem nasıl bi kıza yalvarır demeyin. buradaki kişi dengesiz bir ikizler.

Nisanlimla sevgiliyken ayrilmistik bir kere. Ben ayrilmak istemistim.
Ama bir hata yaptigindan dolayi degil. Baska nedenler vardi, istemeyerek ayrilma karari almistim, mecburiyetten.
Ozaman cok yalvarmisti birakma beni diye. Baskasininmi olacaksin diye aglamisti.
Bende aglamistim tabi.
Ve birakamadim. Seviyordum. Ve ayrilmayi hic istemiyordum.

bi kaç kez yaşadımm bu durumuu.ama hoşlanmıorummm erkeklerinn böle dawranmasındaa.

sonucu, aldığım kararı deiştiremedilerr:umursamaz:

ikizler erkeğine bir yorum da benden;

ilgisiz olduğunu düşünürsünüz ama sizin ondan kopmaya başladığınızı anladıklarında dünyanın en ilgili insanları olurlar,
düşündüklerini söylemekten çekinmezler ve saçma sapan düşündükleri için tabi bu sözler ilişkiyi bitirme noktasına getirir

hani bazı sözler varya kavgada söylenmez derler,onları söylerler,sonra böyle ciddi bir meseleyi sözü şakaya vururlar yada amaan boşver takma diye geçiştirirler

birde çok ilgi beklerler,karşındaki onu alsın kucağına kedi gibi bütün gün sevsin isterler

çok kıskançlar ve çıktığı kişi sevdiği kişi olmasa bile kıskançlık gösterebilirler artık hırstan mı bencillikten mi bilmiyorum,

ama söylediklerime bakmayın ikizler erkeği çok zekidir size papucunuzu ters giydirir

aglamadi ama yalvardi hatta nerdeyse sülalesini aratip onlarida yalvartti tabiki affetmedim:1closedeyes:
hatta evlenicem artik bu yine arayip yalvarmalara basladi hayatimin askini bulmusum artik seninle ne isim olur yalanci:umursamaz:

ay kızlar bende dertliyim ikizler erkeğinden.hatta ikizler burcu olan biriyle tanıştımmı ve belirtilerini gördümmü artık kaçar oldum

malesef benim de ikizler erkeğinden tam olarak henüz sevgili olmayı başaramadığımız sevgilim var malesef bana kafayı yedirtti o derece yani

valla ikizlerden ceken cok galiba ben de kovadan cekıyorum yaaaklava:
hep bencil hep yalvarmayı bırak nerden nasıl üste çıkarım dıye yol arar bıde uyanık sempatiksalakcinni
en iyisi başak erkeği tecrübeyle sabittir zemuszemus ama kısmet kovayaymış napalım opuyorumnanaktan

Daha önceki akşam yalvardı aşkım opuyorumnanaktan Canım benim. Benim için çabaladığını görmek beni mutlu etti. Zaten amacım burnunu sürtmekti. ıstediğimde oldu.

navb ikizler misin yoksa? :)))

arkadaşlar hepimiz çekmişiz bu ikizler erkeğinden sanırım. en azından yalnız değilmişim bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…