- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.523
- 798
Arkadaslar ben cok aptalim ... Cidden aylardir kararsizliktan oluyordum cok mucadele ettim.. Karar vermeme cok yardimci oldu kendisi. 2 saat once.geldi ..
ben cocuga.annelik yapamiyormusum.. Saatlerce.cocuga bagiriyormusum. Yarin cocugu krese yazdirip benimde ise girmem gerektigini soyledi. Ben anne olmayi beceremiyormusum. Karilik yapmiyor musum. Ya da bosanacak misim falan filan... (cok kotuyum... Tam bir.hayal kirikligi)
Yasal olarak onun benim calismam talebinde bulunmasi hak mis.. Hatta ben bu sekilde hukuken suc isliyormusum.. (guler misin aglar misin) kabul etmedim.. Bana boyle davranan.bir insanin.hayatini kolaylastirmama gerek yok..
Evliligimi bitirme karari aldim yarin ailemin yanina.donup hayatimi yoluna koymam gerek.. Ayrica.tehdit etti cocukla ilgili... Cok cok uzgunum...
Ben de yurumeyecegini biliyordum ama.mucadele etmek istedim yuvam dedim.. Ama olmuyor malesef... Bende dedimki ayrilirsam.ozlerim... Su.anda.yuzunu dahi gormek istemiyorum..
Vicdansız, hayvan herif.
Evin baska bir yerinde yapamıyor muymuş işlerini paşam? Hem terbiyesiz hem de vefasız.Esim dun aksam cocugu yatak odana getirdigim.icin rahatsiz oldugunu islerini (internet sitesi) yapamadigini soyledi.. Bir daha odaya girersem eve gelmeyecegini islerini ofiste halledip gec saatlerde gelecegini soyledi. Bende bir dha onu rahatsiz etmeyecegimizi hatta beraber uyumayacagimizida soyledim.. Benden ve 1 yasindaki oglumizdan.rahatsiz.oldugunu dusunuyorum... Bana su cumleyi.kurdu cok.kirildim.."birak yaaa agzima s.ciyorsun.. Baskada bir ise yaramiyorsun bu evde!"
Cok kirildim... Ve hala benim hatali oldugumu dusunuyor.. Ben ozurdileyecekmisim ondan.. Aksamdan beri konusmuyor.. Cocuk oldugu icin calisamiyorum malesef.. Ozel sektorde 5 sene ebe olarak calistim.. Universite mezunuyum.. Y. Lisansimd var ama.oglumu.en.azindan 2 yasina kadar ben bakmak istiyorum.. buniu yapmami isteyen esimdi.. Cok zoruma gitti soyledikleri.. Sizce nasil bir tavir almaliyim?
Edit: kiyamet koptu 16. Sayfa..
Off off asmış arkadaş kendini.Arkadaslar ben cok aptalim ... Cidden aylardir kararsizliktan oluyordum cok mucadele ettim.. Karar vermeme cok yardimci oldu kendisi. 2 saat once.geldi ..
ben cocuga.annelik yapamiyormusum.. Saatlerce.cocuga bagiriyormusum. Yarin cocugu krese yazdirip benimde ise girmem gerektigini soyledi. Ben anne olmayi beceremiyormusum. Karilik yapmiyor musum. Ya da bosanacak misim falan filan... (cok kotuyum... Tam bir.hayal kirikligi)
Yasal olarak onun benim calismam talebinde bulunmasi hak mis.. Hatta ben bu sekilde hukuken suc isliyormusum.. (guler misin aglar misin) kabul etmedim.. Bana boyle davranan.bir insanin.hayatini kolaylastirmama gerek yok..
Evliligimi bitirme karari aldim yarin ailemin yanina.donup hayatimi yoluna koymam gerek.. Ayrica.tehdit etti cocukla ilgili... Cok cok uzgunum...
Ben de yurumeyecegini biliyordum ama.mucadele etmek istedim yuvam dedim.. Ama olmuyor malesef... Bende dedimki ayrilirsam.ozlerim... Su.anda.yuzunu dahi gormek istemiyorum..
Senin anneliğini sorgulayacak kadar babalık yaptı mı? İki saat başbaşa bıraksan kaos cıkarEn kotusude benim annelik yapamadigim seklinde iftiralar atip calismayi gundeme.getirmesi son derece cirkin...
Ahh ahh..Senin anneliğini sorgulayacak kadar babalık yaptı mı? İki saat başbaşa bıraksan kaos cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?