Hiç bir işim akmıyor..

Yalniz değilsin emin ol. Bazi şeylerin olması gerektiğine çok inaniriz ama belki de tanrının bizim için daha güzel fikirleri vardır. Belki de olmasını istediğin şey seni mutluluğa goturmiycek

Allah kuluna üç şekilde cevap verir ; "Evet" der,istediğini verir ; "Hayır" der, daha iyisini verir ; "Bekle" der,en iyisini verir...
Hz.Mevlâna

İstediğim şeyler oluyor ama hep sabırla ve çabayla. Küçük isteklerim bekletmeden olur mesela geçen gün canım ananas çekti eşim iş çıkışı almış hiç lafı bile geçmemişti :) ev işi seven bir koca istediydim bir o kolayca gerçekleşti sofrayı o kurar bulaşığı o yıkar çayı o demler falan. Büyük hedeflerim beni baya bir yıkıp geçiyor atanmak için yırtındım seneler geçti oldu sonunda. Şimdi bebek istiyorum rahmimde sıkıntı var. Hani şöyle hevesim en üst noktadayken oluverse keşke. Zor olan kıymetli diyorlar ama alakası yok kırılıyorsun bir kere. Sonrası olması gerektiği için gerçekleşiyor çok istediğin için değil. İşin kötüsü insan hep kolayca erişenlere içerliyor neden onlar öylede neden bene bağlıyoruz. Üzücü ama yapacak birşey yok...

Deli gibi bebek istemedigimden çok dert etmedim bugüne dek ama benim de 3 senedir korunmadigim halde olmuyor..
Bakıyorum insanlar bir deneyelim deyip hamile kalıyor.
Her isimde tirmaladigim için biliyorum çok istesem bir 3 yıl daha olmaz heralde ☺

Ay bilmiyorum yaa..
Evet zor kavuşulan kıymetli olur deniyor ama gerçekten hevesim öldükten sonra olanın tadı da kalmıyor.

Geçmiş olsun bu arada ne ara evlendin sen bu arada geçen yıl aşk acılı konunu okumamış miydik? :)

Mutluluklar dilerim..

O acıyla fazla gezdim tozdum eşimle tanıştım yeni evlendik bir yıl geçmiş hakkaten :) sanırım çözümü hiçbirşeyi çok istememek bu seferde tadı tuzu kalmıyor bilemiyorum. Keşke cevabını bulabilseydim bende. İnşallah daha fazla beklemezsin isteklerinde

Nasipse oluyor degilse olmuyor bazi seyler.

Elinden geleni yapacaksin duani edeceksin gerisini Allaha birakacaksin.
Olmuyorsa da vardir bir sebebi diyeceksin.

Herkesin nasibi farkli farkli.

Torpil adam kayirma hak yiyerek mevki sahibi olmak da nasip oluyor?

Ya da birini sevgilisinden esinden ayirip kendi birlikte hayat kuranlar?

Artik eskisi kadar iyi niyetli bakamiyorum

dua ediyor musunuz?

Benim gibi kısmetsiz hisseden, şansıma tukureyim diyen, hiç bir işim mi akmaz diye dertlenen tüm arkadaşlarımı sevgiyle kucakliyorum..
Yalnız değilsiniz.
Sağlık olsun.
ya kıyamadım ben
sana dua edelim herkes etsin gören
bence eninde sonunda olur hayaller yeterki pes etmeyin

o kadar yorgun hissettiğim bir anda gördüm ki konuyu
uzun zamandır çok istediğim bir şey var, ve ben elimden gelen her şeyi fazlasıyla yaptım

kendi kısmımı başarıyla tamamladım

hatta öyle zorluklar çıktı ki karşıma, 2 hafta evden çıkmadan bilgisayar başında gözlerim kan çanağı olmuş halde nasıl çözeceğimi hesapladım

olayı ayarladıktan sonra arkadaşlarım “valla antonie biz bi ara halledebileceğine inanmıyorduk” dediler

ben bu kadar uğraştım ettim ne oldu biliyor musunuz

elimden hiçbir şey gelmeyen bürokrasi hayalimin gerçekleşme şansını her gün her gün her gün düşürüyor

elimden hiçbir şey gelmiyor, beklemekten başka

pazar günü bitti diye çok mutsuzum, 2 gündür kafam rahattı, nasılsa hafta sonu, bir haber gelmeyeceğini biliyordum

şimdi yarın yine hafta içi. ve ben yine oturup haber bekleyeceğim

zamanım tükeniyor, umudum tükeniyor

şans neden benim yanımda olmuyor?

Ahh ahh aynı soruyu kendime ne çok soruyorum bilsen..
Senin de istediğin haber çok bekletmez umarım..

Hiç bir dileğini çevrene aktarma söyleme bilimsel olarak açıklamak gerekirse birine söylediğin zaman beyinde yapılmışlık duygusu olduğu için söylediğin anda amaca ulaşmış hissi veriyor ve mücadeleden kaçınıyormuşsun. Ama basit aleme gelecek olursak gerçekten çok istemeyi kesince sanki kaçan kovalanır gibi oluyor ve bakıyorsun oluveriyor en basiti evde arar döner bir şey ararsın amaan dersin bir bakarsın gözünün önündeymiş sanırım en iyi formül umursamamak :)

Artık umudu kestim zaten..
Pek düşünmüyorum olmayacak heralde dedim.
Bakalım ise yarayacak mi?

Tam tersi cogu uzman olduguna inan bahset oyle olur diye soyluyorlar.

Olmus gibi bahsederim olur diyen insan da cok oluyor bence kural yok olacagi varsa oluyor.

Tam tersi cogu uzman olduguna inan bahset oyle olur diye soyluyorlar.

Olmus gibi bahsederim olur diyen insan da cok oluyor bence kural yok olacagi varsa oluyor.
Haklısınız ama son araştırmalarda böyle bir şey ortaya atılmıştı insanlığa bahane mi yok işte olmayınca bahaneler sıralanıyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…