- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Allah kuluna üç şekilde cevap verir ; "Evet" der,istediğini verir ; "Hayır" der, daha iyisini verir ; "Bekle" der,en iyisini verir...
Hz.Mevlâna
İstediğim şeyler oluyor ama hep sabırla ve çabayla. Küçük isteklerim bekletmeden olur mesela geçen gün canım ananas çekti eşim iş çıkışı almış hiç lafı bile geçmemişti :) ev işi seven bir koca istediydim bir o kolayca gerçekleşti sofrayı o kurar bulaşığı o yıkar çayı o demler falan. Büyük hedeflerim beni baya bir yıkıp geçiyor atanmak için yırtındım seneler geçti oldu sonunda. Şimdi bebek istiyorum rahmimde sıkıntı var. Hani şöyle hevesim en üst noktadayken oluverse keşke. Zor olan kıymetli diyorlar ama alakası yok kırılıyorsun bir kere. Sonrası olması gerektiği için gerçekleşiyor çok istediğin için değil. İşin kötüsü insan hep kolayca erişenlere içerliyor neden onlar öylede neden bene bağlıyoruz. Üzücü ama yapacak birşey yok...
O acıyla fazla gezdim tozdum eşimle tanıştım yeni evlendik bir yıl geçmiş hakkaten :) sanırım çözümü hiçbirşeyi çok istememek bu seferde tadı tuzu kalmıyor bilemiyorum. Keşke cevabını bulabilseydim bende. İnşallah daha fazla beklemezsin isteklerindeDeli gibi bebek istemedigimden çok dert etmedim bugüne dek ama benim de 3 senedir korunmadigim halde olmuyor..
Bakıyorum insanlar bir deneyelim deyip hamile kalıyor.
Her isimde tirmaladigim için biliyorum çok istesem bir 3 yıl daha olmaz heralde ☺
Ay bilmiyorum yaa..
Evet zor kavuşulan kıymetli olur deniyor ama gerçekten hevesim öldükten sonra olanın tadı da kalmıyor.
Geçmiş olsun bu arada ne ara evlendin sen bu arada geçen yıl aşk acılı konunu okumamış miydik? :)
Mutluluklar dilerim..
Nasipse oluyor degilse olmuyor bazi seyler.
Elinden geleni yapacaksin duani edeceksin gerisini Allaha birakacaksin.
Olmuyorsa da vardir bir sebebi diyeceksin.
Herkesin nasibi farkli farkli.
dua ediyor musunuz?Istedigim bir şeye engelsiz, eziyetsiz ulaştığımı bilmem pek zaten.
Ama artık gercekten sabretmekten yoruldum.
Bir isteğim var 2 buçuk yıldır uzanıp ellediğim ama avuçlayamadığım, artık o kadar süründü ki duamda yer vermez olduğum..
Sanırım olacağına dair inancımı kaybettim.
Olmasa sorun değil olur gibi olmasın yeter sözü var ya aynen öyle oldu.
Neden benim işlerim böyle akmıyor acaba?
Isleri akanlara sorum özel bir şey yapıyor musunuz?
Iyi düşündüm ve gerçekten umutla da bekledim. Inandım o kadar inandım ki yakınlarımla olacak diye paylaştım.
Bende var böyle bir şey işte neden bilmiyorum..
Negatif enerji, evren, mesaj meselesi değil artık bence..
ya kıyamadım benBenim gibi kısmetsiz hisseden, şansıma tukureyim diyen, hiç bir işim mi akmaz diye dertlenen tüm arkadaşlarımı sevgiyle kucakliyorum..
Yalnız değilsiniz.
Sağlık olsun.
dua ediyor musunuz?
ya kıyamadım ben
sana dua edelim herkes etsin gören
bence eninde sonunda olur hayaller yeterki pes etmeyin
o kadar yorgun hissettiğim bir anda gördüm ki konuyu
uzun zamandır çok istediğim bir şey var, ve ben elimden gelen her şeyi fazlasıyla yaptım
kendi kısmımı başarıyla tamamladım
hatta öyle zorluklar çıktı ki karşıma, 2 hafta evden çıkmadan bilgisayar başında gözlerim kan çanağı olmuş halde nasıl çözeceğimi hesapladım
olayı ayarladıktan sonra arkadaşlarım “valla antonie biz bi ara halledebileceğine inanmıyorduk” dediler
ben bu kadar uğraştım ettim ne oldu biliyor musunuz
elimden hiçbir şey gelmeyen bürokrasi hayalimin gerçekleşme şansını her gün her gün her gün düşürüyor
elimden hiçbir şey gelmiyor, beklemekten başka
pazar günü bitti diye çok mutsuzum, 2 gündür kafam rahattı, nasılsa hafta sonu, bir haber gelmeyeceğini biliyordum
şimdi yarın yine hafta içi. ve ben yine oturup haber bekleyeceğim
zamanım tükeniyor, umudum tükeniyor
şans neden benim yanımda olmuyor?
ben de sizin için de aynı şeyi diliyorum :)Ahh ahh aynı soruyu kendime ne çok soruyorum bilsen..
Senin de istediğin haber çok bekletmez umarım..
Hiç bir dileğini çevrene aktarma söyleme bilimsel olarak açıklamak gerekirse birine söylediğin zaman beyinde yapılmışlık duygusu olduğu için söylediğin anda amaca ulaşmış hissi veriyor ve mücadeleden kaçınıyormuşsun. Ama basit aleme gelecek olursak gerçekten çok istemeyi kesince sanki kaçan kovalanır gibi oluyor ve bakıyorsun oluveriyor en basiti evde arar döner bir şey ararsın amaan dersin bir bakarsın gözünün önündeymiş sanırım en iyi formül umursamamak :)Istedigim bir şeye engelsiz, eziyetsiz ulaştığımı bilmem pek zaten.
Ama artık gercekten sabretmekten yoruldum.
Bir isteğim var 2 buçuk yıldır uzanıp ellediğim ama avuçlayamadığım, artık o kadar süründü ki duamda yer vermez olduğum..
Sanırım olacağına dair inancımı kaybettim.
Olmasa sorun değil olur gibi olmasın yeter sözü var ya aynen öyle oldu.
Neden benim işlerim böyle akmıyor acaba?
Isleri akanlara sorum özel bir şey yapıyor musunuz?
Iyi düşündüm ve gerçekten umutla da bekledim. Inandım o kadar inandım ki yakınlarımla olacak diye paylaştım.
Bende var böyle bir şey işte neden bilmiyorum..
Negatif enerji, evren, mesaj meselesi değil artık bence..
Hiç bir dileğini çevrene aktarma söyleme bilimsel olarak açıklamak gerekirse birine söylediğin zaman beyinde yapılmışlık duygusu olduğu için söylediğin anda amaca ulaşmış hissi veriyor ve mücadeleden kaçınıyormuşsun. Ama basit aleme gelecek olursak gerçekten çok istemeyi kesince sanki kaçan kovalanır gibi oluyor ve bakıyorsun oluveriyor en basiti evde arar döner bir şey ararsın amaan dersin bir bakarsın gözünün önündeymiş sanırım en iyi formül umursamamak :)
Olmuyorsa da vardır bir hayır Allah bilicidir, olursa da haber verin de toplu umut kesme töreni yapalım.. :)Artık umudu kestim zaten..
Pek düşünmüyorum olmayacak heralde dedim.
Bakalım ise yarayacak mi?
Hiç bir dileğini çevrene aktarma söyleme bilimsel olarak açıklamak gerekirse birine söylediğin zaman beyinde yapılmışlık duygusu olduğu için söylediğin anda amaca ulaşmış hissi veriyor ve mücadeleden kaçınıyormuşsun. Ama basit aleme gelecek olursak gerçekten çok istemeyi kesince sanki kaçan kovalanır gibi oluyor ve bakıyorsun oluveriyor en basiti evde arar döner bir şey ararsın amaan dersin bir bakarsın gözünün önündeymiş sanırım en iyi formül umursamamak :)
Haklısınız ama son araştırmalarda böyle bir şey ortaya atılmıştı insanlığa bahane mi yok işte olmayınca bahaneler sıralanıyor. :)Tam tersi cogu uzman olduguna inan bahset oyle olur diye soyluyorlar.
Olmus gibi bahsederim olur diyen insan da cok oluyor bence kural yok olacagi varsa oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?