Hiç bir kadın böyle bir evliliği haketmez !

Kayınpederiniz canınıza kastetmiş hatta karnınızdaki günahsız bebeğinizin canına.
Kayınvalideniz sizi gönlünce hırpalamış, eşiniz olacak adam!!!! uzaktan izlemiş, savunmamış sizi.
Lütfen oraya geri dönmeyin, eşiniz çok istiyorsa gelsin İstanbula. Üniversite okumuşsunuz , işinizde varmış, ailenizde arkanızda, kızınızı böyle bir ortamda büyütmeyin bence

Hala boşanmadınız mı?
Hmm..

Kızım için katlanıyorum demeyin.. Bahane çünkü..
Böyle manyak bir ailede o çocuk zaten sağlıklı olamaz..

Dönmeyi tabikide düşünmüyorum.Az çekmedim ben orda.zaten büyü bilmem ne birçok korkunç şeyleri var.Allah ım korusun kızım daha çok küçük.Eşim anca istanbul a gelince düzeldi.tabi yine var sorumsuzlukları saçmalıkları.hemde cok fazla.gidelim diye tutturursa asla diycem.eger haddini aşarsa ya biz ya onlar diye tercih suncam.sonra yoluma bakarm Allah ın izniyle..

ya allahım kız burda derdini anlatıyor en detayına kadar anlaşılır olabilmesi için, mezhebini savunmak için neden alevi dedin neden tunceli dedin deyip saçma saçma komplekslere giriyor insanlar anlamıyorum, kendi derdini mi paylaşsın bu kompleksleri gidermek için açıklama mı yapsın. ayrıca da neden köye gittin diye ısrarla soruluyor, insanlar mecbur kaldığı için küçük şehirlere, köylere gidemez mi? herkes büyüdüğü şehirde evlenecek diye bir kaide yok. bunları yaşayacağını bilse evlenmezdi heralde.

insan dışlıyorlarsa oğullarının farklı mezhepten biri ile evlenmesine müsade etmeyeceklerdi, evlendikten sonra kötü davranmanın ne anlamı var? o insanların yaptığı hak mı şimdi, hangi inançtan olursak olalım başkasına eziyet etmek normal mi ki. ayrıca da kız bebeğin istenmediği cahillik nerde kaldı ya? artık kimse erkek istemiyor ki herkes kız istiyor oğlan olunca üzülüyor millet:)

zararin neresinden donersen kardir son bisans verirsin esine oluyosa olmuyorsa yol verirsin zaten. ama donersen bilmem yasayacagin seyler az cok belli istanbulda buyuyen biri koyde yapamaz yasayamaz yani kendimi dusunuyorum hic imkansiz donmem demissiniz zaten. yavrun var bosver mrsleginde varsa cslisir yeniden duzen kurarsin allah yardimcin olsun...

Madem evliliginiz iyi gitmiyordu neden korunmadin diye dusunuyorum :/
Ama Allahin taktiri bebeginin hic bir sucu yok o senin mucizen.
Esine ve ailesine sirtini don ve bir daha geri donme.
Oldum olasi nefert ettim bu erkek yada kiz bebek ayrimciligindan.
Kocanda erkek ama adam degilmis demek ki kusura bakma.

Canım köye gitmeye cesaretin varmış tekrar istanbu lda yaşamaya dünden cesaretin olmalıdır diye düşünüyorum. Eşini karşına al güzelce konuş durumu anlamasını sağla baktın olmuyor köye gittiysem gelmesinide bilirim de ve bitir. Yazık sana bu ne ya bu devirde böyle işkence böyle koca böyle aile bi ömür geçermi bunlarla.

Çok tesekkürler.Ben yanlış anlaşılmamak için itinayla anlattim olayı ama malesef tersinden anlamakta ısrarcı kişiler çok fazla çıktı.Sağolun.

Ben korunurken hamile kalmışım.bebek istemedim zaten.Ama rabbimin bana armağanıymış demek ki.Eşime sırtımı döndüm.Ama herseferinde özür diledi zaman istedi.ama baktm işler çığırından çktı dedim artık sabredemiyorum taşınalım.artık istesede dönmem.eger öyle bir salaklık yaparsam ailem beni reddeder herlde.

Bence kafani kurcalayan bosanma fikrinden sakin VAZGECME. .

Ve sakin dönme oraya !!
Ne bu yan okudugumda sinirlerim zipladi resmen..

Sen insansin , nasil boyle davranirlar sana ya ..
Hadi gelin oldugunu bi kenara birak .. insansin sen.
Esin olacak o adamada Yaziklar olsun !! Sahiplenememis seni.
Sakin kizim icin katlanayim deme , oype bir ortamda o bebisi
Buyutme zaten !

ayy içim şişti okurken.dizi izliyorum sandım biranda.
neler yaşamışsın sen.aman allahım.o kaynanayı o kayınpederi şikayet etsen olmaz mı?sürüm sürüm sürünmeliler allahın cezaları.
boşan canım.boşanda kurtul o iğrenç aileden.boşanında o cadı kaynananız oğul doğuran bir kadın bulsun oğluna.
hey allahım yaa.böyle cahil insanları öldür kurtar bizi böyle insanlardan yarabbim.
kızınız babasını çok seviyor ama acaba babası veya babannesi dedesi onu seviyor mu? tabiki hayır.o bir kız çocuğu.erkek değil sevsinler.
diyelim barıştınız ve gittiniz tunceliye.ne değişecek? eşiniz size boş vaatler veriyor.asla kanmayın onun dediklerine.geri döndüğünüzde şeytan k.valideniz ve kayınpederiniz sizi bekliyor olacaklar canınızı yakmak için.gerekçeleride bu olacak."kaç zamandır oğullarını başı boş bırakıp istanbula gittiniz"diye.
çok iyi düşün öyle kararını ver.
1.kızın kaç yaşında?
2.boşanma fikrine ailen nasıl bakıyor? destekliyorlar mı seni?
3.eşiniz istabula sizin yanınıza taşınabilir mi?

Kızım 3 yaşında.ailem tam destek zaten.Ama eşim suan durulmuş durumda.hani yaptıkları yanına kar kalmıycak tamam.Ama kızım babasına çok düskün olduğu için ben biraz korkağım boşanma konusunda.Ama eger ki ısrarcı olmaya devam ederse.tunceliye gidelim derse bu iş biter.korkularımı endişelerimi içime gömerim işte o zaman.

okuduğum kadarıyla eşinizi seviyorsunuz ve boşanmayı istemiyorsunuz ki belkide haklısınız.kızınız için bunu yapıyorsunuz ama bence eşiniz istanbula yerleşme kararını verirse bu evliliği kurtarabilirsiniz aksi halde güle güle dersiniz.kısacası bu evlilik ancak eşinizin istanbula taşınmasıyla kurtulur.
allah yardımcın olsun canım.inan yaşadıklarına çok üzüldüm.hemcinslerimin böyle birşeyler yaşamasını asla istemiyorum asla.okurken içim tuhaf oluyor.oysa evliliğe yeni adım attığımızda ne hayaller kurarız.herşeyin güzel,huzurlu olacağını sanırız ama malesef herkesin hayatı böyle olmuyor.ne diyeyim allah hep biz bayanların yanında olsun.

Aslnda eşimi seviyormuyum inanın hic bilmiyorum.Ama kalbimdeki soğukluk sevgiyi öldürdü sanırım.ben sadece kızımı seviyorum.onun için ne iyiyse onu sonuna kadar yaparım.gerekirse esimi de silerim.Sonucta haketmedigim seyleri bana yaşatan onun ta kendisi.Ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun.çok sağolun.

Oncelikle Allah yardimcin olsun

Esin durulduysa, saygi goruyorsan, kizina babalik yapiyorsa bosanma fikrini dusunme sakin, kendin icin degil kizin icin bak olaya.
Tabi baski gorursen o baska konu. Once insaniz ve insanlik disi olaylar olursa is cigrindan cikar ve radikal kararlar alinir.
Ortam sakinse herseyi coxugun acisindan dusun, eskiler gecmis girmis, tabi delip geciyor o ayri konu. Rabbimin armagani bir yavrun olunca once onun acisindan duaunmek lazim.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Size bir şey sormak isterim..neden yavrusunu sağlıklı bir ortamda şiddetten küfürden uzak bir ortamda büyütmesi sorun olsun ? inanın bu bayanın yaşadıkları kötünün en kötüsü ve o bunları yaşarken yavrusunun babası malesef saygı duymamış karısına..yapılanlara sadece bakmış..baştan kopuk bi baba yani..sizce bu adam iyi bir baba olabilir mi ?? cidden soruyorum..ne düşünüyosunuz ??

Sen nasıl üniversite mezunusunuz ben anlamadımki kardeşim sakın beni yanlış anlama senin bileğinde altın bileziğin varken neden bukadar ezdirdin kendini çocuğunuz olsa dahi o insanlara katlanmana hiç gerek yok Allah yardımcın olsun.

Sagolunda,üni.mezunları kaderlerini kendilerimi çiziyorlar.Evet üni mezunuyum heryerde iş bulurum cok sükür.Ama inanın bu yaşadıgım seyleri aldığım diploma yönetemedi.Ben nerdem bileyim böyle olacağını.Hep gitmek kaçmak istedim ama olmadı işte.Sinir küpü olmakla geçti evliliğim.3 sene boyunca hep düzelir düzelir diye salağa yattım.ama olmadı.pişmanım evet.daha yeni toparladım kendimi.bundan sonra da aynı hataları yapmamak için çana sarfediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…