- 25 Aralık 2012
- 506
- 353
- 123
sizin yapacağınız en güzel şey istanbulda yeni bir hayat kuracaksınız kızınızla birlikte, eşiniz gelmek isterse yeni hayatınıza katılacak hayır ailemi bırakmam derse güle güle deyip bitireceksiniz...
siz eşinizden ayrılacaksınız bu durumda kızınız babasından ayrılmayacak...
Evet not yazdım çünkü saçmalayanlar oldu.alevilik yazdım çnkü alevi olmadığım için bu saçmalıklara maruz kaldım.köyde yaşamaya cesaret ettim çünkü yaşayacaklarımı önceden bilemezdim.Benimde hayallerim vardı.sevdiğim adam vardı.Bu adamın adam olamayacağıni bende biliyorum zaten.bakın yazdığım notu beğenmişsiniz ama sizde aynısını yaptınız.din ırk mezhep mesajı vermişsiniz.emin olun ben bunların hepsinin bilincindeyim.benim kızımın babası alevi.tesekkur ediyorum yorumunz için.
Ayrimciligi siz yapmissiniz ki yazinin basindan sonuna kadar Tunceli ve Alevi kelimesi geciyor.
Empati yapmayi deneyin, ben böyle bir konu acsam ve konunun her yerinde Trakya ve Sunni kelimesini kullansam ne olurdu acaba?
Ben cevap vereyim, tüm kadinlar beni topa tutar konum kapanir hatta üyeligim iptal edilirdi.
Ben aleviyim ve Tunceliliyim, dediginiz gibi her insanin, toplumun iyisi kötüsü var.
Büyü olayi ne bir mezhepe ne de bir memlekete baglanamaz, cahillik her yerde var, buda oraya özgü bir sey degil.
Kimse dört dörtlük degil, insanlik ölcümü ne mezheple ne de dogdugu sehirle yapilmaz.
Yasadiklarinizi tabi ki hic bir sekilde haketmiyorsunuz, hicbir kadin, hicbir anne haketmez.
Size kötü bir aile denk gelmis, gercekten sizin ve kizinizin adina cok üzüldüm, kücük bir bebegin gelecegi söz konusu sonucta.
Bizim ailede cok gelinimiz vardir alevi olmayan, hepsi aile tarafindan cok sevilir, biz toplum olarak zaten ayrimciligin ne demek oldugu cok iyi bildigimiz bu konuda cok hassas oldugumuz icin baskalarina kadar ayrimcilik yapmamaya calisiriz.
Ama tekrarliyorum, herkes bir degil, böyle olmayanimizda var.
Eminim yasadiklarinizdan dolayi yazarken hic dikkat etmediniz.
Dilerim hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun, Allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?