Hiç Bir Şekilde Aşık Olamıyorun....

canım benim çok imkansızsa zorlamanın bi anlamı olduğunu düşünmüyorum ... önce onu aklından silmelisin ki tekrar başkasına aşık olabilesin.. onu aklından silmediğin sürece tabikide kimseye qönül bağlayamaz aşık olamazsın.. ama sana şunu tavsiye ederim ki.. bi ilişkiye ilk başlarken aşık olman qerekmez karşındaki seni çok sevdikten sonra o seni kendisine aşık edebilir emin ol o yüzden ilişkilerinde ilk önce karşındakinin seni sevmesini bekle ve kendini hiç bişey için zorlama .. sen aklındaki imkansız kişiyi sildikden sonra başkasına bu şekilde çok rahat aşık olabilirsin cnm hakkında hayırlısı olur inşallah üzme kendini

canım benim çok imkansızsa zorlamanın bi anlamı olduğunu düşünmüyorum ... önce onu aklından silmelisin ki tekrar başkasına aşık olabilesin.. onu aklından silmediğin sürece tabikide kimseye qönül bağlayamaz aşık olamazsın.. ama sana şunu tavsiye ederim ki.. bi ilişkiye ilk başlarken aşık olman qerekmez karşındaki seni çok sevdikten sonra o seni kendisine aşık edebilir emin ol o yüzden ilişkilerinde ilk önce karşındakinin seni sevmesini bekle ve kendini hiç bişey için zorlama .. sen aklındaki imkansız kişiyi sildikden sonra başkasına bu şekilde çok rahat aşık olabilirsin cnm hakkında hayırlısı olur inşallah üzme kendini

Öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Evli görünüyorsun abla demem sanırım :)

Ablacım o imkansız kişiyi unutamıyorum belkide ümit taşıyorum o yüzden unutamıyorum olur ya belki olur diye saçma sapan düşünce içerisindeyim mafoldumben ....

O varken başkasını gözüm görmüyor malesef deniyorum ama olmuyor kimseyle ilişkiye br adım atabilicek kaar bile elektirik almıyorum mafoldumben

Birlikte tiyatroya sinemaya gidebiliceğim uçurtma uçurabliceğim biri yok :kedi:
bu çok kötü bir duygu ama İMKANSIZI ZORLAMAMAK gerekiyor biliyorum ama bir ümid mafoldumben mafoldumben

olmuşsun canım işte aşıkzemuszemus
imkansız da olsa,demek ki aşık olabiliyosun.delikafadulden
ayrıca neden kendini sucluyosun:sm_confused:
kimse kendine aşık edemediyse senin sucun ne:umursamaz:

olmuşsun canım işte aşıkzemuszemus
imkansız da olsa,demek ki aşık olabiliyosun.delikafadulden
ayrıca neden kendini sucluyosun:sm_confused:
kimse kendine aşık edemediyse senin sucun ne:umursamaz:

AŞIK OLA OLA GİTTİM ONA OLDUM AMA :kedi: mafoldumben
OFF OFFF mafoldumben

Back
X