HİÇ BİR ŞEY BENİ MUTLU ETMİYOR...

Kendinizi bu kadar dinlemeyin. İstemesede canın o işi yapın zorlayın limitlerinizi. Sonra başarmanın mutluluğunu yapın.
Bunu her alanda uygulayın.
Çok haklısınız ama ben çok saplantılıyım bazı şeylere saplanıp kalıyorum ve aklımdan çıkmıyor hayatımı da çok kötü etkiliyor annem bile ne kadar saplantılı olduğumu hergün dile getirir

Keşke hiç yaşlanmasalar
Her zaman böyleyim kendimi bitik gibi hissediyorum
Bende düsünüyordum birşeylere katılmayı bugün bakacak inşaAllah

Bende öyleydim saplantı konusunda genckende öyleydim yani hala öyleyim biri birşey yapsın hiç unutmam onu kin iyi birşey değil ama insanin elinde değil. O konuda hak veriyorum.
Annene yardım et daha iyi hissedersin ben hep ettim yemek konusunda değil ama temizligi ben yaptım hep ufak yaştan beri. Şimdi diyorum yemek mutfaktada yardım etseydim kendimi daha iyi hissederdim.
Bir eli yağda bir eli balda bende öyleydim şimdide öyleyim çok şükür sanırım gelecek kaygısi sınav kaygısı aileye kendini ispat etme çabası bunlar seni yormuş gençlerin ortak sorunu bunlar hep sistem yüzünden

Daha neler artık ya bunu gençliğinize toyluğunuza veriyorum
Gençliğimle alakalı olan nedir ? yani 'evrenize baktığınız zaman insanlar ortalama kaç yaşında ölüyor? 60-70
Ee 55-60 yaş gençmi ölmeye 5 kalmış resmen

Ne yani 55-60 yaşlı değil de ne ? Bir insan en fazla ne kadar yaşıyorlar ki zaten? En fazla 70
50 Deniz sonra sağlam bieyerleri kalıyor mu

55-60 yaşinda insanlar aktif calisiyor hala bilmem farkinda misiniz. Yemek yapiyor yaşlı annem diyince 70-80 arasi vardir sandim. 50-55 yaş arasi daha saçı beyazlamadi ya bizimkilerin (aralarda var beyazları)
20 yaş demişsiniz bence ergenlik devam ediyor sizde hala ondandir. Herseyi abartiyorsunuz şuan.

Evet düşünmeden edemiyorum insanın hayat enerjisini emip bitiriyorlar lanetler zaten artık evime kimseyi de almıyorum gelenler ya dedikodu için yasa insanın canını sıkıp enerjisini emmek için geliyorlar
Kin tutmadan edemiyorum insandan hem kopmuyorlar hemde sinsiliklerinden geçilmiyor

Gençliğimle alakalı olan nedir ? yani 'evrenize baktığınız zaman insanlar ortalama kaç yaşında ölüyor? 60-70
Ee 55-60 yaş gençmi ölmeye 5 kalmış resmen
Ben sizin yaşınızdayken 30 yaşındaki insanlar bana çooook büyük gelirdi. Yaş kavramı oturmuyor o yaşlarda çünkü. Kendini çok büyük diğer insanları yaşlı sanıyorsun. Hepimiz geçtik o yollardan.

70 yaş ölüm yaşı değildir. Bir hastalığı yoksa insanlar sağlıklı yaşar bu yaşlarda. Benim annem 74 yaşında temizliğini yemeğini yapıyor, kendine bakıyor, benimle gezmelere geliyor maşallah diyelim. Hatta en yakın arkadaşım olur kendisi. Allah sağlıklı uzun ömür versin. Anneniz yaşlı değil...

Emeklilik yaşı 65 ayol artık. Öldürdü mezara koydu insanları direkt

MaaŞAllah annenize
Ama benim ki daha kúcúk olmasína ragmen zorlaníyor súrekli hasta benimde moralim bozuluyor ister istemez

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…