- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Bi de 55-60 yaşinda ölmeye 5 kalmiş resmen diyip evde hiç yardim etmemek.Harika
Hayír buraya eğlenemk için geldiyceniz kalabalík yapmayinBi de 55-60 yaşinda ölmeye 5 kalmiş resmen diyip evde hiç yardim etmemek. Harika
Benim Anne Annem, iki dedem 90+ da öldü abartamayın bence. Naapalim simdiden mezara yatip bekleyelim mi ?Gençliğimle alakalı olan nedir ?yani 'evrenize baktığınız zaman insanlar ortalama kaç yaşında ölüyor? 60-70
Ee 55-60 yaş gençmi ölmeye 5 kalmış resmen
Allah daha iyi etsin ben kesin 50 yine görmem bu gidişimle.Yanliz ben 41 yaşında gayet mutlu hayat doluyum 20 yaşında olup senin gibi olsaydım ya
İstisnalarar kaidesi bozmaz.genelde bahsediyorum ben yoksa benin babamın dedesi daha 2-3 sene önce ölldü torununun yorumunu gördü ama annemin babası 56 da gitti yani herkes 90 ı görmüyorBenim Anne Annem, iki dedem 90+ da oldu, abartamayin bence. Naapalim simdiden mezara yatip bekleyelim mi ?
Aman kim 65 i görüyorum ölmeye 2 kala emekli ediyorlar insanı.Emeklilik yaşı 65 ayol artık. Öldürdü mezara koydu insanları direkt
ÖyleAnnesi konu sahibinden ruhen daha genç bence
Hayír buraya eğlenemk için geldiyceniz kalabalík yapmayin
Kendimde o gúcú bulsam zaten yapardım buraya yazmazdım.
Benim babam 68 yaşında emekli oldu. 55’inde hak kazanıp gencim daha niye emekli olup evde oturayım dedi ve çalışmaya devam etti. Cidden çok saçmalıyorsun şu an yav.Aman kim 65 i görüyorum ölmeye 2 kala emekli ediyorlar insanı.
Annemin benden birşey isterken çekindiğini nereden çıkarttınız? Ayrıca ben onların tek kızıyım istediklerimi yapmayip ne yapcaklar?bende ilerde kendi çocuguma yaparım yaniBence sizi çok şımartmışlar. Ne istediyseniz olmuş. İnsanın içinde nankörlük olunca bu iyilik farklı şekil alıyor vücutta. Anneniz hala da birşey istemekten çekiniyor sizden anladığım kadarıyla. Ben 2 yaşındaki oğluma bile görevler veriyorum. Bulaşık makinesi boşlatma işi onun mesela. Kızım da odasını toplamadığı sürece arkadaşlarıyla oynamaya gidemez. Siz bunları görmemişsiniz ama hayat birgün öyle bir tokat atar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız bir an önce kendinize gelin bence önce annenizi mutlu etmekle başlayabilirsiniz.
Yarın sizde 20 yaşında ölebilirsiniz ama bu normal standartı değiştirmezİstisnalarar kaidesi bozmaz.genelde bahsediyorum ben yoksa benin babamın dedesi daha 2-3 sene önce ölldü torununun yorumunu gördü ama annemin babası 56 da gitti yani herkes 90 ı görmüyor
Bi de bayıl istersen ferihaAnnemin benden birşey isterken çekindiğini nereden çıkarttınız? Ayrıca ben onların tek kızıyım istediklerimi yapmayip ne yapcaklar?bende ilerde kendi çocuguma yaparım yani
Hayır arada bende tabi birşeyler yaparım odamı filan toplarım ama daha fazlası olmuyor fenalaşıyorum.
Nankörlük değilim yani teşekkür ederim herşeye
Of benim annem senin babaannenden daha küçük ama kadın sanki 100 yaşında sürekli hasta çalışmak desen asla yapamaz sürekli başım dönüyor der herkes sizler gibi değil ya kimisi bizim gibi erken yaşlaniyo pili bitiyoBenim babam 68 yaşında emekli oldu. 55’inde hak kazanıp gencim daha niye emekli olup evde oturayım dedi ve çalışmaya devam etti. Cidden çok saçmalıyorsun şu an yav.
İste bende onu diyorum normal standart 65-70 bu istisnalarla değismiyoYarın sizde 20 yaşında ölebilirsiniz ama bu normal standartı değiştirmez
Senin şarjı hiç doldurmamışlar belli ki. Boş bataryayla sinyal vere vere yaşıyorsunOf benim annem senin babaannenden daha küçük ama kadın sanki 100 yaşında sürekli hasta çalışmak desen asla yapamaz sürekli başım dönüyor der herkes sizler gibi değil ya kimisi bizim gibi erken yaşlaniyo pili bitiyo
İste bende onu diyorum normal standart 65-70 bu istisnalarla değismiyo
Büyük harfle yazmak yasak bebiş.CİDDEN KONUYU NERELERE TAŞIDINIZ İNANAMIYORUM YAŞ KONUSUNDA TARTIŞACAK OLAN YAZMASIN UĞRAŞAMAM.KONUM NERELERE ÇEKİLDİ İNANAMIYORUM.YAZMASIN YAŞTAN KONUŞAN.
HERKESİN YAŞ KAVRAMI FARKLIDIR.
Daha anlayamadın mi nasıl bir kafa yapısı var hep bana hrp bana belli ki bencil yazmaya değer miBi de bayıl istersen feriha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?