• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç bir şey düzelmiyor iyi değilim

Azraarug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
39
27
3
38
Merhaba hanımlar kısa bir hayat hikayemi bir okuyun
Kumarcı bir babanın 3çocugunun en büyüğüyüm borçla yoklukla geçti bütün çocuklugum evimizin bile pencereleri yoktu naylon la kapatmıştık çogu zaman ekmek almaya para yoktu daha sonra annemin hastalığı şizofrendi yıllarca çektik evi yakıp yıkıp evden kaçmaları daha neler neler tedavisi yok biliyorsunuz ve sonunda intihar ederek canına kıydı anacığım ve ben en büyük olarak 15yaşında tek başıma lise bitene kadar hem ev hem okul hem kardesler bakmaya çalıştım derken babam evlendi üvey ana klasik kendi evimide emanet gibi oturur olmuştuk neyse liseden sonra iş hayatı iyi bir iş bulmuştum güzel kazanıyordum altımda arabam vardı tabi eve para getirmeye başlayınca kıymetli olduk o dönemler erkek kardeşim uyuşturucu belasına bulaştı kabus gibiydi kredi çektim ve geceliği 400tl özel hastaneye yatırdık ama su anda evli yıllar geçtı en son pis bir işe bulaşmaya çalıştıgını duyunca ilişkimi kesti 2yıldır konuşmuyorum artık ne hali varsa görsün bacıma gelince içine kapanık üvey ana yanında barınamayıp ayrı eve çıktı babam kumar işleri bitti ama hala para yükü bize devamm.ben evlendim 5yıldır 2oglum var 2ve 3yaşlarında kocamı seviyordum ama artık oda bana kabus gibi ezmeleri hakaretleri ilgisizliği sevgisizliği bosanma davasından döndük düzelir dedim yok 2gün iyi sonra aynı çocuklarım için devam etmeye çalışıyordum ama artık bugün tekrar dedim olmuyor ayrılalım yapamıyorum kaldıramıyorum bazı şeyleri ,bana 1sene sonra oglanlar biraz buyusun bende istemiyorum dedi adamın zerre kadar kazanmak için çabası yok bazen diyorumki ben heralde büyük günah işlwdim yada rabbimin imtihanı ama 30yıldır çekiyorum yüzüm hiç gülmedi gülmeyecekte....

Allah yardımcın olsun. Bazen gerçekten Allah ın imtihanı deyip geçiyorum. Gözlerini kapa ve eşinin sana çok iyi davrandığını her şeyin istediğin gibi gittiğini düşün. Bunu her gün yap evrene güzel mesajlar yolla. Asla kötü düşünce yollama 21 gün yap bunu bilinç altı 21 gün sonunda alışkanlık haline getirirmiş davranışlarını. Bilime göre . Denemekte fayda var

Bende kumarci babanın kızıyım....seni çok iyi anlıyorum. Allah tan benim annem çok sansliydi boşandı ve hayatımıza devam ettik.babami soracak olursan ortadan kaybolur arada.surekli borç içinde.

Allah yardımcın olsun. Bazen gerçekten Allah ın imtihanı deyip geçiyorum. Gözlerini kapa ve eşinin sana çok iyi davrandığını her şeyin istediğin gibi gittiğini düşün. Bunu her gün yap evrene güzel mesajlar yolla. Asla kötü düşünce yollama 21 gün yap bunu bilinç altı 21 gün sonunda alışkanlık haline getirirmiş davranışlarını. Bilime göre . Denemekte fayda var
Yapıyorum aynen gece yarısı veya bazen aklıma geldikçe bana tekrar sarıldıgı beni sevdiğini aöylediğini hayal ediyorum bilmiyorum bilmiyorum Allaha sıgındım

Bende kumarci babanın kızıyım....seni çok iyi anlıyorum. Allah tan benim annem çok sansliydi boşandı ve hayatımıza devam ettik.babami soracak olursan ortadan kaybolur arada.surekli borç içinde.
Çok zor annemin hastalıgı falan aslında sebebi birazda babam çok üzdü

Kızlar babası gibi adam bulurmuş.
Eşiniz kumar oynamıyor ama sorumsuzlukta baba ile yarışır.
1 sene daha baktırır kendine.Çocuklar genelde kadınların bahanesi olurdu boşanmamak için sıra erkeklere de gelmiş.
Vay be.
Bir sene uzun süre,o sürede boşanır yolunuza devam edersiniz,Allah yardımcınız olsun.

geçmişe bakmanıın faydası yok geleceğe umutla bak çalışıyormusun? onları kreşe vrip çalışıp ayakta dur ve hazırken evin işin varken boşanırsın ömür bir kere böle zor geçer yine bir yuva kurabilirsn daha ii tanıyıp çocuklarını kavgasz büyüt Allah gönlüne göre verir

Annenizin düştüğü hataya düşmeden boşanın derim.Bu çocuklar için katlanma fikri saçmalık siz yaşayarak tecrübe etmişsiniz en iyi siz anlarsınız.

Ve babanıza para vermeyi de kesin.Herkes basının çaresine baksın.

İnanın çok üzüldüm,dilerim yeni bi hayat kurarsınız ve o size bu 30 yılı unutturacak kadar güzel olur

Back
X