Hiç bir şey yapmak istemiyorum :(

Ben terapi destegi almamistim.
Saglıkcı bir ablamızla 1 saatlik konusma sonrası o gazla kendim yenmistim.
Tabii herkeste tedavisi süreci farklı gelisir.
Bende aynı derdi 49 gün çekmiştim.kimseye soyleyememistik o dönem.anasagligi vardı mahallemizde gittim orda anlatırken aglamabasladim.hemsire hanım bana öyle güzel konusmalar yaptı sorunumuzu çözdü resmen

Canım bende evlendikten 9 ay sonra atlatabildim maalesef. Sana verebileceğim tavsiye vemcaine adı altında bir sprey var eczanelerde var reçetesiz alabilirsin. Vajina içini uyuşturuyor ve hicbirsey hissetmiyorsun. İlişkiden 15 dk önce sık ve yatar pozisyonunda bekle sonra ilişkiye girmeye çalış. İnan ki bende öyleydim ama bu kadar bunalıma girmeye gerek.cogu kiside Olan birşey .bu hastalığı atlattığında göreceksin ne kadar kolay olduğunu. Anti depresyon ilaçlarını at bir kenara . Sabah uyanır uyanmaz ben bugün çok mutluyum ve bir gün vajinusmusu yenecegim de. Ev işleri derken akşam olur zaten sonra suslen güzelim eşine şöyle bu dediklerimi uygula. Bende bu sitede öğrendim ve kimden okudum hatırlamıyorum Allah razı olsun ondan ilk denemede halletik. Yani eşiniz ve siz bakireyseniz yeri bulmakta zorlanabilirsiniz bu çok normal ama inan ki doğa kanunu gereği yavaş yavaş öğreniyorsunuz ki bizde öyle oldu. Bu dediğim spreyi al ilk denemede kullan sonra ikinci cinsellikte gerek bile duymayacaksin o kadar diyorum sana kendine güven.

Tatilde olmadığınız zamanlarda da böyle misiniz? Şu an çalışmadığınız için sıkılıyorsunuz muhtemelen. Tatil bitince geçer umarım bu hissiniz. Ailenize yakınsanız onlarla buluşabilirsiniz. Vajinismus için egzersiz niye içinizden gelmedi. Önce onu tedavi edin bence. Güzel günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…