Merhaba ben 25 yaşındayım ve 6 aylık evliyim. Eşimle severek evlendim, vajinismus hastasıyım. Öğretmenim yaz tatilindeyim haliyle. Eşim çalışıyor izniniz kısıtlıydı onu da aileler ayrı memleketler de olunca onların memleketlerinde değerlendirdik. Yaklaşık bir ay olacak kendi evimizdeyim. İlk günler keyif alsam da çok bunaliyorum hiç bir şey yapmak istemiyorum. Temizlik gerektiği kadar yapıyorum ev küçük 2 kişiyiz zaten çok zaman almıyor. Yemek de aparatif bı şeyler uyduruyorum eşim gelmeye yakın. Gün içinde ne TV izliyorum ne PC açıyorum ne kitap okuyorum. Bunların hiç biri içimden gelmiyor. Normalde mutfaktan keyif alırım diyetteyim bu ara mutfağa da çok düşünüyorum yani diyet tarif vs yapabilirim ama hiç bı sey içimden gelmiyor. Vaji için psikolog ve psikiyatriye de gittim o zaman da egzersizler içimden gelmiyor diye antidepresan verdi ama bana iyi kötü hiç etki etmedi. Eşim eve gelince yemek yiyoruz sonra PC ye geçiyor ders çalışıyor vs genelde akşam serin olunca yürüyüşe çıkıyoruz geliyoruz tekrar aynı döngü eşim PC de ben koltukta hiç bı iş yapmadan oturuyorum. Elimde telefon sosyal medyada kullanmiyorum telefonda da sıkılıyorum. Eşim de bı uğraşı bul kendine diyor ama malesef vaji yi düşünmekten bir şeye heves edemiyorum. Benimle aynı durumda olanlar var mı dertleşme ihtiyacı duyuyorum bu aralar