Çok Çok Sinirliyim Kaçgündür Düşünceden Ölecegim Galiba...
Ben Yemek Seçmem.. Elbette Görüntü Önemlidir Sebze Yemeklerine Bayılırım...
Yeşillik Böyle Limonlu Falan..
Sayın Nişanlımda Birtakıntı Var Yemek Seçiyor Bıktım Artık ya.
Yarın Bize gelecek,Soslu Kek yapayım patates Salatası yapayım dedim Sevmem Dedi Sogan Sevmez Çikolata Sevmez. Hiç birşey Sevmez.
Diyeceksinizki Neyiyor Buadam Klasik Türk Erkegi !
Koycan Kuruyu pilavı Tatlı Niyetinede Fıstıklı Baklava.
Onu yiyecek..
Mangal yapalım Dedik
Deri Sevmem,Köftenin İçinde Maydonoz Sevmem. Sevmemde Sevmem....
Biz Hataylıyız Hatay Yemeklerini Azcok Lezzetini Tahmın Ediyorsunuz.
Annem Üzülüyor Amaa belli Etmiyor..
Sayın k.v Alıştırmak Senin Elinde Diyor...
Evli Arkadaslarım..
Yardım Edin.. Neyapacagım....
Geçen Kafeye Gittik Tiramisu Filtre Kahve İçeyim Dedim.
Tiramisunun Tadına Bak seversin Dedim
Yersem Kusarım Ben Dedi.
Ben Birde Kahve İçmeyi Cok severim. O hiç Sevmez... Yıllardır Hayalim vardır Eşimle Cam kenarında Kahve İçeçegiz diye.. Ama o çay Ben İse Kahve Delisiyim..
Cok doluyum bu konuya.. Aramızda şükürler Olsun Birsorun Bi sıkıntımız yok..
Nasıl Alıştıracagım ben Bu adamı yardım edin Lütfen
sana katılıyorum benim eşimde sebze yemezdi kakaolu çikolatalı şeyler sevmezdi şimdi sebzeyi çok seviyor ezbere konuşuyorlar koy önüne bi tatdır sevmezse yemezsin de ama yine alternatif bişilerde yap beğenmezse aç kalmasınSevmese de yiyecek veya kendi yemeğini kendi yapacak.
Taviz vermediğim konulardan bir tanesi, eşim de yemem dediği şeyler için ezbere konuştuğunu fark etti zamanla.
hanımların gizli silahı gözyaşı ne ya,ne kadar abuk bir düşünce.İki seçeneğin var canım. Ya hergün pilav kuruya razı olup sen çekeceksin onu. Her gün bi ona bi kendine yemek yapacaksin. Ya da yapmak istediğin gibi yemek yapıp yemediği zaman "öylemi canım dolapta peynir var ekmek var. Onu da yemezsen zift var taş var" deyip yemeği önünden alıp çöpe döküvereceksin bi kac sefer. Tabi kişiliğini bilemem nişanlınin. Etkiye tepkisi nasıl olur sen ona göre yap yapacağını. Ya daaa hanımların gizli silahını kullanacaksınben bu yemeği yemem dediği zaman başlayacaksin ağlamaya. Senjn için yaptım uğraştım yesen ölür müsün falan filan.
Benim eşim kahvaltıda acayip sorunludur. Evlendiğimizden beri bi kere bile kahvaltılıkla kahvaltı yapmadık. İlle de esas yemek olmali bi tane. İşte kavrulacak kızaracak bi şey. Yumurta asla tek başına olmaz. Çünkü basit kalır. Köfte varsa mutlaka patates de olmali gibi gibi bi sürü dikta kuralimiz var. Çok zor yani biliyorum o yüzden anlıyorum seni. Bu konu akşam yemeklerinde de sıkıntı oluyodu. İşi yüzünden hep dışarıda ve lüks yerlerde yemek yediği için evde ki yemeği beğenmiyodu. Ama ben pes etmedim. Hep onun dediğini nerden bulayım. Şimdi baktı ki el mahkum başka yiyecek yok mecbur yiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?