Hiç Bir yemek Çeşidini Sevmeyen Eş Adayı ! :(

Benim eşimde hiç alışmamış sebze yemeklerini sevmez ama yapınca yiyor el mahkum sende taviz verme,okulöncesi öğretmeni olarak yemek seçen öğrencilerimin mutlaka anne yada babası seçiyor oluyor. Sende şimdiden alış çocuğumuzun seni ornek almasını istemiyorum bu konuda de

Bunlar hep rahatlıktan. Valla ben işten geliyorum önüme bi yumurta kıran olsa da yesem diyorum hazır yemeğe hasret kalıyor insan. Ama anne şımarttıysa ben bunu yemem deyince sürekli alternatif sunduysa böyle erkekler türemeye başlıyor. Benim erkek kardeşimin de yemediği şeyler var. Annem asla ona kalkıp ayrı yemek yapmaz. Kendisi yumurta kırıp yer

Bu sadece aynı evde yaşama olayı değil ki. Elinden tutup bi akrabana götürüyorsun insanlar ne bilsin huyunu. yemek soğanlı oluyor börek maydanozlu oluyor yerin dibine geçiyorum insanlar da mahcup oluyor sofradan aç kalkınca.

Bením esimde oyle sadece 1-2 sebze yer
Genelde et
Kahve sevmez , cok tatli sevmez , cay sevmez , corba sevmez.
Ben genelde kendime baska ona baska yapiyorum Ama cok zaman kaybi
NapicaksaniZ Bilmiyorum ama cok kolay degil

En kötü durumda bu......
Yabancı biyere gidince Ev yemegiyse hayatta yiyemiyorum bende tek nişanlımda degil bu elbette benimde sevmedigim noktalar var..
Aynen öyle İşten gelince ben bile ne bulursam onu yiyorum....
Çoçukluktan gelme Alışkanlık bunlar...
Bizim durumumuz iyidir.Rahat büyüdük Yurtdışında dogdum.
Ama salcalı ekmegin tadını biliyorum sadece Bi pilavla Aksam yemegi yedigimi biliyorum...
Yokluk göstermek lazım....
Bir Söz vardı Ailemi Hep vejeteryan bilirdim.. büyüyünce Et alacak paramızın olmadıgını ögrendim.......

Benim eşimde salata yeşillik falan sevmezdi ama şimdi yavaş yavaş yiyor.
Ben yemeklerin yanında salatamı yapıp en önce sofraya onu koyuyordum oda aç olduğu için yemek gelene kadar yiyordu öylece alıştı ama hala önce yemeği koysam salata uemez oysa ben çok severim salata falan.
Seninki birazda naz yapıyo gibime geldi sen hep sevdiğin gibi yap yemeklerini oda aç kalmamak için mecbur yiyecek yedikçe alışacak başka yolu yok sanırım

Eşimde çok yemek seçerdi ilk evlendiğimizde .. sadce patates kızartması yerdi..
ben hiç umursamadım.. ben yaptım kendime göre.. ister ye ister yeme dedim.. Sonradan yavaş yavaş alıştı.. şu an her yemeği yiyor..
Sonradan anladım ki onu annesi alıştırmış..eşim vardiyalı çalıştığı için adamın önüne sürekli patates dayamış işin basitine kaçıp..
Eşim anlattı ve dedi ki o senin kadar güzel yemek yapmıyordu

Eninde sonunda yiyecek. Benim de erkek kardeşim böyleydi ama artık alıştı yapınca yiyor birsey demiyor pek arada soylensede. Siyah çay ve kahveyi bende sevmem ne Türk Kahvesi nede Nescafe aram hiç iyi değil.

Biz eşimle genel olarak yemek seçen insanlar olmasak da bazen ayrılıyor zevklerimiz. Ben kendi hoşuma gideni yaparım bir de onunkini böyle durumlarda. Onun dışında geçen yedi yılda damak zevklerimiz de giderek benzedi.

Bence senin nişanlın da yavaş yavaş alışır. Şu ana kadar annesi ne yedirmiş acaba???

işin çook zor.aynı dert bendede var.9yıldır evliyim.ne pişireceğimi şaşıyorum çoğu zaman.eşim yemeyince kendime hazırlamış hissediyorum.hatta geçwnlerde işyerinde ahçı sen evinde ne yiyorsun demiş.bende eşimin ömrünü ! deseydin dedim

Herkes herşeyi yiyemez ki anlayışlı olmak lazım .
Bugun ben bile kabak , bamya , kereviz , enginar vb yemekleri yiyip sevemiyorum.
Ciğer vb sakatatları ağzıma bile süremem.
Bukadar isyan etmeyin bazılarına elbet zamanla alışacaktır.

İlahiii :)) 7/24 Kahvaltı yapmak en iyisi :))
Söyliyeyimmi Patates Kızartması

Evlendiğinde koycan onune sebze yemegini evde bu vardi bunu yaptim bunu bulamayan var dersin.. bir iki yemez 3.ye yer.. benimki hayatinda mantar yememis tavuklu mantar sote yapmıştım mantari tavuk diye dayadim şimdi mantar diye deli oluyor:).. sevdigi ne varsa yaptigim yemegin icinde var diyorum yediriyorum...

O ben oluyorum, hayatta ekmek, pirinç, kızartma, makarna, hamur işi falan yediremezler bana. Ve evet sosyal ortamlarda sorun oluyor. Benle güne falan gidemezler mesela hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…