hiç birşeyin içine sığamıyorum:(

dilek7760

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
596
173
333
çok mutsuzum aynaya bakmak bile içimden gelmiyor bu aralar...
doğum sonrası bir türlü eski kiloma dönemedim buda beni sinir etmeye başladı. emziriyorum ve normalden daha çok acıkıyorum çevremdekilere bakıyorum çoğu lohusayken kilonun çoğunu atıyo normale dönüyo ben dana gibi oldum resmen ya
dünyada bundan daha büyük sıkıntısı olanlar var haline şükret diyeceksiniz Allaha şükür ediyorum hergün evladım sağlıklı ve sıkıntı yaşamadan doğum yaptım büyütüyorum diye... ama bu kilo konusuna takmış vaziyetteyim emzirirken kilo veren anneler vardır elbet bana da biraz fikir verirmisiniz nasıl zayıflarım?
bu arada hergün en az yarım saat yürüyorum işe yürüyerek gidip geliyorum filan ama değişen bişi pek yok

kaç kilo aldın gebelikte? bebeğin ne kadar? gebelik öncesi zayıfmıydın?

17 kilo aldım boyuma göre iyiydi kilom 66 kiloydum. normal doğum yaptım üztelik ama genede göbek filan duruyo bebişim 14 aylık oldu

Son düzenleme:
17 kilo aldım boyuma göre iyiydi kilom 66 kiloydum. normal doğum yaptım üztelik ama genede göbek filan duruyo bebişim 14 aylık oldu

bilemedim valla. çok da almamışsın bebek de büyümüş, emiyormuş da. dr git istersen ne diyecek?

bilemedim valla. çok da almamışsın bebek de büyümüş, emiyormuş da. dr git istersen ne diyecek?

valla diyetisyene gitmeyi düşünmeye başladım zaten 66 kiloyada diyetle düşmüştüm bi ara kiloluydum
teşekkürler yorum için

60 la hamıle kaldım..86 ıle doğuma gıttım..

doğumdan sonra hemen kırkım cıkmadan 1 ayda tekrar 60 oldum..

yazması kolay,yapması cok zor bı sekılde..

suan emzırıyormusun bılmıyorum,ben bol bol su ıctım,sutum kesılmesın dıye..

sabah beyaz peynır ve yumurta beyazı..

oglen yoğurtlu nesfit..

aksam yarım tabak sebze yemegı ve azcık salata..

kılo vermek ıcın boğazı tutmak şart..

bu arada 14 aylık kızım hala emıyor..sütüme bıse olur deme..

Tebrik ederim vallahi.
5 kilo fazlam var 1 senedir veremiyorum doğum yapsam demek ki ohooo

Çalışıyor musun? Önce bunu sormam lazım?

Tebrik ederim vallahi.
5 kilo fazlam var 1 senedir veremiyorum doğum yapsam demek ki ohooo

dogumdakı kılo kendı kılomuz olmadığından,hemen vermeye calısırsak kolay verılıyor..

ben 2 günde 1 kılo verıyordum..

ama sımdı 55 olmak ıstıyorum mısal,okadar zorlanıyorumkı,

kılom ınmemekte dırenıyor..

benım gıbı çiko annelerın ılk etapta kılo vermesı daha kolay oluyor:)

helal olsun.bende veremeyenlerdenım:26: sporsuz nasıl olcak bılmıyorum.çalışmayı bıraktım kızım 8 aylık oldu.1 sene daha evdyeım

2 günde 1 kilo mu
İyiymis valla

2 günde 1 kilo gitmesi nasıl oluyor valla ya aç gezecek yine gitmez ama. Normalde 1 kilo 7000 kalori falan yapar. Hesabı siz yapın artık. ödem falandır bir kısmı ki doğumdan sonra baya ödem atıyorsun.

helal olsun.bende veremeyenlerdenım:26: sporsuz nasıl olcak bılmıyorum.çalışmayı bıraktım kızım 8 aylık oldu.1 sene daha evdyeım

kırkım çıkana kadar kaynanamda kalıyordum..

sınır stres o bıcımdım..bırde lohusayken dışarı çıkamazsın muhabbetinden ıyıce tepem atmıştı..

bırazda ınadımdan yemedim..

nasıl olcak deme,evde baskül olsun,sadece 2 gun sık dışını,bol su ıcerek..

her sabah tartıl,gıden gramları,kıloları gördükçe ıstesende yıyemezsın fazla fazla..

kocamda suan dıyette 2 aydır,15 kılo verdı..

onunkı oruç gıbı..gun boyu bıse yemıyor,aksam yemegı yıyor sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…