Hiç bu kadar kırılmamıştım

bakıyor demiyorum , bakmıştır diyorum. nerden bileyim baktığı . lütfen yanlış anlayıp yazmayın . yazmak zorunda değilsiniz. yanlış yazarım , ahlaksız yazarım cvp yazmak zorunda değiliiniz. taciz konusuna girmişsiniz onu yapmaz kesinlikle em
nim . önünden geçen taytlıya bakar .

ayrıca tecavüz taylı bölgelerde sayısı az olduğunu biliyorum

Okumayı söktüğünüz zaman tekrar görüşelim anlatırım ben size
sizin enerjinize hayran kaldım , herkese yetişiyorusunuz maşşallahhh . her yorumda siz varsınız. bana da yetiştiniz. en kısa zamanda anlatmanız dileğiyle , bende o zamana kadar okumayı sökerim

sizin enerjinize hayran kaldım , herkese yetişiyorusunuz maşşallahhh . her yorumda siz varsınız. bana da yetiştiniz. en kısa zamanda anlatmanız dileğiyle , bende o zamana kadar okumayı sökerim
İnşallah temennimiz o yönde.

Bu arada kocanıza söyleyin dötüme bakmasın. Eşekten düşmüşe çeviririm

Sigaranın en zevkli hali
Artık içemiyom o ayrı

İnşallah temennimiz o yönde.

Bu arada kocanıza söyleyin dötüme bakmasın. Eşekten düşmüşe çeviririm
orasını bilemem , güzel dolgunsa tayt giymişseniz bakabilir. o konuda emin değilim. kuru götünüz varsa bakmaz rahat olun . ayrıca arkadan nasıl göreceksiniz baktığını

orasını bilemem , güzel dolgunsa tayt giymişseniz bakabilir. o konuda emin değilim. kuru götünüz varsa bakmaz rahat olun . ayrıca arkadan nasıl göreceksiniz baktığını
Bi kadın kocası için şunları nasıl yazabiliyor ya hayret.

Sporcu dötüm var, siyah kuşağım da var yanında arkada da gözüm var, öküz bakışları hissedebiliyorum.

Valla konuyu pek okumadım. Böyle rastgele mesajlar okudum. Şu mesaj bana bu tweeti hatırlattı

Sizin eşiniz çok eşli devam etsin o vakit.

Lakin şöyle birşey var, bir kadın yatakta istediği kadar birlikte olabilir, ama erkeğin 2 kere bile boşaldığı nadirdir. Demek ki " evrimsel süreçte" kadın çok esliymis

Doğru bak erkek kendine gelene kadar kadin aradan bir iki erkek daha cikarabilir.

Neler yaziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…