hic bu kadar utanmamistim

ay nasıl sinir oldum anlatamam.. iyi sakin kalmışsınız..
komşunla arana mesafe koy hatta görüşme artık
bunun şakayla ilgisi yok resmen kötü niyet..

Çok özür dileyerek emin misin demek istiyorum.

Sözüm meclisten dışarı ama insanlar yapamayacakları şeyler için başkalarına neden gaz verir ki?

gaz verdıgımı yapamayacagımı mı düşündünüz ???
ben konu sahıbı yanlıs anlar kocam der parlar dıye boyle yazdım...benım hayatım değil sonucta ama okurken dayanılacak gıbı değil yaşanan
ben oyle bır kocaya dokunmam hele de komsulara rezıl edıcek benı el alemın kadını ıle şaka düzenlıcek falan

Açıkcası saf insan eşi yüzük beğenince saf saf o anda alır, yani alayımda süpriz yapayım diye düşünmez. Kendi eşini değilde başka komşuyu dinleyip plan yapan adam, kafası gerçekten çalışmıyor demek ki.. Anlaması da biraz geri bir insan sanırım. Hala konu sahibinin derdinin yüzük olduğunu düşünüyor.

Eslerimizin dukkanlari yanyana cayda yemekte beraberler komsuda sık gider dükkana orda planlamislar

gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım..komşunuzla ilişkinizi gözden geçirin hemen..benim bildiğim komşu insanın iyiliğini ister..kocanızda ayrı bir alem..ikiside çok film izliyor galiba..ben olsam aynı tepkiyi komşumada gösteriridim......

bende yılın öküzü oscarını verin derim .oyuncak öküzü alın"yılın öküzü yazan bir altlığa yapıştırın. kutuya koyun " kargo ile isimsiz yada takma isimli yollayın paketi sana seni anlatan bir hediye aldım yazın. açsın baksın içindeki öküze kendisini görsün.

eşinin hatası elalemin gazıyla eşine böyle bi şaka yapmış olması..
o da muhtemelen, komşun olacak hadsiz artık nasıl gazladıysa..
yerinde olsam eşime kırgınlığımı belirtir bi daha yapmaması konusunda uyarır, ve o komşuyla da ilişkimi bitirirdim.
saygısız, hadsiz.. böyle bi hevesin, isteğin olduğunu bile bile bununla nasıl dalga geçmiş ya bi de arkadaş işte.

Açıkçası harbi harbi kaba bir şaka !! Hani belki bunu yapıp arkasından tekteşı çıkartsa bu kadar koymazdı ama bu kadarı ağır. Eğer komşunuzla samimi olmasanız tepkinizi o an vermeyin derdim ama madem samimiyseniz orada ikisinide haklayabilirdiniz !

Eee hep saftirik eşe(konu sahibi affına sığınarak) ceza kesiliyor eyvallah da o fettan komşuyu da unutmamak gerek.

Aslında o komşu hakkında detay olsa güzel bir intikam düşünürdük. En hassas noktası gibi mesela. Buradan çok ütopik fikirler çıkar.

Biraz zahmetli ama biirinden rica etsen herkes evdeyken sivil polis gibi gelseler. Evinizde kaçak elektrik ihbarı aldık bizimle geleceksiniz deseler. Bir kaç dakika tutuşsalar senin de için soğusa.

bide fotomu cekti komsum Cep telefonuyla tam kutuyu acarken okeytasida gozuktuyse suratimin hali düşünmek bile istemiyorum
yok artık ne diye foto çekiyor kiii

bir de bu saçmalığı elalemle mi paylaşacak??

bakın böle böle yaptık hadi hep beraber gülelim mi diyecek

ne yapsan ne desen haklısın arkadaşım hem de yüzde bin beş yüz

kesinlikle bunu yapardım ben.. hemde bir iki gün sonra söylerdim ki anlasın şaka nasıl oluyormuş.. komşunada arayıp evinde yangın çıktı demek vardı ama neyse kalbine falan iner.. haketmiş ama neyse..

Böyle bir tebiyesizlik olur mu Allah aşkına :/
Ay ne sinirlendim şimdi :/
Kocanız saftır belki ama belli ki komşunuz cingözün teki...
İlişkinizi kesmek sizin faydanıza olacaktır bence de...

siz hala komsunuzla kaldığınız yerden devam edin konusmaya ki daha çok supriz şakalar yapsınlar size
ya varya o komsu bende olacak ki saçından tuttugum gıbı kapının önüne atacam
eşinize zaten diyecek lafım yok saflık degil o resmen neyse ben susayım

Aynen oyle yapacak kimbilir simdiden kimlere anlatti kimlerle paylasti cok whatsap kullanir.. Komsu benimki adam olsa yaptirabilir mi boyle seyi

Hani erkek milleti saf ve bazen gerçekten öküz olabiliyorlar da komşunun ne haddine,, ben olsam kesinlikle o komşunun yüzüne dahi bakmam

Komsunun yüzünu gormek istemiyorum ama nasil olacak konuyu buyutecekler ortak cevremiz cok herkes neden dicek ben bunu nasil anlatayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…