hiç çaresiz kaldınız mı? :(

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.105
85.731
798
hiç çaresiz kaldınız mı? o kadar kalabalığın içinde bir başınıza kaldığınız oldu mu? çekip gitmek istediniz mi bir daha dönmemek üzere..... sözün bittiği yer deriz ya işte öyle bi durumdaysanız ne yapardınız herkes düşüncelerini yazsın benim gibi mutsuzlara yol olsun fikirleriniz şimdiden teşekkürler arkadaşlar... :gitme:

oldu tabiki her insanın basına gelebilir..bunu en güzel sabrederek yeniyorsun..sabrederek o yolu gectiginde hem tecrübe kazanıyorsun hem daha güçleniyorsun hemde sabretmen gereken bu yol bitiminde karsına sabrın mükafatı olarak cok güzel baska bir yol cıkıyor...bunu cok iyi ögrendim kacmak cözüm degil..sorunu kabullenip üstüne gidecek ve onu yeneceksin..kacarsan bir yerlerden yine gelip seni bulacaktır..düşünsene önünde bir sürü senen var yine caresiz bir durumla karsılastıgında ilk durum sana tecrübe oldugu için digerinin üstesinden geleceksin daha kolay yeneceksin..ve yene yene pişeceksin..yok öyle kacma...hosgeldin hayata..:)

Son düzenleme:
cooook.. cok oldu.. gittigim zamanlarda oldu, kaldigim zamanlarda..
bu kafayla, bu aciyla gittigim her yer ayniydi cogu zaman
cunku yalnizligimi, karamsarligimi, isyanimi beraberimde goturuyordum
sadece uzaklasmanin verdigi rahatlik kisa surerdi..
birde cok sifirdan basladim hayatima.. bu yuzden resetlemekten biktim
..
boyle durumlarda yenilikler yapmak iyi geliyor..
en azindan yeni bir kurs, bir muzik aleti ogrenme istegi
gibi seyler su an yaptigim budur benim..
ama donum noktasi yaratacak durumlarim hep bir evi bir sevgiliyi bir cevreyi terketmekle oldu..

Olmaz mı...

Sanki dünya ayaklarımın altından kayıp gitti.
Herşey bir anda değişti.
O an hissizleşiyor insan..
Yalnızca bir anlıgına.

Caresizde cok hissettim kendimi
hatirliyorumda bunalim gecirmemek icin kafayi yememek icin
hep guvercinlerin ve ordeklerin cok oldugu parka giderdim
saatlerce kaldigim zamanlarda oldu..
guzel olan seyleri dusunurdum veya sukretmem gerektigini hatirlardim..
ama asi bir insan olarak " ne olacaksa olsujn" derdim iyice bunaldiktan sonra
hayat burda bitmediginide bilirdim.. zaman alirid kimi zaman

Hcs sibel ve laylaylom uzuldum yazilariniza icinizi dokun desem?
bu karamsarlik bu umutsuzluk niye?

Çaresiz kaldım ve hala çaresizim.Annem vefat ettiğinde.Ne yapsamda kendimi parçalasamda annem artık yok benim.Sen neden mutsuzsun arkadaşım.Çaresizlik ölümdür.Geri kalan herşeye bir çare bulunur

çaresizlik umutsuzluk ve mutsuzluk rabbıme cok sukur atlattım o gunlerımı.kendımı hep denizin ortasında hayal ederdım ne yana baksam deniz gidecek yer yok yön bilmezsin yapman gereken sadece beklemek kayık seni goturecekstır elbeeeeeet bir yere.bi sevgılım vardı ona o kadar cok guvenmıstımkı 9 ay bırlıktelıgım oldu ılk askımdı hersey o kadar guzeldıkı hıc bıtmıyecek zannederdım ama mutlu bır gunumuzde bitti nedensiz..Şükür aradan seneler gectı sadece izleri kaldı tabıkıde öğrendımkı kımseye oldugundan fazla deger vermıceksın kendı degernızı kaybedeıyorsunuz cunku.hayatta çaresiz hiçbirşey yoktur.derdi veren rabbım sabrınıda çaresinide verıyor sadece kullarını sınarmıs ısyan edıcekmı kulum bana dıye.zaman ve sabırrr sadece hayat cok guzel

Şuan oldukça çaresiz hissediyorum.:çok üzgünüm:Hiçbişeye gücüm yokmuş gibi bi an umutlanıyorum herşey çok güzel olcak diyorum güzel bi hayatım olucak şu olcak bu olcak ama çabalamadan hiç bişi olmuyo:sm_confused: şöyle olsa böyle olsa şu olsun dediğim çok şey var geleceğimle ilgili ama sanırım......neyse yinede umut edelim...:Saruboceq:

Hayatta her insana olan ruh halidir bunlar.. Önemli olan bu durumları aşmaya çalışmak ve aşmak için elinden geleni yapmaktır.. Unutma; ''düşmek ayıp değil, yeter ki kalkmasını bil'' ...

Sevgiler...

en iyisi umursamamaktır ama bunu yapabilen insan çok azdır malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…