- 9 Ekim 2020
- 831
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Gerçek aşkla güzelliğin Bi etkisi olduğunu sanmıyorum kime göre neye göre güzel.tüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
ne yapacağımı bilmiyorum artık hayır zaten çok güzel sayılmam ama en azından gerçek aşkı tatmak isterdim
ben gerçekten geri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim hayatım yapayalnız geçecek bu dünyada
çok alakası olmasa bile en azından feminenlikle alakası var.Gerçek aşkla güzelliğin Bi etkisi olduğunu sanmıyorum kime göre neye göre güzel.
Sevgilisi olan kızlar moda ve diyet dışında kelime etmeyenler mi valla nerde yaşıyorsunuz bilmiyorumçok alakası olmasa bile en azından feminenlikle alakası var.
bir de bu sevgilisi olan kızlar tamamen tüm gün moda ve diyet dışında bir kelime etmeyen insanlar ona rağmen deli gibi onlara aşık olan tonlarca erkek var
Hemcinslerini gömeceksen burda pek orta açmayız sana haberin olsun.çok alakası olmasa bile en azından feminenlikle alakası var.
bir de bu sevgilisi olan kızlar tamamen tüm gün moda ve diyet dışında bir kelime etmeyen insanlar ona rağmen deli gibi onlara aşık olan tonlarca erkek var
Bence çekici olmak güzellikle alakalı değil ozguvenle alakalı. Biraz kendinize guvenintüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
ne yapacağımı bilmiyorum artık hayır zaten çok güzel sayılmam ama en azından gerçek aşkı tatmak isterdim
ben gerçekten geri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim hayatım yapayalnız geçecek bu dünyada
Bu olmadı ama. Diğer kadınları etiketlemek neden? Aynaya bakınca çok fazla kusur bulabilirim kendimde. Canım ne isterse onu giyerim. Hatta arkadaşlarım başkası şöyle giyinse ne alaka deriz ama sende güzel duruyor derler. Çünkü ben güzel hissediyorum ve o enerjiyi veriyorum.çok alakası olmasa bile en azından feminenlikle alakası var.
Bir yasamayi bile haketmedigini dusunen Y kromozomlu cikacak karsiniza,beraber yasamayi hakettiginizi dusuneceksiniztüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
Aaaa. Hiç bakmamıştım kaç yaşında diye. Yine neden evlenemedim tarzı konu açan 30 yaş sendromu olan biri sandımÜç tane konun var böyle. Yuh. Yaşın da 20. Ne erkek merakıymış arkadaş.
Yook beee,kim demis.çok alakası olmasa bile en azından feminenlikle alakası var.
AaahhaaaaAaaa. Hiç bakmamıştım kaç yaşında diye. Yine neden evlenemedim tarzı konu açan 30 yaş sendromu olan biri sandım
Sevgiliyi geç, böyle negatiflik saçan, böyle olumsuz konuşan, devamlı kendini yeren insanlarla ben arkadaşlık bile yapmam.ben gerçekten geri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim hayatım yapayalnız geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?