- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ne diyorsun ya Allah aşkına akdjsjdj.çok alakası olmasa bile en azından feminenlikle alakası var.
bir de bu sevgilisi olan kızlar tamamen tüm gün moda ve diyet dışında bir kelime etmeyen insanlar ona rağmen deli gibi onlara aşık olan tonlarca erkek var
Güzel ve fiziken çekici bir kızım. Öyleymişim yani. Gel gör ki bir surat var bende 5 karış. Aşırı negatif ve suratsız bir kızım. E erkekler de yaklaşmak istemiyor doğal olarak. İstersem çıplak gezeyim yine de kimse yanaşmıyor bana. Konuşmak görüşmek isteyenler de bakıyor ki ben duvar gibiyim, geri çekiliyorlar. Kısacası ben de etkileyici biri değilim. Bir kez birini etkiledim ve etkilendim. 2 sene ciddi bir ilişki yaşadık. Mükemmel bir aşk. Evliliğe koşuyoruz falan. Aldatıldım. Aldattığı kisiyle evlenmek için beni terk etti. Hayırsız olacaksa kimseyi etkileme bacım o yüzden.tüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
ne yapacağımı bilmiyorum artık hayır zaten çok güzel sayılmam ama en azından gerçek aşkı tatmak isterdim
ben gerçekten geri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim hayatım yapayalnız geçecek bu dünyada
not düşeyim şuraya çekicilikten kastım sadece dış görünüş değil bu arada genel olarak aurayı kastettim ve bazı kadınların cilvesi tüm erkekleri etkiliyor.
Her gün şaşırtıyorsun beni kktüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
ne yapacağımı bilmiyorum artık hayır zaten çok güzel sayılmam ama en azından gerçek aşkı tatmak isterdim
ben gerçekten geri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim hayatım yapayalnız geçecek bu dünyada
not düşeyim şuraya çekicilikten kastım sadece dış görünüş değil bu arada genel olarak aurayı kastettim ve bazı kadınların cilvesi tüm erkekleri etkiliyor.
Yalvarırım bu psikolojiden kurtul okuduğum kadarıyla aynı yaştayız bak benim sevgilim de yok ha belki ileride olacak zararlı bir. İlişki yerine faydalı yalnızlığı tercih ederim. Zor ama bu yalnızlığa düşme eski konumuda okuyabilirsintüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
Ay kusura bakmayın ama siz de muhtemelen oturup tüm gün sevgilisizlikten ve erkeklerden konuşuyorsunuz.bir de bu sevgilisi olan kızlar tamamen tüm gün moda ve diyet dışında bir kelime etmeyen insanlar ona rağmen deli gibi onlara aşık olan tonlarca erkek var
Ayrıca 4 5 yıllık ilişkisi olup dünyadaki bütün KADINLARLA sanal yoldan konuşan erkekler var hayırlısı deyip geçin benceYalvarırım bu psikolojiden kurtul okuduğum kadarıyla aynı yaştayız bak benim sevgilim de yok ha belki ileride olacak zararlı bir. İlişki yerine faydalı yalnızlığı tercih ederim. Zor ama bu yalnızlığa düşme eski konumuda okuyabilirsin
Allah başka dert vermesin neymiş aurasi yokmuştüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
Cilve değil de özgüven etkiler mesela önce kendini sevmeyi denemelisin ama başkası etkilensin diye değiltüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
Böyle düşündüğün sürece bişey olmazgeri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim
Hiç cilveli biri değilim boyum 158 eşim 183 cilveyi seven biri olmasına rağmen 8yildir birlikteyiz şükür cilveli olmak şart değil kitüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
çok alakası olmasa bile en azından feminenlikle alakası var.
bir de bu sevgilisi olan kızlar tamamen tüm gün moda ve diyet dışında bir kelime etmeyen insanlar ona rağmen deli gibi onlara aşık olan tonlarca erkek var
Neden böyle bir algi olustu sizde cok sacma sevgilisi olan kizlar butun gun moda ve diyet derdi olduklarini sanmam vardir ama herkes degil genelleme yaparsaniz yanlis olur ozguveninizi neden tanidiginiz 3 5 kizla olcuyorsunuz yapmayin Allah askinaçok alakası olmasa bile en azından feminenlikle alakası var.
Olm çok mantıklı valla. Konu sahibi bunu nasıl düşünememişSiz de tüm gün moda ve diyet dışında kelime etmeyin de aşık olsunlar olay buysa madem. :)
adı üstünde sevgiliyken yani o aşamaya gelmek bile benim için çok zor.Valla ben pizzanın yanına dürüm söyleyip eşimin sen yemezsin diyip önünden pideleri alıyordum sevgiliyken. Benimle evlendi. Sağ olsun.
Hiç bir kadın çirkin değildir ama. Ne kadınlar var diyosun ki Allah çirkin şansı versin. Adam etrafında pervane. Aşk güzellikle ilgili değildir. Bı kere aşık olcak adam rast gelicek. Önemli olan tüm erkekleri etkilemek değil. Doğru erkeğe denk gelmek. Yaş kaç gerçekten merak ettim . Yirmi ve altı olduğunu düşünüyorumtüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?