- 9 Ekim 2020
- 831
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
20 sayılırımHiç bir kadın çirkin değildir ama. Ne kadınlar var diyosun ki Allah çirkin şansı versin. Adam etrafında pervane. Aşk güzellikle ilgili değildir. Bı kere aşık olcak adam rast gelicek. Önemli olan tüm erkekleri etkilemek değil. Doğru erkeğe denk gelmek. Yaş kaç gerçekten merak ettim . Yirmi ve altı olduğunu düşünüyorum
Öğrenciyesen derslere odaklan. Çok ta matah bişey değil sevgili yapmak. Zaten doğru kişi karsina cikicak birgün elbette.20 sayılırım
Boyunuzun cilve ve konuyla alakası nedir acaba çözemedim?Hiç cilveli biri değilim boyum 158 eşim 183 cilveyi seven biri olmasına rağmen 8yildir birlikteyiz şükür cilveli olmak şart değil ki
+1Boyunuzun cilve ve konuyla alakası nedir acaba çözemedim?
İşe kendini değiştirmekle başla sen değişirsen dünya değişir kenidini neden bu kadar küçümsüyorsun yok sayıyorsun sen değerli bir insansın sevmeyide sevilmeyi de hak ediyorsun bi sen daha gelmeyecek dünyaya illaki seni seven ilgi gösteren biri olacaktır doğal ol içinden geldiği gibi davran tüm erkekler cilveli kadınlardan hoşalanacak diye bişey yok özgüven eksikliği var sende bunu gör kendini sevmekle başla çünkü kendini sevmeyeni hiç kimse sevmez senin kendine vermediğin değeri kim verirkitüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
ne yapacağımı bilmiyorum artık hayır zaten çok güzel sayılmam ama en azından gerçek aşkı tatmak isterdim
ben gerçekten geri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim hayatım yapayalnız geçecek bu dünyada
not düşeyim şuraya çekicilikten kastım sadece dış görünüş değil bu arada genel olarak aurayı kastettim ve bazı kadınların cilvesi tüm erkekleri etkiliyor.
Kendine geri zekalı diyen, "yaşamayı hak etmiyorum, hayatım yapayalnız geçecek" diyen bir insan gerçekten de hiç çekici gelmez kimseye.tüm yaşıtlarım erkekler tarafından beğeniliyor upuzun süren sevgililikleri var ama ben daha sevdiğim adam olduğu zaman hiçbir şekilde etkileyemiyorum bile.
ne yapacağımı bilmiyorum artık hayır zaten çok güzel sayılmam ama en azından gerçek aşkı tatmak isterdim
ben gerçekten geri zekalı ve yaşamayı hak etmeyen birisiyim hayatım yapayalnız geçecek bu dünyada
not düşeyim şuraya çekicilikten kastım sadece dış görünüş değil bu arada genel olarak aurayı kastettim ve bazı kadınların cilvesi tüm erkekleri etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?