- 1 Haziran 2018
- 5.331
- 16.359
- 248
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
midende parazit ve kurt olabilir bunlar insanı devamli acıktır.bu değilse psikolojiktir çok mutlu yada cok mutsuz olabilirsinBenim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim(
Ya ne kadar kaprissiz olgun ve sevimli bi insansınız:)Yok canım ne haddi bence de fil varyoksa öküz gibi yemezdim ailede ki herkesin yemesi dozunda biraz abim fazla yiyordu o da yurda başlayınca bıraktı yemeyi o da yemiyor artık tek öküz benim
Antidepresan kullanmıyorum hipotiroidi hastasıyım 3 aydır Ankara’da bir Prof tarafından sıkı takipteyimAçılın ben dohtorum.
Antidepresan kullanıyor musunuz? Baya iştah açanları var. Ayrıca tiroit değerlerinize baktırdınız mı? Salt duygusal sebeplerden olmayabilir. Bende hipotiroit varken epey açıktı iştahım. İhmal etmeyin bence bir check-up yaptırın. Sağlığa zarar yani.
Bu duruma ikna olmusluk var kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanizi tavsiye ederim yaş aldıkça metabolizmanız yavaşlar bu günleri ararsınız .Yalan diyebilirsiniz ama okula giderken her sabah 4 yumurta yiyordum hem de bol ekmekli 2. dersin sonuna acıkmaya başlıyodum
Troidlerim hızlı çalışıyorsa ondan kilo almıyorsundur kuzenimde çok yer hiç dikkat etmez 48 kilo falandır nerdasın kuzenimAntidepresan kullanmıyorum hipotiroidi hastasıyım 3 aydır Ankara’da bir Prof tarafından sıkı takipteyim
Tatlıyı sevmem tuzluya aşığımdır ekmeği koymasalar sormam niye yok diyeYa ne kadar kaprissiz olgun ve sevimli bi insansınız:)
Mesela şöyle sorayim size.
Tatlı ile aranız nasıl?
Brokoli ve diğer lahana çeşitleri,marul ya da karnabahar deyince ne hissediyorsunuz?
Ekmeksiz doymaz mısınız
Her öğünde pirinç patates makarna gibi nişastali ürünler bulunur mu ve bunlari yerken ekmek arar mısınız
demin yazdım ama internette sorun çıktı pardon. Ekmeği çok aramam sevmem yani brokoliye bayılırım tatlıylada aram yokturYa ne kadar kaprissiz olgun ve sevimli bi insansınız:)
Mesela şöyle sorayim size.
Tatlı ile aranız nasıl?
Brokoli ve diğer lahana çeşitleri,marul ya da karnabahar deyince ne hissediyorsunuz?
Ekmeksiz doymaz mısınız
Her öğünde pirinç patates makarna gibi nişastali ürünler bulunur mu ve bunlari yerken ekmek arar mısınız
Tiroidim aksine az çalışıyor Ankara’da prof tarafından sıkı takipteyimTroidlerim hızlı çalışıyorsa ondan kilo almıyorsundur kuzenimde çok yer hiç dikkat etmez 48 kilo falandır nerdasın kuzenim
Evet parazit vardı 5 yaşımda süt ve süt ürünleri çiğ salam sosis yasaktı bana sonra geçti dendiBasliga istinaden kurtlu olabilir misin kiz :) parazitte de boyle belirtiler olur gece agzin salyalanirsa doymama hissi.
Sizin nick bebek adı değilmiydi hatta reklamı vardı bibibbela ağlıyor diye iğne felan yapıyorduTroidlerim hızlı çalışıyorsa ondan kilo almıyorsundur kuzenimde çok yer hiç dikkat etmez 48 kilo falandır nerdasın kuzenim
Sizin nick bebek adı değilmiydi hatta reklamı vardı bibibbela ağlıyor diye iğne felan yapıyordu
Heh adları karıştırmışım o bebekten 6 ya giderken isterdim ah ahCicibello var bir de ben ogluma aldim ama kendim oynuyorum
:)
Cicibello hasta olmus agliyooor
Tiroid hastasıyım şekerim en son sınırdaydı demirim düşük galiba ve parazitim vardı ama geçti dendiDuygusal aclik olabilir
Tiroid olabilir
Seker olabilir
Demir ölcümünde de fayda var
Veya bendeki gibi kurt olabilir :) kendimi bildim bileli 1 milyon yöntem denedim kurtulamadim.
Yok değil bibim fotosunu gördüğün kızım oluyorSizin nick bebek adı değilmiydi hatta reklamı vardı bibibbela ağlıyor diye iğne felan yapıyordu
Evet o bebek cicibelloymuşYok değil bibim fotosunu gördüğün kızım oluyorbaska biriyle karıştırdınız heralde taklitlerimden sakının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?