Hiç doymuyorum ve çok yiyorum.

Açılın ben dohtorum.

Antidepresan kullanıyor musunuz? Baya iştah açanları var. Ayrıca tiroit değerlerinize baktırdınız mı? Salt duygusal sebeplerden olmayabilir. Bende hipotiroit varken epey açıktı iştahım. İhmal etmeyin bence bir check-up yaptırın. Sağlığa zarar yani.

midende parazit ve kurt olabilir bunlar insanı devamli acıktır.bu değilse psikolojiktir çok mutlu yada cok mutsuz olabilirsin

Yok canım ne haddi bence de fil var yoksa öküz gibi yemezdim ailede ki herkesin yemesi dozunda biraz abim fazla yiyordu o da yurda başlayınca bıraktı yemeyi o da yemiyor artık tek öküz benim
Ya ne kadar kaprissiz olgun ve sevimli bi insansınız:)

Mesela şöyle sorayim size.

Tatlı ile aranız nasıl?

Brokoli ve diğer lahana çeşitleri,marul ya da karnabahar deyince ne hissediyorsunuz?

Ekmeksiz doymaz mısınız

Her öğünde pirinç patates makarna gibi nişastali ürünler bulunur mu ve bunlari yerken ekmek arar mısınız

Antidepresan kullanmıyorum hipotiroidi hastasıyım 3 aydır Ankara’da bir Prof tarafından sıkı takipteyim

Basliga istinaden kurtlu olabilir misin kiz :) parazitte de boyle belirtiler olur gece agzin salyalanirsa doymama hissi.

Ceren yılmaz sen misin kızım :)
Şeytanın kapmasına gerek yok bundan sonra ben sevgikelebeği kapmasın diye dua edicem

Yalan diyebilirsiniz ama okula giderken her sabah 4 yumurta yiyordum hem de bol ekmekli 2. dersin sonuna acıkmaya başlıyodum
Bu duruma ikna olmusluk var kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanizi tavsiye ederim yaş aldıkça metabolizmanız yavaşlar bu günleri ararsınız .

Tatlıyı sevmem tuzluya aşığımdır ekmeği koymasalar sormam niye yok diye
demin yazdım ama internette sorun çıktı pardon. Ekmeği çok aramam sevmem yani brokoliye bayılırım tatlıylada aram yoktur

sen o kadar burgere 62 kiloysan x5 hızla falan çalışan bir metabolizman var bacım yat kalk dua et

Troidlerim hızlı çalışıyorsa ondan kilo almıyorsundur kuzenimde çok yer hiç dikkat etmez 48 kilo falandır nerdasın kuzenim
Sizin nick bebek adı değilmiydi hatta reklamı vardı bibibbela ağlıyor diye iğne felan yapıyordu

Duygusal aclik olabilir
Tiroid olabilir
Seker olabilir
Demir ölcümünde de fayda var

Veya bendeki gibi kurt olabilir :) kendimi bildim bileli 1 milyon yöntem denedim kurtulamadim.

hazır yiyecekler daha çok acıktırıyor açıkçası çok yemiyorum ne kadar ev yemeği yersen aslında o kadar az acıkırsın. ama sizi rahatsız ediyorsa bir doktora görünün

Duygusal aclik olabilir
Tiroid olabilir
Seker olabilir
Demir ölcümünde de fayda var

Veya bendeki gibi kurt olabilir :) kendimi bildim bileli 1 milyon yöntem denedim kurtulamadim.
Tiroid hastasıyım şekerim en son sınırdaydı demirim düşük galiba ve parazitim vardı ama geçti dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…