- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Yiyip yiyip kilo almıosan ye gitsin ama kurt olabilir sende bağırsak kurdu sanırım ondan soymazsın bi doktora git istersenBenim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim(
Insulin dilencinize baktırın büyük ihtimalle bu yüzden sürekli acikmanizBenim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim(
Bir doktora gidin bence böyle devam ederseniz sağlığınız bozulabilir.Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim(
Tutman lazım kendini işte kimse ağzına zorla sokmaz senin iradeli olman gerek, zaten alışıyo insan açlığa biraz denesen başarabilirsinYa ne güzel benim ideal kilom 55 ama ben tabiri caizse ayı gibiyim
Bende sizin gibiyim sanki o doyma hissi hiç olmuyoBenim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim(
Bendede hipotiroidi var sofradan kalkıyorum 2 saat sonra sanki hicbirsey yememis gibiyim ne bulduysam tıkıyorum. Gece yiyorum. Sabah yiyorum. Hatta sabah aklima ilk gelen sey yemek. Ve sadece 45 kgim. Esim 80 kilo benim yedigimi yemiyor kimse inanmaz. Burger yiyip arkasindan dondurma 2 saat sonra da acaba manti mi yesem makarnami diye düşünüyorum ve usenmeden makarna yapiyorum ben de yolumu şaşırmışım napcaz boyle.?Ay evet ne yazikki( tiroid rahatsızlığım için sık sıkça gidiyorum
Tiroidlerinize baktırın. Hipertiroid varsa yemeden eliniz ayağınız tutmaz çarpıntı yapar ve acıktırır ama o kadar yiyince de organları yorar ve yıpratır kalp sıkıntıları da yol açabilir. Eğer varsa ya aldırmanız ya da ağır bir ilaçla yok edilir. Ömür boyu tiroid ilacı kullanmanız gerekir ama bu halinizden yüzlerce kat iyidir. Geçmiş olsun.Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim(
Çok yemenize bir şey diyemem de şu besmele çekmezsen şeytan kapar muhabbeti beni benden alıyor Allah ım...Benim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim(
nasıl yiyebiliyosun o kadar hayret ettim ben bir menüyü yiyince tıka basa doyuyorum bende abur cuburu severim 57 kiloyum ama senınkı çok fazlaBenim sorunum belli doyduğumu hissetmiyorum mesela saat diyelim sabah 10 11 kahvaltı ediyorum aradan 1 saat geçiyor geçmiyor kedi gibi aranmaya başlıyorum çok iyi hatırlıyorum gece kendime omlet yapmıştım saat 11 gibi yedim yarım saat sonra açım diye ağladım büyüklerimiz hep der ya besmele çekerek otur şeytan kapar diye öyle de yapıyorum ama yok burgerde 2 whopper 2 double cheese burger 8 paket patates ve bir o kadar kola daha demin sandviç yedim kendi kendimi durdurmasam tost yapıp yiyecektim bir de ben niye böyleyim(
al bende de okadar.keşke her gün oruç tutulsa.evli olmasam çocuğum olmasa suyla beslenırdım heralde.bekarken oyleydım zaten.Ben sunu kesfettim kendimde.. ramazanda orucluyken o kadar iyi hissediyordumki kendimi..gunler uzun olmasina ragmen.. resmen vucudumun arindigini hissettim.. ne siskinlik ne baska birsey.. bosuna oruc tut, sihhat bul denmemis. simdi gun icinde su icsem dahi bi rahatsiz oluyorum, resmen vucuduma eziyet gibi geliyor.. gun icinde yemek yemek buna ekstra vakit harcamak vs cok yorucu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?