nedemek cnmmmm sen üzülme yeter...ayrılık nedemek çok iyi biliyorumm bende ayrıldım bi ara sonucu iyi sonuçlandı barıştık tekrardan..darısı size inş..aglamak güzeldir senin yüceligini gösteriyor..çaresizlik olarak düşünme ağlamayıı..
Selin gerçekten çok üzüldüm,ayrılmanıza değil senin üzülmene üzüldüm..
Boşver demek dile kolay biliyorum,kimsenin demeside fayda etmez sadece kendi kendine dediğin zaman işe yarar,ama kendini bu kadar yıpratma
sen şu an güzel şeyleri düşünüp bunları kaybettiğin için üzülüyosun,ama onun yaptığı bütün güzellikleri almış acının üstünü bunlarla ötrüceksin zamanla.
Bilgisayarına girme olayı o kadar çirkin bişey ki,ha güvenmeyip peşine birini takmış ha bunu yapmış
seninki teknolojik takılmış sadece.
Olayı tam bilmiyorum ama bu kadar üzülüp yıprandığına göre hiç bi suçunun olmadığı gayet açık
o yüzdende için rahat olsun kaybeden kendisi
Bidaha son kez ulaşma imkanın olduğunda,ona bunu söyle suçsuz olduğumu anladığında o dediklerini nasıl içine yedirceğini sor,eminim suçsuzluğunu öğrencektir adım gibide eminim ki senden özür dilicek
sende bu kadar acımasız ol o zaman
İnşallah en kısa zamanda içinden atarsın bu acıyı
kıyamam sana da sevgine de selincim.inan çok üzüldüm.sanki kendim yaşamış kadar.Allah sevginin hatırına ama senin için hayırlıysa tekrar kavuştursun sizi.ama ilerde daha kötü şeyler olucaksa umarım daha iyi bi insan çıkar karşına ve bunları hemen unutursun.Allah yardımcın olsun.sevgini hakediyosa döner sana inşaAllah
Bak başladın toparlanmaya :) İnsan sigarayı bile bir anda bırakamıyo bi süre acı çekmen üzülmen normal,zten bunların üzerine barışsan ne olucak ki, biz kızlar bunları hiç unutmayız 10 yıl geçsede her kavgada başlarına kakarız.
Anladığım kadarıyla bi arkadaşınla onu çekiştirmişsin msn'de oda neden ona böle bi konuyu benle konuşmadın diyo sanırım?
Ayrıca bana güvenmiyomuş diye bişey düşünme onun geçmişten gelen güvensizlikleri alışkanlığı olmuş herkes aynıdır moduna girmiş,bırak o modda kalsın.
Şimdi anladım..
O elli kere aradım'ın ne olduğunu ona sölediğin halde böle yaptıysa dicek bişey yok.
Ama belli ki senin içinde demediklerin kalmış,yani senden taraf hiç barışma niyeti yoksa
İçinde kalanları tek tek söle kafasına dank ettir.
Zor ya bu erkekleri anlamak yani onun hayatta konuştuğu tek kız senmisin?
Hiç bi kızla iş vs gibi şeyler hakkında konuşmamış?
Yada her konuştuğunu sana sölüyomu?
Ama dediğm gibi sen sadece onun geçmişinin kurbanı olmuşsun, er geçte hatasını anlıcak
Ama söleyemediklerin varsa sakın gurur yapıp aramam görüşmem deme,tam aksine kendini tam ifade ettiğini düşünene kadar her aklına estiğinde ara içini boşalt görüş,sakın yıpratma kendini.
Öle yada biticekse aklın ve için rahat olarak bitsin
"sil o virüsü iğrenç msjların bana gelmesin demiş hangi iğrenç msj dedim gönderde okuyayım bana öyle bir msj gelmedi ben kimseye seviyesiz birşey yazmadım dedim ama tabii neden beni konuşturmadı cvp veremeyecktide ondan... "
Bunun cevabını aldınmı?Bende merak ettim bak şimdi..
Bu siteye yazdıklarınmı gidiyo yoksa ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?