hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

çok teşekkür ederim sana beni anlamaya çalıştığın için yartdımcı olmaya çalıştığın için... ama inan buz kesti her yanım benim tek yapabildiğim ağlamak olmamalıydı... bukadar çaresiz olmamalıydım... öfkeyle esip gürleyebilseydim ama yapamıyorum sadece yazıksana verdiğim zamana sevgime gerçekten yazık bu sözleri söylemeden gitseydin temiz kalsaydın içimde hep benide kirletmeseydin sözlerinle kalbinde... ben hiç o koyduğun diğerleri gibisin sınıfında olmadım... sana onların vermediği kadar çok sevgi verdim ihaneti ne düşüncelerimle ne kalbimle yaklaştırmadım sevgimize tertemiz sevdim... ya bu göz yaşı denilen şey bitmezmi hiç

bugün o seviyor die saçımın rengini onun istediği gibi yaptım ama söyleyemeden bitti yaa bunu hakedecek birşey yapmadım ki ben nie böyle oldu

nedemek cnmmmm sen üzülme yeter...ayrılık nedemek çok iyi biliyorumm bende ayrıldım bi ara sonucu iyi sonuçlandı barıştık tekrardan..darısı size inş..aglamak güzeldir senin yüceligini gösteriyor..çaresizlik olarak düşünme ağlamayıı..

aşkımaa...
biliyorum gittin daha bir kaç saat önce... bana güzel şeyler söyleyen o dilin kimseden duymadığım kelimeleri sarfetti bana... seni hiç bu kadar acımasız düşünmemiştim... tamam gülüşün bahar gibi gelirdi öfken karakış gibi sana ben hep beşinci mevsimimsin sen farklısın deli bişeysin derdim... ama öfkenin bu kadar şiddetli oluşunu hiç görmemiştim.... böyle unufak olmamıştı kalbim birinin ellerinde... hiç aşkı bilmemişim ki senden önce.... beni bulduğunda yaralı bir kuş gibiydimsen sardın yaralımı hatırlıyormusun.... şimdi tekrar daha derin yaralar açmak içinmiydi... sen iyi biliyorsun iyi tanıyorsun beni sanıyordum ama tanıyamamışsın demek... tabi bende seni... ağladığıma eminsindir şu saatlerde... için rahat mı uyuyorsundur acaba...ben bunları düşünürken ne ne yapıyorsun huzurlumusun... baş belasından kurtuldum mu diyorsun... sevgimin ağır yükünden kurtulunca ilişkinin vermiş olduğu sorumluluklar bitince hafiflemişmisindir bir tüy kadar... sen hiç okuyamayacak olsanda sana yazıyorum bendeki seni... sana bakarken hayat bulurdum her defa... zaman dursun geçmesinisterdim seninleyken.... sensiz olduğumda ise saatlerin günlerin bir önemi yoktu... ömrümden giden her günü sensiz geçiyor die ziyan ettim....gülüşüne aşıktım mesela... hiç söylemedim sana ama öyleydi.... gözlerine bakmaya korkardım donum kalırım die... elimi tuttuğunda öptüğünde beni kalbim öyle hızlı atardıki sesini sen duyacaksın die utanırdım.... sabahilk uyandığımda sen gelirdin aklıma yüzümde büyük bir gülümsemeyle uyanırdım gece yatarken sana sarılır gibi sarılırdım yastığıma huzurla uyurdum... herkes benden seni dinlediği için sıkılmıştı belkide her konuyu dönüp dolaşıp sana getirirdim senden başka birşeyi düşünmek anlatmak bile istemezdim... her daikamı saniyemi sen olmasanda ben seninle geçirirdim... hastalandığında söylemesemde sen üzülme die ağlardım senin canın acıyor die uyku tutmazdı...sende birgün sen hastalanma sen hastalanınca benim canım çoka cıyor demiştin o zaman aynı yerdeyiz die belli etmeden sevinmiştim... sen aslında çok kırmıştın beni ama ben hep susmuştum alttan almayı bilmeyen ben sabırsız olan ben neleri alttan aldım nelere sabır gösterdim bilemezsin... sende kendimide tanıdım... bu ilişki bize çok şey öğretti derdik hep... son dersinide verdin ve gittin bak... ben şimdi birşey daha öğrendim aşk =acı

umarım böyle bir acıyı bir daha asla yaşamazsın çok fena birşey çok başka birşey hiç birşeye benzemiyor (

kimse yaşamas inş canımm..yaşayanlarada allah sabır versin

kumral saçları vardı ve yüzünde masumane bir gülümseyiş...
öyle derin bakardıki gözlerime yüreğim eriyecek sanırdım...
dakikalar onsuz geçmek bilmezdi... sattler ay günler yıl gibi gelirdi
herşeyinle severdim seni...
saçımın telinden tutta tırnağıma kadar aklımla yüreğimle severdim
ve hiç beklemediğim anda çekip gitti parmaklarının ucunda
geride veda mektubu bile bırakmadı bir tutam kumral saçından
ve bir kırık yürekten başka...
dedim ya çekip gitti parmaklarının ucunda...

Sevgiliye son şiirimdi (

keşke diyorum keşke anlasa....ben gereksiz bulduğum için söylemediğim şeyler yüzünden yalanıymışım... gereksiz bulmuşsam bizim için önemisz şeylerdir...antalmaya çalışsamda kapamıştı tüm kapılarını... inşallah anlar birgün allahtan tek dileğim bu o söylediklerinde suçum yok benim.... ayrılığa neden değildi bunlar... eğer sadece kendi vicdanını rahatlatmak için beni suçlamışsa eğer sebep başka bir şeyse asıl hata ondaysa ve bu nedenle en kolayını seçip beni suçlayarak çekip gittiyse amacı benim üzülmemse gidişinden onu haklı görmemse demekki bu sevgiyi hakeden biri değilmiş o zamanda allah yüreğimden biran önce alsınonukurtarsın beni bu acıdan

kıyamam sana da sevgine de selincim.inan çok üzüldüm.sanki kendim yaşamış kadar.Allah sevginin hatırına ama senin için hayırlıysa tekrar kavuştursun sizi.ama ilerde daha kötü şeyler olucaksa umarım daha iyi bi insan çıkar karşına ve bunları hemen unutursun.Allah yardımcın olsun.sevgini hakediyosa döner sana inşaAllah

inşallah allah dualarını kabul eder ...çok teşekkür ederim hepinize... arkadaşlarımolsa şimdi anlamayacaklardı beni sizin kadar... bu gidişi söylediğim gibi farklıydı tüm kapıları kapayıp gitti tekrar açarsa mucize olur ve eğer bu mucize olursa umarım çok geç olmaz ve umarım size mucize oldu die bir konu açarım sevincimide paylaşırsınız

sadece arkadaşımla konu çekiştirmem diilki hatta çekiştirmede diil kafam karışıktı doğrumudüşünüyorum yoksa benmi yanlıyorum die konuşuyordum işle alakalı yardımcı olacak bir arkadaşla msnde konuştum aslında arkadaşım bile değil sadece beni işle alakalı diye ilgilendiriyordu bana yardımı olacaktı onunla konuştum onu ona söylememişim diye kızdı... iyide arkadaşım değilki o sen erkek arkadaşlarınla görüşmeni istemiyorum dedin işle alakalı biriydi önemsizde gerek duymadım konuşmalara baktığında ne var ayıp birşeymi yasak kaldırılmayacak birşeymi yazmışım ne demişim ki hee ben ona ben seni elli kere aradımsen bir kere bile aramadın demişim onuda işim düştü sana die elli kere aradım sen bir kere aramadın yani olmayacaksa söylede uğraşmayayım demek için söyledim takıldı adam buna anlatıyorum anlamıyor hatta o olaydan sonra baktım faydası olmayacak konuşmadım bile daha... bunuda biliyor... biliyorda işine gelmedi demek...

belkide başkası vardı nerden bileyim... dün gece kuzenindeydi sözde... belkide değildi aradığımda duyduğum bayan gülüşmeleri kuzenlerine ait değildi belkide başkası vardıda söyleyemedi masus yaptı bunu virüs gönderdi açık aradı bula bula anca bunları buldu napıcak tabii bunlarla suçlıcak beni gidicek geridede ben suçluyum psikolojisiyle kahrolucam ama diilim suçlu diilim yinede üzülüyorum yinede yapmamıştır diyor bir yanım kuzenimdeyim demişse ordadır şimdiye kadar hiç hatası olmadıki yine olmamıştır diyorum ayy ben kafayı yiyorum sanırım

evet içimde kalanlar oldu vede bende mail yazdım sana olan sevgime yazık verdiğim zaman ayazık dedim hadi beni şeffaf bir şekilde kontrol ettin aykırı birşey bulmadığın halde olay yaptın ya sen dedim benim hesap veremeyeceğim birşeyim olmadı sana ama seninde öylemi acaba dedim... sen benim şeffaflığım kadar şeffaf olabilrimiydin acaba yoksa bir sürü şeymi görürdüm dedim daha birçok şey... sil o virüsü iğrenç msjların bana gelmesin demiş hangi iğrenç msj dedim gönderde okuyayım bana öyle bir msj gelmedi ben kimseye seviyesiz birşey yazmadım dedim ama tabii neden beni konuşturmadı cvp veremeyecktide ondan... olaya bak ben ona dışarı çıkıyorum demiştim sürücü kursuna verak vericektim dönüşte kız arkadaşımda kıyafetlerim vardı eveyakın bir yerde oturuyorona uğradım annesine detliydi kızından yana bana ona söylimdie birşeyler söyledi bende gördüümde msnde kıza söyledim vay efendimben kız arkadaşıma gittiğimi söylememişim ona söylemden evdeyim diip dışarı çıkıyormuşum... buseferde evrakları verdiğim gündü o dedim hayır diildi die idaa ediyo... çıldırdım resmen...

ama arkadaşlar hala inanamıyorum biliyormusunuz hiç beklemiyordum ayrılığı yani sankibir kabus veben uyanacakmışım gibi geliyor her günüm onunlaydı hep msjlaşırdık konuşurduk hala inanamıyorum şimdi o yokmu yani... ((

gidiyordur da bu sitedede iğrenç kızacağı msjlaryazmadımki ben hiç o facebook dan bahsediyor ama ben facebooktan arkadaşlarımın gönderdiği msjlara bile cvp yazmadım zaten içim rahat yani iğrenç msj diye birşey yok ayrıca da sordum gönder dedim neymiş dedim benim anlımak dedim birşey göndermedi sadece konuşma hakkı tanımadı kesitirp attı

diğer konulara giriyor mutlu ilişkileri okuyor sadece hasretten yakınanların msjlarını görüyorum ve onlar adına seviniyor ama kendin adımada daha beterkahroluyorum ruh gibiyim yaa hala inanamıyorum bunlara

sildim o virüsü bunları okuyamaz ayrıca okusada benhaklıyım şu durumda...oda haklı bazı yerlerde kendince bana keşke söyleseydin gerekirse kavga da etseydik ama söyleseydin dedi de ben gereksiz bulduğum için söylemedim ona sakladığım için değil saklıcak birşeyim yokki zaten ama buraya msj yazmadan önce ayrıldık bunlar yaşandı sonrada sildim o saçma virüsü ((

ama onun bana başka bir siteden yazdığı aşk msjlarını tlfnuma gönderdiği sevgi dolumsjlarını hatta numarasını bile silerken içim nasıl kan ağladı bilemezsiniz... canımdan can gitti sanki... ellerim titredi keşke yüz yüze tartışsaydık yüz yüze konuşsaydık bitecekse bile yüz yüze olsaydı şimdi herşey için çok geç oda beni tlfnundan siteden msninden sildi bunlar neki adam beni hayatından sildi

dün sevgilisnden ayrılmış biri olarak gerçekten ayrılık çok zor....
elinden gitmeden anlayamıyosun bunu....
amaaa bende zoruma giden şuyduki sende bunu düşün.. acaba ben burda üzülürken onu düşünürken oda böyle üzülüyor beni düşünüyormu...
onsuz olamam diyormu....
insana en fazla koyan bu.. oyüzden biraz rahat olmaya çalış ne edersen şuan kendine edersin...
seviyorsun...
şöyle düşün.. erkeklerle konuşmana kızdı dostların olsa bile...
ozaman şuan çok üstüne gitme.. sende sakin ol.. o da biraz siniri geçsin sakinleşsin ona düzgün bi msj atarsın msjdfa anlatırsın herşeyii..
öfkeyle kalkan zararla otururr... şuan yapman gereken en önemli şey sakin olmak....
akıllı davranmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…