hiç düşünmemiştim buraya üye olurken birgün ayrılacağım ve size ağlayacağım

haklısınız arkadaşlar ama ben artıkdoğrudüzgün düşünemiyorum durdu beynim çalışmıyor kafamı yastığa koyuyorum düşünmemek için aklıma başka şeyler getiriyorumama kendimide onunlakonuşuyormuş halde buluyorum içimde hesaplaşıyorum ona kızıyorum bağırıp çağırıyorum sensiz yapamam diyorum ama hepsini kendi içimdeki ona söylüyorum sadece uyku bile tutmuyor başım çokağrıyor ağlamaktan gözlerim şişmiş durumda ve hala seviyorum onu daha kaç gece onu severek uyuyacak onu severek uyanacağım onsuz bir güne başlamak daha kaç gün zor gelecek... allahım bana yardım et güçlü olmam onu kalbimden çıkarmam gerek

bu arada hepinize ayrı ayrı çok tşk ederim arkadaşlar gerçekten ne kadar üzgün olsamda hepinizin iyi dilekleri dualarının benim için çok önemliydi... elinizden geldiğince yanlızlığımı paylaştınız belki çok daha ağır geçecekti bu gece ama sayenizde uzattığınız dallara tutunarak daha güçlü olmaya çalıştım...umarım her sendelediğinizde tutunacak bir dalınız hep olur

ne olursa olsun çok seviyorum onu zamanla üstesinden gelebilirim ancak bana zaman lazım ama biraz zor geçecek sanırım

ah be güzelim nedir bu erkeklerden derdi bizle neden üzerler salak erkekler
bende aynı durumdayım
ağla içine atma kağıda kaleme sarıl içinden her geçeni yaz yaz sonra yırt yırt
suç sende değilse ayrılmaya suçlu sen değilsen bırak kendi haline seni gerçekten seviyorsa sana geri döner 1 ay 2 ay bekle sessiz kal
,ama sendeğilsede bir buluşun ve sucunu affettir
ama suz sende de değilme
buluışun konuşun baktın olmuyor ayrılır sın
başka çaren var mı benimde yokdu
yarasa tuz basıp unutacağız unutmak zorundayız canım

benim ilişkim bitti gerçekten düzelmez asla ama seninki öyle değil

üzülmeye hiç değmiyor inanki
kendimden çok hep ona dua ederdim ona birşey olmasın diye
ama değmezmiş işte

bundan sonra düzelsede ortada sana karşı yapılan çok ağır bir suç var aldatmak...bence tekrar barışsanız bile bunu hep yüzüne vuracak sen bunu hep hatırlıycaksın ve senden hep şüphe edecek ve bu ilişki artık içinden çıkılmaz bir hal alıcak...tatlım üzülme sen suçlu değilsin bence asıl suçlu o senin özeline bukadar girmemesi gerekiyor ve yapmadığın birşeyden dolayı seni suçluyor..evet sevgi birden ortadan kaldırıp atılmaz ama zamanla bu yarada iyileşecektir unutma giden gitmiştir bırak gitsin..elbet pişman olup arayacaktır ama dediğim gibi bu olay en ufak kavganızda ortaya çıkacaktır ve sen daha çok yıpranacaksın...

öyle içim gittiki hissettiklerine..
seni kimse tesselli edemez ama bu durumda..tek çaren zaman..ama anladığım kadarıyla her ne kadar üzgün olsan da bi yanın hala güçlü..
ve karşındaki şahıs da seni haketmeyen biri emin ol cnm.. hem virüs gönderip her hareketini incelemesi hem seni dinlememesi ayrıyeten de kaç kez affettim diyorsun onu..
hiç üzme kendini zamanla çok da güzel unutursun..

arkadaşlar çoksağolun evet suçlu ben değilim suçlu olmadığımbir konuda af dilemem açıklamalarımıbile dinleyen birinden ne özrü dileyecekmişim canı gitmekistemiş demekki bahane aradı kendincede buldu bugün daha bir gerçek geldi ayrılık sabah bir ki saat uyuyabildim ve biz ayrıldık diyerek uyandım ağlayarak kabus diilmiş kabus benim hayatımdaymış hala canım acıyor saatler geçiyor ama acımgeçmiyor büyüyor anılar sardı her yanımı hep aklımda her dakika aklımda biri bişey dese gözlerim doluyor hemen sıkıyorum kendimi yolda yüyürken dua ederkek ağlayarak yürüyorum herşey aklıma onu getiriyor meğer hayatımınher yerindeymiş de ben farkında dilmişim

dünden beri ağzıma lokma koymadım geçmiyor boğazımdan ölüyorum sanki nasıl ağır geldi bana bu acı gidişinden çok nasıl gittiği acıttı içimi dün ağlıyordumsizlere yazarken hala ağlıyorumbıraktığınız yerdeyim hala

herkes geçicek diyo geçicek ama kalbimgeçmeyecekdiyor... o ilk aşkın dı ilk sevdiğindi diyor unuttum ssanacaksın birini göreceksin gülüşünü ona benzeteceksin için acıyacak yine bakışını gözlerini onabenzeteceksin ağlayacaksın bir yere gideceksin o gelecek aklına size benzeyen çitleri gördükçe yine acıyacak canın diyor korkuyorum sözleri hep aklımda kalacak anılarım içimi kemirecek gündengünediye korkuyorum... her yanım hala onunla dolu tartışmalarımız izlediğimiz filmler oynadığımız oyunlar hiç birşey yapmak istemiyorum öylece dalıyorum bi bakıyorum aklımda o yani yine her defasında onubuluyorum

canım tum yazdıklarını okudum
harap ettın kendını ya..
kendıne bu kadar ezıyet edılırmı..
sağlığına zarar gelecek..

daha cok yenı ayrıldın belkı barısırsın gun dogmadan neler doğar...

HIÇ KIMSE İÇİN AĞLAMAYA DEĞMEZ BU DÜNYADA..
AĞLAMAYA DEĞEN İNSANLAR DA ZATEN SENI AĞLATMAZ..
DUA ILE

barışmayız arkadaşlar biliyorum bunu ufacıkbir ümit bile bırakmadı giderken kapılarını yüzüme kapadı söylediklerime kulaklarını tıkadı bu kezgerçekten bitti ve ben hiç birşey yapamadım ayar öncesinden yazılmış msjları okurken neydik ne olduk dedim ağladım silerken zatenne çektiğimisormayın anlatılamayacak kadar zordu onu geçmişe gömmem gerekiyor ama bunun için güç bulmam gerek... unutulacak birgün belkide gerçekten ama ne zaman bilmiyorum... şimdi diyorum aklındamıyımdır mutlumudur şimdi bitti diye rahatmıdır özgür ya istediğini yapabilecek ya çağkın kuzeniyle gece eğlencelerine çıkabilecek ya hafiflemişmidir ben yokumdie rahat uyumuşmudur dün gece ohh be diyerek mi uyanmıştır merak etmişmidir ne yapıyordur die şimdi ben burda kahrolurken onun yasınıtutarken yaşadığımız en ufak ayrıntıları bile düşünürken o beni unutmuşmudur çokcanım yanıyo bunu altamaıyorumbile kelimeler hafif kalıyor

Selin, bak canım, ne kadar acı çektiğini çok iyi biliyorum inan bana.
Sana hemen geçecek de demiyorum çünkü hemen geçmeyecek.
İçindeki o zehiri akıtana kadar acıtacak canını.
Ağlama da demiyorum, ağla bol bol...ama lütfen akıllı uslu ağla.
Kendine zarar vermeden çek acını.
Çünkü halen önünde sorumlu olduğun ve sürdürmen gereken bir hayat var.

Daha bu sabah yine aynı dertten muzdarip başka bir arkadaşa bir mesaj yazdım.
Aynısını sana buraya kopyalıyorum.
Oku ve başına gelecekleri gör...emin ol bundan farklı bir şey yaşamayacaksın.
Yani...Geçecek...

"Ayrılıklarda genelde 3 ayrı dönem olur.

1. Mutsuzluk dönemi.
Tam olarak şu anda senin içinde bulunduğun durum. Sürekli ağlamak ister insan, hiçbir yerlere sığamaz. Ne yaparsa yapsın bir türlü aklından çıkaramaz. Heryerde onu görür. Hiçbir kelime teselli olmaz. İçi acır da acır. Bunun asla geçmeyeceğini düşünür. Duygusallığı tavan yapar ve her duyusu ayrıldığı kişiye yönelir. Onu görür heryerde, onu hisseder, onu duyar, ona ağlar.
Yanlış ilişkilerdeki en büyük geri dönüşler bu safhada yaşanır işte. Olmayacağını, sonunun yine mutsuz biteceğini bile bile insan geri dönebilir, salt bu durumdan, bu çaresizlikten kurtulmak için...kendini daha büyük acılara attığını göremeden.

2. Dönem Öfke dönemidir.
Belli olmuştur ki artık o sevgili geri gelmeyecek, bu ilişki bir daha devam etmeyecek. Ve öfkelenir insan. Neden böyle yaptı, böyle olmaması gerekiyordu, inanamıyorum o da herkes gibiymiş....
Kabullenemez yapılan bunca basit hatadan belki de bu ilişkinin bitmesini. Sevdiğine söylenir, kendine söylenir. Çok canı yananlar ah eder, kimisi yemin eder kapımda sürünse dönmem der. Gözyaşı bitmiştir, Kendine acıma da. Sadece sinir kalmıştır her anımsandığında saçları diken diken eden.

3. Dönemse Kabullenme ve Rahatlama dönemidir.
Acı biter, gözyaşı diner, öfke geçer. Dikkat artık kendi hayatında başka noktalara kayar. Günlük hayat tekrar rayına girer ve insan artık uğruna onca acı çektiği, ağladığı kişiyi nasıl bu kadar az düşündüğüne zaman zaman kendi de şaşar gülümseyerek.
İşte asıl o gün bitmiştir her şey, o gün çıkmıştır o kişi hayatından.
Bir şarkı, bir koku bir görüntü denk geldiğinde artık acıtmaz, belki en fazla buruk bir gülümsemeyle anımsanır sadece. Çoğu zaman burulmaz bile insanın içi, rahatlık hisseder sadece, kurtulduğu ve kendine geldiği için.

İşte hayatına kaldığın yerden devam etme anı da tam olarak bu andır.

Onlarcamız yaşamıştır bunları ve hepimiz de kaldığımız noktaya dönmüşüzdür işte.
Allah o kadar büyük ki, bizi sarar başa, yeniden yeniden devam diyebilmemiz için güç verir, sonsuz alternatifler verir. Ama asla kimsenin aşktan ölmesine izin vermez...çünkü aşktan ölünmez."

Ne güzel sen onu eksi ve artılarıyla sevmeyi bilecek kadar asil ve yüce bir kadınsı duygularla bezenmişken o küçük bir solucan olmayı becerebilmiş ancak..O sana layık değil canım..Anlatım tarzından güzel yetişmiş bir bayan olduğunda belli olyor..Giden gitsin ,sen sana layık olanlara layıksın....Üzme kendini ya evlenipte aldatılsaydın ve boşansaydın daha büyük acı değilmi?hırpalama kendini

sağolun arkadaşlar keşke oda beni sizlerin anlayabildiği kadar anlasaydı siz ki beni yakından bile tanımazken çözebilmişsiniz o onca zamanın sonunda hiç öğrenenmemiş hiç çözememiş boşuan geçmiş zaman ben dolu dolu yaşamışım oda öylesine... gerçekler acıdır gerçekler acıtır diyenler çok doğru demişler bende mantıklı biriyim ama aşıkkın mantığım devre dışıkaldı yazıkki... şuan mantıklı bile düşünemiyorum onca şey söyledi ve benhala onu seviyorumdiye haykırıyorum (

ellma çok güzel bi şekilde açıklaşmışsın durumu arkadaşım ..

evet selincim bu durumdan bir süre sonra kurtulacaksın ..ve bu üzüntülere maruz kalan ne ilk ne son kişisin.. bunu bilmek bile bazen insanı rahatlatabiliyor..:teselli:
sonradan bu günleri hatırladığında ben bu adam için ne çok gözyaşı dökmüştüm halbuki hiç değmezmiş dicek ve gülüp geçiceksin..a.s.

ben onu çok sevdim işin acı tarafı hala onu sevdiğime pişmanlık duyamıyorum onu gerçekten sevdim sevgiyi aşkı onda öğrendim ben bununiçin pişmanlık duyamıyorum az önce ona şüphelendiği kişiyle bugün msnde bir konuşma yaptım herşeyi ortaya çıkaran ve onu kopyaladım mail olarak ve sitede msjolarak gönderdim sadece yalan söylemediğimi anlasın die başka bir amacımyoktu gönderirken ama hala çok acı çekiyorum geçmiyo lanet olası şey...

daha şimdiden deli gibi özledim bayramda görüşücektik gelsin die gün sayıyordum bayram şimdi gelmesin diyorumo nerde ne yapıyor die kendimi yicem evde oturup ağlıcam bayramın zehi rolucak banagelmesin bayram... şöyle uyusam acım dinene kadar da hiç uyanmasam sadece uyusam kapasam gözlerimi hiç birşey düşünmeden uyusam günlerce haftalarca aylarca ne zaman geçerse ne zaman dinerse acım anca o zaman uyansam

Biliyor musun Selin.

Senin şu anda çektiğin acının yarısından fazlası aslında haksızlığa uğramandan ve kendini açıklayamamandan gelen bir acı.

Sen kendini anlatabilseydin, suçlandığın tüm o konular yüzünden kendini aklayabilseydin emin ol çok daha iyi hissedecektin.

Mail attım demişsin...umarım bunun da bir dalavere olduğunu ima edip yine kırmaz seni.

Zira bana bu bahaneler yüzünden ayrıldı gibi değil, daha çok ayrılmak için bu bahaneleri kullanmış gibi geliyor.

haklısın bende öyle düşünüyorum aslında çünkü buolanlarbana bir türlü mantıklı gelmiyor söylediği kadar büyük bir aşk besleseydi kalbinde bunu yapamazdı böyle açıklamalarımı bile dinlemeden gidemezdi bukadar basit olamazdı ... yazıkki hala deli gibi seviyorum

Ah be gülüm.. keşke öpeyim de geçsin diyebilseydim sana. Bu acı öyle zor bir acı ki. Zamandan ötesi dindirmiyor işte.
Böyle böyle öğreniyoruz biliyor musun dirençli olmayı, güçlü olmayı, bir dahaki seferde yıkılmamayı, böyle böyle öğreniyoruz hayatla baş etmeyi. Hayat tecrübesi dediğin nedir ki?
Bütün çektiğimiz acıların toplamıdır sadece.
Ve ben kendi adıma bunca yıl aşk adına yaşadığım şeylerden ne öğrendim biliyor musun?
Hayatta kendine bile bağlanmayacaksın çok fazla.... ne güzel demiş şair bak.
Benim başucu şiirimdir. Sen de bilirsin belki... bu sözleri hiç ama hiç bir zaman unutma hayatın boyu.

"Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.

Demeyeceksin işte.

Yaşarsın çünkü.

Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.

Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden.

Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.

Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.

Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.

İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...

Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim." diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, yada pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.

Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.

Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak... "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…