- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
Merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Eminim bu tarz konular birçok kez açılmıştır ama bende derdimi anlatmak istiyorum. Ben üniversite 1de okuyorum şu an geçen yıl da hazırlık okudum. Hiç sevgilim olmadi. Lisede de olmamıştı. O zaman bi çocuğa aşıktım onla konuşmuştuk ama olmadı sonra.. Son yıllarda da derslere yoğunlaştım üniversite sınavı için vaktim olmadı yani. Böyle olunca haliyle üniversiteye erteledim,yani beklentiyle geldim gibi biraz. Ama yok olmuyor. Tamam sevgili çok zaruri bişey değil ama sevgilileri görünce el ele insan imreniyor. İmeeniyorum açıkçası ne güzel diyorum hani okuldaki çevremdeki kız arkadaşlarımında yok mesela ama benim hiç olmadığı için bunun eksikliğini daha çok hissediyorum açıkçası. Eskiden çekingendim onuda aştım. Fiziksel olarak da boylu poslu manken gibisin derler uzun boyluyum baya bende kendimi beğenirim fena değilim yani güzelim bence hani okulda bakan falanda çok oluyor ama kocaman okul b gördüğümü bir daha görmüyorumki.. Okuldan yazanlar falan da oluyor ama ben bişey hissetmedikten sonra neden konusayım ki doğal gelismeli bence.. Hani bu kısmet işi mi bilmiyorım. Konuştuklarım falan oldu arada ama ya ben umutlanıp üzüldüm yada istemedim. İstemsiz bi şekilde çok takıyorum bu konuyu
bir fikir verin lütfen . Cidden anlamıyorum ya hani ne eksiğim var.