• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç erkek arkadaşım olmadı, sorun ne anlamıyorum

Konu başlıgıni gorunce "cevrem tarafından cok begenilirim guzelim" ama niye sevgilim/eşim yok ??? ....Artik bir kk klasiği oldu :D başligi gorunce icerik degismiyor tamam hepimiz guzelizde o cirkinler kim ayol haha saka biyana her evlenen sevgilisi olan manken gibi olmuyor herkesin bir dengi var neticede ister cirkin ister guzel ayrica belirtmeye gerek yok bol şans umarim bulursunuz size yakisani ,sevebileceginizi

dogal gelismeli demissin.
dogaldan kastin ne?
birgun dogalca ayni caddeden yuruyup,
cok dogal bi sekilde zit yonlerden gecerken,
cok dogal bi sekilde birbirinize carpip,
senin elinden kitaplarini dusurup senin kitaplarini toplarken goz goze gelip asik olmamki?
:cool:

canm kız dediğin istanbul gibi fethi zor fatihi tek olur sen anormal değilsin birini seversin ve onlada evlenirsin inşallah erkek peşinde koşan , öylesine çıkan kızlardan değilsin gerçek aşkı arıyorsun sabırlı ol..
Sevgili sayisi artmasin diyede o hayatina aldigi bir kisiyi tanidikca uyuşmasada evlenmek icin kendini yirtacak potansiyel kizcagizlarimizdan bir kesit okudunuz evlenecek kisi seciminizde nokta atişiyla birde bir yapip ne pahasina olursa olsun hemen onunla evlenmelisiniz yoksaasa cok ayıp! İstanbul u unutmayin :D sevgiler yanliz Istanbul işini bir arastirin derim

canım sakın zorlama olsun diye kendini, ben de aynısını yaptım sonu tam bir hüsran oldu, biri senden hoşlanırsa aman olsun diye hemen atlama, kesinlikle ağırdan al kendini, ayrıca üniversite birinci sınıfmış daha son sınıfa kadar mutlaka biri olur :) bekle sen

Ne kadar sanslisin bir bilsen bana gore.keşke benimde hic olmamış olsaydı. aksine ne kadar kaçıp istemiyorum dersen oluyor galiba.hayat çok garip istediğin olmuyor istemedigin de oluyor bide boyle dene çok istiyorsan allah gönlüne gore verir insallah

Olmasin bosver..:KK14:

Cikip ayrilan arkadaslarinmi artida senmi dersen sen derim..:KK66:

Sonradan olsun tam olsun:KK76:

Benimde zamaninda hic sevgilim olmadi ama esimi tanidim baskada kimseleri tanimaya luzum gormedim.. dua et oyle olsun inan en guzeli:KK68:

Bize de herkes imrenerek bakardi, aldatildim.
Dertsiz basina dert alma. Kismetin varsa bulurseni.

Merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Eminim bu tarz konular birçok kez açılmıştır ama bende derdimi anlatmak istiyorum. Ben üniversite 1de okuyorum şu an geçen yıl da hazırlık okudum. Hiç sevgilim olmadi. Lisede de olmamıştı. O zaman bi çocuğa aşıktım onla konuşmuştuk ama olmadı sonra.. Son yıllarda da derslere yoğunlaştım üniversite sınavı için vaktim olmadı yani. Böyle olunca haliyle üniversiteye erteledim,yani beklentiyle geldim gibi biraz. Ama yok olmuyor. Tamam sevgili çok zaruri bişey değil ama sevgilileri görünce el ele insan imreniyor. İmeeniyorum açıkçası ne güzel diyorum hani okuldaki çevremdeki kız arkadaşlarımında yok mesela ama benim hiç olmadığı için bunun eksikliğini daha çok hissediyorum açıkçası. Eskiden çekingendim onuda aştım. Fiziksel olarak da boylu poslu manken gibisin derler uzun boyluyum baya bende kendimi beğenirim fena değilim yani güzelim bence hani okulda bakan falanda çok oluyor ama kocaman okul b gördüğümü bir daha görmüyorumki.. Okuldan yazanlar falan da oluyor ama ben bişey hissetmedikten sonra neden konusayım ki doğal gelismeli bence.. Hani bu kısmet işi mi bilmiyorım. Konuştuklarım falan oldu arada ama ya ben umutlanıp üzüldüm yada istemedim. İstemsiz bi şekilde çok takıyorum bu konuyu :KK43: bir fikir verin lütfen . Cidden anlamıyorum ya hani ne eksiğim var.​
Ee yazanlari kaale almazsan olmaz sevgili dedigin gokten zembille inmiyor seninle ilgilenenlere sans vermekle oluyor

Merhaba kızlar size bi şey danışmak istiyorum. Eminim bu tarz konular birçok kez açılmıştır ama bende derdimi anlatmak istiyorum. Ben üniversite 1de okuyorum şu an geçen yıl da hazırlık okudum. Hiç sevgilim olmadi. Lisede de olmamıştı. O zaman bi çocuğa aşıktım onla konuşmuştuk ama olmadı sonra.. Son yıllarda da derslere yoğunlaştım üniversite sınavı için vaktim olmadı yani. Böyle olunca haliyle üniversiteye erteledim,yani beklentiyle geldim gibi biraz. Ama yok olmuyor. Tamam sevgili çok zaruri bişey değil ama sevgilileri görünce el ele insan imreniyor. İmeeniyorum açıkçası ne güzel diyorum hani okuldaki çevremdeki kız arkadaşlarımında yok mesela ama benim hiç olmadığı için bunun eksikliğini daha çok hissediyorum açıkçası. Eskiden çekingendim onuda aştım. Fiziksel olarak da boylu poslu manken gibisin derler uzun boyluyum baya bende kendimi beğenirim fena değilim yani güzelim bence hani okulda bakan falanda çok oluyor ama kocaman okul b gördüğümü bir daha görmüyorumki.. Okuldan yazanlar falan da oluyor ama ben bişey hissetmedikten sonra neden konusayım ki doğal gelismeli bence.. Hani bu kısmet işi mi bilmiyorım. Konuştuklarım falan oldu arada ama ya ben umutlanıp üzüldüm yada istemedim. İstemsiz bi şekilde çok takıyorum bu konuyu :KK43: bir fikir verin lütfen . Cidden anlamıyorum ya hani ne eksiğim var.​

İşte güzel bir kız olduğun için erkekler yaklaşırken çekingenlik yaşıyordur. Zira en korktukları şey reddedilmek. Ondan ziyade, akışına bırakın. Böyle şeyler en düşünmediğiniz anlarda olur. =)

belki okulun etkinlikleri bişeyleri varsa onlara katılıp çevre genişletme amaçlı şeyler yapabilirsiniz, bir de doğru zaman doğru insan olsun dua edin, hiç sevgiliniz olmasın ama sonrasında öyle bi olsun ki bütün o imrendiklerinize burun kıvıracağınız bir aşk yaşatsın size, ömürlük olsun, ilk olmanın verdiği duyguyu yaşayın yaşatın inşallah :)

Benim hayatimin en büyük iki hatasi, lise sonda ve üniversite 1 de beraber oldugum iki adamdir. Keşke senin yerinde olsaydim da üniversite 1 de neden sevgilim olmuyor diye kederlenseydim de bu bahsi geçen 2 adamla asla tanismamis olsaydim. Yani diyeceğim o ki üzülme Allah seni birilerinden koruyor olabilir.. Evleneceğin adam da günü gelince zaten çalacak kapini. Sadece sabir ve şükür..

hani okulda bakan falanda çok oluyor ama kocaman okul b gördüğümü bir daha görmüyorumki.. Okuldan yazanlar falan da oluyor ama ben bişey hissetmedikten sonra neden konusayım ki doğal gelismeli bence..​

bazen görünce hoşlandığım ve hoşlandığını anladığım birileri oluyor ama bir daha görmek nasip olmuyor. biraz üzülüyorum belki tanısam çok aşık olucam diye ama ben de ilk görüşte kimsenin peşinden koşamayanlardanım :KK45:
ama ben gerçek aşkı bekliyorum, bir kere olsun ömürlük olsun:KK68:

universite de o zor biraz ya herkes çeşit yüzlerce karakterde insan var bilemezsin kimin ne amaçta olduğunu . belki o yazanlardan birine konuşunca açıldıkça aşık olacaksın bilemezsin kader bu. çok kasma akışına bırak biraz ..

Canım yasın genc daha ilk sevgilinle evleneceksin diye bir sey de yok o yüzden hemen ölümsüz sonsuz askı arama bence, illa ki iyi kötü tecrübelerin olacak, benim bir arkadasım var 23 yasında kız simdiye kadar kimse hoşlanmamış bile ondan, kimseyle bir flörtü bile olmamıs. En azından sende birileri olmus ya da olma talebinde bulunmuş kısmetin acık bence illa ki karşına birileri cıkar canım......

canm kız dediğin istanbul gibi fethi zor fatihi tek olur sen anormal değilsin birini seversin ve onlada evlenirsin inşallah erkek peşinde koşan , öylesine çıkan kızlardan değilsin gerçek aşkı arıyorsun sabırlı ol..
Ne güzel yazmışsın eline sağlık...:KK9:

kendini sevgilin olmasina hazir hissetmelisin.
yok olmuyor diye dusunmeye devam edersen olmaz, olacagi bile bozarsin.
evet istiyorum ve buna hazirim de, hangi ozellikleri istedigini nasil bir sevgilin olmasini istedigini dusun.
gercekten buna hazir oldugunda, o seni bulacaktir.

dogal gelismeli demissin.
dogaldan kastin ne?
birgun dogalca ayni caddeden yuruyup,
cok dogal bi sekilde zit yonlerden gecerken,
cok dogal bi sekilde birbirinize carpip,
senin elinden kitaplarini dusurup senin kitaplarini toplarken goz goze gelip asik olmamki?
:cool:
O şekilde değil hani okulda bi cafede ıtururken kütüphanede veya bi arkadaş grubunda tanısmak vs kast ettim :)

Ee yazanlari kaale almazsan olmaz sevgili dedigin gokten zembille inmiyor seninle ilgilenenlere sans vermekle oluyor

Öyle ama sonradan etkilenmeyende inanmıyorum hani biyerde tanışırsın etkilenirsin falan ama böyle bana gercekci gelmiyor

belki okulun etkinlikleri bişeyleri varsa onlara katılıp çevre genişletme amaçlı şeyler yapabilirsiniz, bir de doğru zaman doğru insan olsun dua edin, hiç sevgiliniz olmasın ama sonrasında öyle bi olsun ki bütün o imrendiklerinize burun kıvıracağınız bir aşk yaşatsın size, ömürlük olsun, ilk olmanın verdiği duyguyu yaşayın yaşatın inşallah :)
Evet zaten bu konuyu açtıktan sonrada birisi oldu görüştük falan ama olmadı. Gerçekten doğru zaman diye birşey var olmayınca olmuyor :)

kendini sevgilin olmasina hazir hissetmelisin.
yok olmuyor diye dusunmeye devam edersen olmaz, olacagi bile bozarsin.
evet istiyorum ve buna hazirim de, hangi ozellikleri istedigini nasil bir sevgilin olmasini istedigini dusun.
gercekten buna hazir oldugunda, o seni bulacaktir.

Haklısınız sürekli olumsuz düşünceler geliyor aklıma bundan sonra bu sekilde konusmayı deneyeceğim :)

inşallahh seni çok sevecek bir eşin olur canım napacan sevgilini ünüyü bitir rabbim elbet çıkarır karşına birini sonra ona hava atasınn hiç kimseyle çıkmdım kimseye bakmadım gönlümü ilk sana verdim dersinnn vayyyyyyyy o zamankii havanıı düşünn derslerine odaklann

bazen görünce hoşlandığım ve hoşlandığını anladığım birileri oluyor ama bir daha görmek nasip olmuyor. biraz üzülüyorum belki tanısam çok aşık olucam diye ama ben de ilk görüşte kimsenin peşinden koşamayanlardanım :KK45:
ama ben gerçek aşkı bekliyorum, bir kere olsun ömürlük olsun:KK68:

resmen içimden geçenleri yazmışsın. :)

Back
X