Hiç eşinizi aldattınız mı?

Ben yapsam açık yüreklilikle söylerim hayatım :bbo: ya da bana şu anda öhyle geliyorklava:
bencede canım sana öyle geliyor...

Kişisel fikrime gelince eğer bir insan eşini aldatılacak kadar değersiz görüyorsa hayatının onula geçirmemeli...

Kadınlar pek aldatmayı düşünmüyor düyoruz ama peki erkekler kiminle aldatıyor ki bizi?
Erkeklerin hepsi aynı diyoruz ama hem cinsleriizle aldatıyorlar, bundan çıkan sonuç aldatan erkek kadar aldatan kadın var.

Muhakkak ki aldatanlar vardir!
Ama bunun dogru oldugunu dusunmuyorum madem ki es aldatilacak kadar degersiz,
daha niye onun yanindasin, ayril diledigini yap!
Ayni sey erkekler icinde gecerli.............

sana kesinlikle katılıyorum.erkekler karım ilgi göstermedi,yok şunu yapmadı bunu yapmadı deyince hemcinslerimiz bile kalkıp e adam haklı diyorlar.halbuki evlilik iletişimdir.karının ilgi göstermesini istiyorsan ya da birşeyden yakınıyorsan gidip konuşacaksın.tatlı dille anlatacaksın,böyle yapılınca bir şey mi düzeliyor?hyr.eger gözden çıkarmışsın da boşanacaksın ne yapacaksan boşanınca yapcaksın.kadınlar ilgi göstermediği,yardım etmediği,!!vücudu bozulduğu!! için erekleri aldatacak olsalardı dünyada nerdeyse aldatılmayan adam kalmazdı heralde..

madem aldatmadın eşini nereden çıktı bu soru merak ettim doğrusu bende aldatmanın Asını geçirmedim aklımdan canım

biz kdınlar erkekler kadar aşağılık değiliz be canım.aklımızdan bile geçmez..ama inan en iyi dediğimiz erkek bile aldatır buna emin olun.asla erkeklere güvenmiyorum.o kadar yaşanmış örnek varki çevremde aklım duruyor doğrusu..aslında o erkekleri aldatmakta müstahak ya neyse...biz kadınlar şersfliyiz çok şükür:)

bu konu hakında yorum yapmak zor herkezin durumu ve yaşadıkları farklı yapanada yapmayanada diyecek bir şey yok bence herkez kendini bilir. gerisi onlara kalmış

allah allah. bazı bayanlar hiç hayatlarında aldatma kelimesini duymamış da, bu soruyu sorana "neden soruyorsun?" "nerden aklına geldi" "fikrin neyse zikrin de odur" gibi, ad hominem adını verdiğimiz soruya cevap yerine sorana saldırma metoduna girişmişler. hayli enteresan.

gören de akraba toplantısındayız da, durduk yerde biri böyle konu açtı soru soruyor sanır. erkeklere aldattığında bela okuyup kadınları da sanal recme uğratmak bu forumun belli bir kitlesinin özelliği gördüğüm kadarıyla. ikinci kısmı ilk defa görüyorum, onu da burda gördüm evet.

burası kadar büyük değil, ama benim de yöneticisi bulunduğum bir forum var 2 senedir. içerik olarak oldukça farklı, ama şunu çok net söyleyebilirim;

bir kullanıcı; hakaret, küfür, saygısızlık, öz değerlere saldırı dışında, istediği her konuyu açabilir. konuyu beğenmeyen cevap yazmaz. "aaaaaaa owwwwwww sen ne biçim insansın kesin böyle bir şey düşündün de açtın" imalı mesajlarınızla huzursuzluk yaratmaktan başka bir şey yapmazsınız. kullanıcı merak etmiş açmış, taşlamak mı lazım? illa bebişim hamişim kocişim diye mi konu açılacak?

konunun amacı kullanıcı hakkında fal bakmak, karakter tahmininde bulunmak değil konu hakkında fikir alışverişinde bulunmaktır. 4 sayfadır bunu gördüğüm için hayli rahatsız oldum, bu açıklamam bundandır. kısaca isteyen istediği konuyu açabilir, isteyen de istediği "yorumu" yazabilir. konu hakkında olmak şartıyla.

konu hakkında; evli değilim erkek arkadaşımı da aldatmamıştım. aklımdan geçmedi açıkcası bir tanesiyle zor uğraştım ikincisini hiç çekemezdim. :)

kızdığınız kelimelerden birini kullandığm için
cvp verme gereği duydum arkadaşım
bi kere ad hominem dediğiniz metod hiç bana göre olmasada
bunu bize yakıştırmak size düşmez sengözlerimebaksanab acaba yanlışmıyım
sitede adminimiz süper modumuz modumuz var bunlar ilgileniyorlar
bunda enteresan bi şey sezemedim ki kimseyi enterese etmemeli diye düşünüyorum verdiğim cvp saygı çerçevesinde beni bağlar şakkıdı
akraba toplantısında değiliz hanımefendi siz öyle sanıyor olabilirsiniz
ama değiliz ikinci cevabıma gelince erkekler aldatıncada
tepkimiz Allah cezasını versin oluyo
aynı durum kadın içinde varsa onada Allah cezanı versin derim Çok üzgünüm çoook
buda kimseyi bağlamaz içimden geleni söyleyen bir insanım
duygularımı söylediğim içinde bu siteye zarar vereceğimi zannetmiyorum
ayriyeten sorunun ciddiyeti kadar ciddi cevap veririm
cvplarsa bence bizimkinlerden daha vahim, yapan vardır yasakkelime
bunu burda söyleyecek kadar kimse düşmemiştir heralde
erkeklere pu pis kaka derken kadınlara aferim demeyeceğiz
kitle falan yok hanımefendi görüşlerimizi savunmak için burdayızz
sanal veya reel benim için hiç farketmez
bunu burda paylaşmasını istediğimiz kişi hiçte öz değerlerini
yitirmiş biri değil değilmi eşini aldatmış 21. yy dayız hoş görün mantık bumu ?
konuyu beğenmeyen cvp yazmaz demişsiniz
konuyu beğenmediğimizi nerden çıkardınız bi soru sorulmuş
vede bizde gayet ciddi cevabımızı verdik
buda kimseyi ilgilendirmez
yaklaşık bir senedir buraya üyeyim maşallah hiç huzursuzluk
çıkarmadım çok şükür böyle
naciddi konular yüzündende huzursuzluk falan çıkmaz merak etmeyin
bide merak edilecek tek konu bumu sizce
hiç kocanızı aldattınız mı haklısınız çook ciddi
hayat memat meselesi bi konu
bizde yorumumuzu yaptık
buda kimseyi ilgilendirmez rahatsız olduysanız kötü içerik butonuna basarsınız
a pardon yöneticiydiniz her halde biliyorsunuzdur
buda bu konuya son cevabım

aldatan kadın daha önce kocası tarafından aldatılan kadındır bence ben aldatıldım ama hic düsünmedim onların sevyesine düsmemek icin birde kendim icin ama aldatan erkek her seyi hak ediyor bence

Sevgilimi aldatmam ona karşı sevgimin bittiğini bir başkasından hoşlandığımı düşünürsem dürüstçe ayrılır yoluma giiderim sonra kimle beraber olacaksam olurum..Ama Allahım yaşatmasın böyle bir şeyi kesinlikle ben kendimi ondan başkası ile asla düşünemiyorum benim yastığa baş koyacağım adam o olacak..

Aklımdan bile geçirmedim..yasakkelime
Ben onunum,o da benim...Birbirimize kenetlenmiş halka gibiyiz..
Kimselerde gözümüz yok bizim..
Aile olmak için evlendik,ailemizden aldığımız terbiyemizle de bunu sürdürmeye çalışıyoruz.Tek isteğimizde bu yuvaya meyveler katabilmek..:asigim:

Valla ilk mesajınıza bakıyorum ve hala genelleme yaptğınızı düşünüyorum.

Birincisi soru zaten "Eşinizi hiç aldattınız mı?"Demek ki evli bayanlara sorulmuş bu soru.
İkincisi de yazdıklarınız,"Kendinize bile itiraf edemeseniz de içinizde aldatanlar olduğuna inanıyorum."a çıkıyor.
Perhizlik lahanalık bir durum da yok;çünkü ben sadece sizin evli bayanlar hakkındaki fikirlerinize cevap yazdım;"Farkındaysanız evli-bekar bayanlar şöyle yapar,böyle eder"gibi bir tespitte bulunmadım.Dolayısıyla da o sorudan muaf gördüm kendimi.
Ama merak ettiyseniz hemen bi alıntı yapayım: "Kocamı aldatmadığım için ya da böyle bir fiilde bulunmadığım için aldatma ile ilgili kendi adıma verecek bir cevabım yok..."şutarafagitti

asla böyle bir sey düsünemem ben esimle severek evlendim.ama o beni aldatti ona karsi güvenim asla yok bunu onada söyledim sen beni aldatabiliyorsun ama ben sana asla böyle birsey yasatmam

fikrin neyse zikrin odur diyen kisiyi kınıyorum
ayrıca bu konu gayet normal bir sorudan ibaret, nasilki erkekler aldatiyorsa kadinlardan da aldatanlar var ama bunu itiraf edecek pek yoktur bence...

Bu soruya tepkiyle yaklasmanin veya kisisellestirmenin anlami yok.

Bir de forumu denetleyenler neredeler? Konuyu acan arkadasimizin ilk mesajinda konuyu acarken forum kurallarina ters bir lafini okumadim ama buna karsilik kisisel saldirida bulunanlarin mesajlarini okudum...Ama yoneticiler ki bazilari konu disi diye mesajlarimizi hakli olarak siliyorlardu, simdi nerdeler?

Konuya gelirsek ben evli degilim ama hersey insanlar icin, aldatmak karsindakine verdigin degerin ve sayginin bittiginin de gostergesidir

arkadaşlar bu forumda eşlerini aldatmamış veya aklından geçirmemiş insanlar topluluğu olsa da...bende aldatan kadınların azımsanmıyacak sayıda olduğunu düşünüyorum..

bu erkekler karılarını kimlerle aldatıyor....sadece bekar kadınlarla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…