Hiç eşinizi aldattınız mı?

kız nereden aklına geldi:bbo: yoksa aldatmayımı düşündün:1shok:
sakın böylebirşeyi aklından bile geçirme:mymeka::teselli: emiiii
neyseee bize sormuşun cevap verelim yerimseniben çok şükür aklıma bile gelmedi asla :1no2:gelmiş olsa idi zaten şu an burada(evimde) olmazdım

canım benim aramızda aldatanlar olmuştur.ama bu dile getirilmesi kolay bir şey değildir.sen yapsan söyler misin? a.s.

bu sitenin adı erkekler kulubü olsaydı
gururla herkes evet der hatta sayıda verirdi
ama kadınlar kulubü
ve benim bildiğim kadınları ,erkeklerden ayıran en büyük özellik
ne sevgililerini ne de eşlerini aldatmayı akıllarından dahi geçirmemeleridir
çünkü benim bildiğim kadınlar,aldatmanın şerefsizlik olduğunu bilir
ve öyle tahmin ediyorum ki
benim bildiğim kadınlardan burda çok var...

aldatmak değil onun adı bence zinadır aldatan kadın aldanan kadındır rabbim kimseyi şeytana uydurmasın

the and sengözlerimebaksanab
ar damarı çatlamamış hiç bir insan aldatmayı düşünmez
kadını erkeği yok bu işin
şeref ve mide meselesi

Ve kadınlar birşeyi daha çok iyi bilir.
Aldatan erkek hovardalık yapmış, gönlünü hoş etmiş, sonra elinin kirini yıkayıp yuvasına dönmüştür.
Oysa ki aldatan kadının sıfatı her yerde aynı ve tektir. XXXXXXXXXXX
Şimdi toplam üye sayımız nedir bilemiyorum ama, günümüzde eşlerini sevgililerini aldatan kadın sayısı bu kadar artmışken içimizde olmamasına ihtimal vermiyorum.
Lakin bir kadının bunu itiraf etmesi de çok zor.
Üzerine yapışacak damgayı ne yaparsa yapsın temizleyemez.
Burası sanal ortam nolucak demeyin.
Bir arkadaşımız böyle bir şeyi itiraf etse, hepimiz ister istemez bilinçli yada bilinçsiz ona cephe alırız.
İnsanlar buraya dertlerini paylaşmak, akıl almak, farklı bir bakışla olaylara bakmak için yazıyorlar.
Hor görülmek yada rencide edilmek için değil...
Bu topicin başlarında bir arkadaşımız "kendi iyiliğin için burda söyleme" demiş yorumunda.
Daha ne söyliyim ki....

Kendi adıma konuşayım bir de, eşimi hiç aldatmadım, aldatmayı aklımın ucundan dahi geçirmedim.
Başka bir erkeğe beğeniyle bile bakmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Evli bayanlar hakkında neredeyse hepsinin fikren de olsa aldattığına inanan genellemeler yapmışsınız da,kendi adınıza bir cevap vermemişsiniz.
Madem bu kadar kesin konuşuyorsunuz bu sorulara evli bir bayan olan sizden yanıt alsaydık iyi olurdu bence..

Allah korusun yaaaa...Allah şaşırtmasın kimseyi ne erkeği ne kadını.Neyse ben kendimden mesulum, Ben asla aldatmam. Zaten kadının aldatması farklı olurmuş diye biliyorum.Erkek gibi "karımın yeri ayrı sevglilerim ayrı" mantığıyla aldatmazlarmış.Gerçekten aşık olduğu için aldatırlarmış.Erkek aldattığında yuvasını bozmak istemezken,kadın kocasına dönmeyi asla istemezmiş.

kadın programlarında görüyorum bzn,kadını görseniz evlenmiş çocuk doğurmuş hatta kapalı(kapalılık bunun belirteci değil tabi ama insan nedense kapalıların daha dine düşkün ve daha günahtan korkar olduğunu düşünmeden edemiyor) ama kocası çıkıyor karım beni şununla,bununla aldattı diyor!şoka giriyorum!aldatma erkeğe özgü değil tabi bunu yapan kadınlardan da var ama ne bileyim inanın en beklemediğiniz insanlar daha çok aldatıyor.

Bunu erkekde yapsa kadinda yapsa allahin huzurunda zinadir günahtir lakin ben sunu söylemeden gecemicem kizlar; erkek sürekli esinle olan mutsuzlugnu dile getirip karim beni anlamiyor ilgisiz söyle böyle deyip aldatmasini hakli cikararak ve toplumda hatta hemcinslerimiz bile Eh adam hakli sende niye kocana böyle davraniyorsun sende hakketmissin diyenler varken, bir kadinin bosandigi halde bile baska bir adamla tekrar bir beraberlik düsünmesi neden Bak Bak görüyormusun hemen buldu kendine bitane hic rahat durmuyor diyenler oluyor?

Bir kadin özelikle söylüyorum normal bir kadin kesinlikle ve kesinlikle zevki icin aldatmaz bu onun günahini sucunu hafifletirmi? Tabiki kesinlikle hayir fakat esi sadece ona kul köle olmayan bir adamin aldattim hakliyim demesi toplumda onaylaniyorsa ama bir kadinin esinden gördügü siddet ilgisizlik sevgisizlik sefkatsizlik yüzünden disardan bir insana gönül vermesi hemen fahise serefsiz damgasi yemesine sebeb oluyorsa bilemiyorum artik....

Ben 9 senelik evliyim esimle severek evlendim 2 tane kizim var aldatmak aldatilmak bize cok uzak kelimler cünkü ikimizdede allah korkusu var ve ailemizin kiymetini biliyoruz cok sükür.

Sevgiyle kizlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…