Hiç eşinizi aldattınız mı?

Kısa ve net cevap,Hayıııııııııııııır !Aslaa ve aslaa!
Bence erkek olsun ,kadın olsun aldatmak için hiç bir bahanesi geçerli değildir,bunun katiyyen geçerli bir sebebi yoktur.sadece bu bir ahlaksızlık ibaresidir,eşini aldatan (erkek veya kadın)herkesi aldatır.eğer bir gerekçe oluşturmuşsa aldatan kişi bence öncelikle kendini aldatmış olur.Allah kimseyi şaşırtmasın,şaşıranı da hidayete erdirsin,büyük söz söylememek gerekir aslında.
Arkadaşlar, yapılan bazı yorumlar dikkatimi çekti,lütfen kırıcı olmayalım,kimsenin huzurunu bozmayalım.Gül bahçemizi ,dikenli çorak bahçeye çevirmeyelim.Bunu uyarı olarak algılamayın,bu bir ricadır....

kk ya giren hicbir kadın aldatmamis herhalde
diyelim bari
ve kapatalim bu konuyu
olsa da itiraf etmez kimse zaten guzelim

çünkü biz kadınlar 9 nefsimiz var sahip çıkarız da erkeklerin bir nefsi var ona sahip çıkamazlar.

ayrıca kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmamak gibi bi düsturum var. aldatmayı düşünmedim, önce kendime saygımdan , yüzüne baktığım çocuğuma saygımdan ve eşime olan saygımdan.

madem kadın o haltı yiyecek neden eşinden önce ayrılmıyor. benim aklımda bunu almıyor işte. aldatıyorsan zaten evliliğin ve eşinle olan her tür münasebetin bitmiştir....

allah şaşırtmasın kimseyi ama ne yazıkki yadsınamayacak kadar fazla aldatan kadın...

bu sabah yine gazetede bir 3. sayfa haberi. kadın kocasını sevgilisiyle bir olup öldürüyor. hemen hemen hergün bu tür haberler gazetelerde yer alıyor. allah akıl fikir versin,insanda birazda allah korkusu olacak. başkasının ne yaptığı beni ilgilendirmez ama nereye gidiyoruz artık diyede düşünmeye başladım...

Ben yapsam açık yüreklilikle söylerim hayatım :bbo: ya da bana şu anda öhyle geliyorklava:

ben evli erkek ya da bayana bu tarz söylemleri yakıştıramiyorum..ne demek "Ben yapsam açık yüreklilikle söylerim "ne düşün.. ne yap.. ne de söyle... derim :enbuyukkk:

sayfaların hepsini okumadım ama bence bu soru çok sacma. Kimse cikipta evet ben aldatım demez zaten. Kimseyide ilgilendirmez ayrıca. Bir kadın kocasını aldatır aldatmaz o ayrı konu. Ama bir kadın bunu yapmış olsa bile bir erkek gibi çıkıpta gururlu bi şekilde evet kocamı aldatım demez. Buna inanmiyorum.
Allah kimseyi şaşirtmasin

öncelikle şunu belirteyim ben eşimi aldatmadım aldatmayı da asla düşünmem çünkü biz birbirimizi çok seviyoruz.
bazı arkadaşlar sanırım hala insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor ya da bu onların tarzı.yazdıklarını biraz okudum sayın nar taneleri sürekli insanlarla sataşarak biryere varamazsın.herkes kötü bir sensin mükemmel.sanırım senin kendinle ilgili çözemediğin sorunların var.olmasa insanlarla çok bilmiş diye konuşmazdın.biraz daha dikkatli saygılı olmanı sadece sana tavsiye edebilirim.tabii boşa gideceğini biliyorum bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum.yalnız insanlara hakaret etmen hiç hoş değil.sen kendine yakıştırıyorsan o başka tabii.CADIARZU

inanın bazı arkadşların yazdıkları beni şok etti...sadece şunu söylemek istiyorum aldatmak kelimesini bırakın yerine getirmeyi kafasından dahi geçiren insanların mutlu bir evlilik yapacağına inanmıyorum...

herturlu aldatip ta karısına eve gelince karıcım diyen, guller alanlari da duyduk

Walla o kadar çok sadığımdır ki aklımın ucunu bırak ortasından bile geçmemiştir kesinlikle.Hiç kimse aldatılmayı hak etmez.
Bana yapılmasından hoşlanmadığım bişeyi asla başkasına yapmam bunun için de geçerlidir tabi ki
Aldatmak diye bi kelime yok beynimde.ASLA OLAMAZDA
Yapı karakter meselesi bi insanın hamurunda varsa aldatır.Ama aldatan da aldanıryerimseniben

Burda Kimse Evet Ben Aldattim Veya Aldatiyorum Diye Yazmaz Bence Bu Erkeklere Has Bir Gruru Sandiklari Bir Konudur
Bu Gerçek Bende Aldatmadim Allah Da şaşirtmasin

ay çok kötü bişe sakın aklınızdan bile geçirmeyin çünkü çok günah kızlar by

allah kimseyi şeytana uydurmasın.aldatılmak çok kötü bi duygu .ben karekter olarak bana yapılmasını istemediğim şeyi karşımdakine yapmam.bana yapılanıda unutamam nekadar unutmak istesemde.bence insan ne kadar yanlız kalsada mutsuz olsada şeytanı sevindirip o zina denilen büyük günahı işlememeli.

ben yapmadım yapanlada görüşmem bu konuda çok katıyımdır sırf bu yüzden baktım sayfaya bakalım yüzsüz yürek yarmı diye ama yokmuş kimse kimseyi aldatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…