Hem aldatmak hem de aldatılmak bence korkunç birşey .İnsanlar eğer aldatacaklarsa niçin evlenirler ,boşan ne yapacaksan öyle yap .Kadın erkek benim için farketmez ,aldatmak her iki cins içinde bana göre kötüdür .Ama toplum önünde tabiki durum farklıdır . Eşimin beni aldattığını hiç sanmıyorum,kendimi söylemeye gerek bile yok ,allah korusun .Böyle yaşayan insanlara hayret ediyorum ben olsam bütün psikolojim bozulur ,insan çocuklarının yüzüne nasıl bakar ,kesinlikle ölsem daha iyi olur diye düşünüyorum.Eşim aldatsa zaten bir gün bile oturmam .Böyle bir şeyi bir arkadaşım ya da bir tanıdığım yaşasa ne yaparım? Bilemiyorum ama sanırım dostluğumu kesmem ,onu doğru olan şeye yönlendirmeye çalışırım neticede bu onun özeli ,benim onu veya bir başkasını yargılamaya hakkım olduğunu sanmıyorum .Onu böyle bir şeye iten nedeni anlamak gerekir diye düşünüyorum . .Bazen düşünüyorum da acaba erkekler sürekli aldattığı için mi kadınlarımız da aldatmayı öğrendi .Allah kadın veya erkek kimseyi şaşırtmasın . Hepinize sevgiler ........