Hiç eşinizi aldattınız mı?

selam kizlar konuyu gorunce once bir sasirdim sonrada cevaplari okudum hepinizde cok guzel cevaplar vermissiniz.aldatmak bence aldanmaktir .ben yurt disinda yasiyorum.turk kadinini ayiran en buyuk ozellik serefli hasiyetli namuslu olmasidir tum dunya kadinlari icinde.bu bizim serefimizdir.evli oldugumuz surece eslerimizin soyatlarini tasiyoruz.ama bence bi insan bir kadin once kendine saygi duymali sonrada hayatinda utanicagi seyler yapmamali aynaya utanmadan bakmali.esimizin soyadini deyil kendimizi ruhumuzu kirletiyoruz.dusunun ileride evlatlarimiz yuzune nasil bakilir kimse bilmese bile insan kendisinden nefret eder.cevremde boyle eslerni aldatan bayanlar var.allah onlari dogru yola cevirsin.bu arada aldatan kadin yada bayanlar acizlerdir.kk dede acil bayanlarin oldugunu sanmiyorum .

Hem aldatmak hem de aldatılmak bence korkunç birşey .İnsanlar eğer aldatacaklarsa niçin evlenirler ,boşan ne yapacaksan öyle yap .Kadın erkek benim için farketmez ,aldatmak her iki cins içinde bana göre kötüdür .Ama toplum önünde tabiki durum farklıdır . Eşimin beni aldattığını hiç sanmıyorum,kendimi söylemeye gerek bile yok ,allah korusun .Böyle yaşayan insanlara hayret ediyorum ben olsam bütün psikolojim bozulur ,insan çocuklarının yüzüne nasıl bakar ,kesinlikle ölsem daha iyi olur diye düşünüyorum.Eşim aldatsa zaten bir gün bile oturmam .Böyle bir şeyi bir arkadaşım ya da bir tanıdığım yaşasa ne yaparım? Bilemiyorum ama sanırım dostluğumu kesmem ,onu doğru olan şeye yönlendirmeye çalışırım neticede bu onun özeli ,benim onu veya bir başkasını yargılamaya hakkım olduğunu sanmıyorum .Onu böyle bir şeye iten nedeni anlamak gerekir diye düşünüyorum . .Bazen düşünüyorum da acaba erkekler sürekli aldattığı için mi kadınlarımız da aldatmayı öğrendi .Allah kadın veya erkek kimseyi şaşırtmasın . Hepinize sevgiler ........

Son düzenleme:
bu konuya bence birazda yanlış bakılıyor..ben şuna inanıyorumki erekeler heves ve heycan için aldarken kadınlar eksiklikten aldatıyor açlıktan yani zaten şuan yakın çevremde bir olay var böle ve paylaşcam sizle başka bir bölümde...bir erkek eger ki kadını her açıdan aç bırakmaz doyurursa aşk sevgi ilgi güzel söz ve daha açılım çok kadın ne olursa olsun aldatmaz kocasıyla arasında çok büyük problemler var ve kadın her duyguya müthiş derecede aççç bir "aşkım "sözüne bile mesela kocasıylada çok kounuşmuştur ama düzelme yoktur tam boşluktayken birisi çıkar karşısına ve aldatır o zaman .bence yanlış olan kadının arzuları için aldatması heycan aradıgı için aldatması sex için mecara için işte ona kızar ve kınarım

he bana gelince çok şükür allahıma çok şüüüüüükür aldatmadım ve hep dua ederim hepimiz insanınz ne olacak bilemeyiz beni yanlış yollara saptırma derimmm

istemeyiz böle şeyler olsun ama oluyor arkadaşlar maleseffff karşılıklı doyumsuzluk yüzünden bence

bu konuya bence birazda yanlış bakılıyor..ben şuna inanıyorumki erekeler heves ve heycan için aldarken kadınlar eksiklikten aldatıyor açlıktan

ben boyle dusunmuyorum
yani erkekler macera, kadinlar ise gercekten mutsuz olduklari icin aldatmiyor bence
tamam bazilari bu sekilde olabilir ama hepsi degil
itiraf.com diye bi site var orda okumustum, kadin diyor kocam cok iyi, bulasik bile yikar, yemek yapar, bana guller alir ama sevgilim de cok iyi seks yapiyor diyor...boyleleri de var yani...

bence kadin veya erkek farketmiyor, sirf kendini dusunen bencil insan kendi tatmin edilmesi gereken duygularini 2 hatta daha fazla kiside tatmin etmeye calisir. Aldatmak bencilligin daniskasi bana gore...

Turk kadinlari sereflidir vs bu sozler de bana bos geliyor birsuru tersi ornek varken hergun gazetelerde. Bunun turklukle veya kadinlikla alakasi yok, insanin yetisme tarzi, aileden gelen terbiyesi, kendini yetistirmesi, iyi bi cevrede iyi ornekler alarak yasamasiyla ilgili diye dusunuyorum...

bence insanlar monotonluktan aldatıyor
kadınlar biraz daha sevgi eksikliğinde aldatmaya yatkın oluyorlar tabi ama haklı göstermez bu
etrafımda eşini aldattıgını bildiğim bir bayan var
eşinin de onu aldattıgını biliyorum
hatta birbirlerini aldattıklarından hbrleri oldugundan da şüpheleniyorum
ki bencde böyle dejenere bir ilişki olacagına olmasın daha iyi!!

evliligi mutlu olmasada namuslu bir kadin aldatmayi asla kafasindan gecirmemeli. Aldatan kadin olsun erkek olsun, onlari kiniyorum.

asla aldatmam sevdıgım ınsanı.sevdıgımden baskaısna yan gozle bıle bakmam.hemen takarım at gozluklerımı.seven ınsan yapamaz zaten.yapamazzzzzz.eger gercekten sevıyorsa.....

Allah şaşirtmasin Insan Namusu Için Yaşar Namusu Için ölür ...................

ayyyyy kızlar şoke oldum aldatan kişinin topiğe gelipte aldattım diyeceğini sanmıyorum.bi kere biz kadınların vereceği cevap lardan korkarlar jeyyar allahım kimsenin başına vermesin düşünmek bile istemem iğrenç bi durum a.s.

Aldatmak için ya çok kızmak lazım yada bir başkasını çok sevmek lazım.
Ama onuda burada kolayca paylaşmazdım çünkü bu da sevgime ihanet olurdu.

Neden aldatayım ki aldatıyorsam duygularım bitmiş demektir aldatacağına ayrılırsın kimi kandırıyorsun kendinimi

Son düzenleme:
Burada hiç bir bayan açıklıkla aldatıyorum diyemez ki... :tomato:
Sanmıyorum KK kadınları onu topa tutar ya sempatiksalakcinni

Burada hiç bir bayanın evet ben aldattım diyeceğini düşünemiyorum bile.... aklinialirimsmile
Sonunun ne olacağını az buçuk tahmin ediyorum topa tutulur burada ... :tomato: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…