ayyy eşimin kuzeninin karısı aldatmış daha yeni bir olay kıyametler koptu akşamında evler ayrıldı eşyalar taşıldı satıldı bugünde evin satışı gerçekleşiyorama hayatım boyunca unutamam adamın ruh halini dediklerini. nasıl yapar neden neden neden deyip duruyordu.
5 yıllık evlilerdi ve birbirlerini çok seviyorlardı (en azından çevre öyle biliyordu) kız aşırı kıskançtı tek başına eşini hiç bir yere yollamaz falan bi garip bişydi kirada oturuyorlardı kız sürekli hep böylemi kiradamı oturcaz diye diye ev istiye istiye en sonunda kredi çektiler ev aldılar bu sefer tabi kredi taksiylerini her ay ödemek hatuna zor gelmiş bana kıyafet al pantalon al hiç birşeyim yok vs vs diye sürekli dırdır biz nereye kadar bu krediyi ödüycez hep borç mu ödüycez :) son 2 aydada kuzen uyumadan yatağa girmemeye başlamış zaten herşeyden kavga çıkartmaya başlamış. tabi bizimkide şüphe duymayaa başlıyor aşkımlı msjlar yakalıyor her şey bitti. kocaa bir ömür yalanmış diyor evliliğimiz ve öncesindeki birlikteliğimizde dahil olarak bir kere bile başka birine 1 gr kötü gözle bakmadım Allah biliyor diyo. Herşeyimiz iyiydi o ne isterse onu yaptım ben ev istedi kredi çekelim dedi çektik cebimde 5 kuruşum yokken pantalon alalım dedi borç bulup pantalon aldım... ben hep o mutlu olsun diye uğraşırken hiç kıymetim yokmuş değerim yokmuş diyor...
çok acı insan ardında öyle bi enkaz bırakıyor ki toparlanması zor oluyor. Allah kimsenin başına vermesin
Geçen gün bir araştırma sonucu türkiye'de her dört kadından birinin eşini birşekilde aldattığını belirtiyordu.Yani duygusal cinsel veya beyin olarak..
Çok şaşırdım,ya kadınlar gizlemeyi çok iyi başarıyor.Ya da herkes herşeyin farkında bir saf ben kalmışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?