Hiç eşinizi aldattınız mı?

allah korusun ama erkek ıcınde kadın ıcınde brıncısı cınsel aldatma ıgrenc bısey. baska bır kadının yada adamın koynunda cıkıp esının yanına gıtmek kadar kotu bısey yoktur belkı. duygusal aldatmada cok kotudur herhalde. kk da okudugumuz esım bana yanasmıyor , esım bana karsı ılgısız topıklerının bır kısım sebebının bu oldugundan suphe edıyorum.

burda cogu kisi kadinlar aldatmaz seklinde ifade kullanmis
öyle söyleyenlere "Aldatan Kadinlar" kitabini okumalarini tavsiye ediyorum

etrafimizda esini aldatan o kdr cok kadin var, bu sitede olmamasina ihtimal vermiyorum
sadece erkek bunu basari olarak görür anlatir arkadaslarina
kadinlar ise gizli sakli yapar, kimseye söylemez.

ben esimi aldatmadim, aldatmam icin sebebim yok cünkü
esim gayet ilgili ve sevgi dolu, evliligimde bi eksigim yok.

Yapmadım asla da yapmam...
Eşimi çok severek evlendim ve en önemlisi de Allah korkum var...

allah kimseyi sasirtmasin öncelikle
ama kadinin aldatma sebebi ilgisizliktir en cok
aldatirmiydim? asla o igrencligi kendime yakistirmam..
ama bir cok kadin aldatiyor kadin aldatmaz diye birsey yok

yapma thirtyFour sebebin olsa aldacakmısın ? talihsiz bir cümle olmuş ...
sen sevmiyon mu eşini :kedi:

eşler neden evliliğindeki eksikliği hissetiklerinde ortaklaşa halldemezler.
ilgisizlik, sevgisizlik ve saygısızlık hepsini hissettiğiniz de boşanın...

Allah sevginizi ve saygınızı bir an olsun ilgisini eksik etmesin güzel evlilikler yaşatsın ... Aldatılmak veya aldatmak asla yaşatmasın...

benim cevabım belli zaten benim öyle bir durumum olmadı gerçekten sevgilim diyebileceğim kimse olamadı malesef.. sürse sürse 2-3 hafta arkadaş kalabildim benim aşırı soğuk davranmam yüzünden ayrılık kararı geldi. ben hepsi ile arkadaş oldum ama işde bazıları daha fazlasını istiyor.. oda bana göre değil... denesemde olmuyor başarısızım malesef.. sonuçta kimseyi aldatmadım ama

allah kimseyi sasirtmasin öncelikle
ama kadinin aldatma sebebi ilgisizliktir en cok
aldatirmiydim? asla o igrencligi kendime yakistirmam..
ama bir cok kadin aldatiyor kadin aldatmaz diye birsey yok
:lepi::lepi:a.sa.s

Aldattığını itiraf etmenin neresi cesur yüreklilikse artık.
Her kişi kendine yakışanı yapar, kadın ya da erkek.
Ama kadınlar gerçekten duygusal olarak aldatır aldattığında.
Tabi duygusal ya da başka nedenler, hiçbiri neden değil aldatmaya.
Madem aldatacak kadar değer vermiyorsun eşine, o zaman herkes kendi yoluna demeyi de bileceksin.

İlk bir sene flört ederken çoook aldattım,ama o da aldatıyordu.Aslında o dönem ilişki demeyelim zaten;canımız istediğinde birbirini görmeyi görüşüyorduk canımız başkasıyla gezmeyi istediğinde de başkalarıyla geziyorduk.1 sene sonra biz napıyoruz dedik ilişkimizi toparladık.
Şimdi Allah korusun öyle bir şey olamaz:Saruboceq:
Allah iyi yoldan şaşırtmasın:Saruboceq:Hiçkimseyi.

valla ben aldatmadım haa yakşıklı birini görürsem vaoovv yakışıklıymış der yoluma devam ederim bu aldatmak sayılmaz herhalde CADIARZU

hic bi kadin sebebsiz yere esini veya sevgilisini aldatmaz...
erkekler sebebsiz, sevmeden aldatir... sirf cinsellik icin o hataya düser
ama hic bi kadin sebebi yokken kendini baska bi erkegin kollarina atmaz

ya esi ilgisizdir, istedigi kadar simartmaz onu... ilgiyi, sevgiyi baska yerde arar ve kanar baskasina...

ben esimi cok seviyorum, onu aldatmayi hic düsünmedim, o noktaya gelirsek sayet bitiririm zaten evliligimi sonra yoluma bakarim...

Hiç aldatmadım ,aldatmayıda düşünmüyorum
bu çokçirkin birşey.eğerki bir gün eşime karşı
sevgim biterse,önce boşanırım sonra başka birini
hayatıma dahil ederim...ama yinede aldatmam

ayyy eşimin kuzeninin karısı aldatmış daha yeni bir olay kıyametler koptu akşamında evler ayrıldı eşyalar taşıldı satıldı bugünde evin satışı gerçekleşiyor ama hayatım boyunca unutamam adamın ruh halini dediklerini. nasıl yapar neden neden neden deyip duruyordu.
5 yıllık evlilerdi ve birbirlerini çok seviyorlardı (en azından çevre öyle biliyordu) kız aşırı kıskançtı tek başına eşini hiç bir yere yollamaz falan bi garip bişydi kirada oturuyorlardı kız sürekli hep böylemi kiradamı oturcaz diye diye ev istiye istiye en sonunda kredi çektiler ev aldılar bu sefer tabi kredi taksiylerini her ay ödemek hatuna zor gelmiş bana kıyafet al pantalon al hiç birşeyim yok vs vs diye sürekli dırdır biz nereye kadar bu krediyi ödüycez hep borç mu ödüycez :) son 2 aydada kuzen uyumadan yatağa girmemeye başlamış zaten herşeyden kavga çıkartmaya başlamış. tabi bizimkide şüphe duymayaa başlıyor aşkımlı msjlar yakalıyor her şey bitti. kocaa bir ömür yalanmış diyor evliliğimiz ve öncesindeki birlikteliğimizde dahil olarak bir kere bile başka birine 1 gr kötü gözle bakmadım Allah biliyor diyo. Herşeyimiz iyiydi o ne isterse onu yaptım ben ev istedi kredi çekelim dedi çektik cebimde 5 kuruşum yokken pantalon alalım dedi borç bulup pantalon aldım... ben hep o mutlu olsun diye uğraşırken hiç kıymetim yokmuş değerim yokmuş diyor...

çok acı insan ardında öyle bi enkaz bırakıyor ki toparlanması zor oluyor. Allah kimsenin başına vermesin

aldatmak ney??? illaki yatak iliskisimi olacak ?? bir bakis gülümsemedemi aldatmak?? dogruya dogru yakisikli biri görünce bakarim dikkatlice ve düsünürüm nekadar yakisikli diye...bu aldatmakmi?? yatak iliskim olmadi valla bir baska erkekle ))) ayy allah korusun ...aslaaaaaaaaaa

Allah korusun gercekten..
erkek de kadın da aldatıcaksa eğer ki bu bence sadece bedenen olacak birşey değil..
ruhen de aldatması yeterlidir..evliliği bitirmelidirler bence..
evli iken iki tarafında böyle birşey yapması büyük bir ahlaksızlıktır..
ve sonucları büyük kayıplar getirecek bir nedendir..
erkek de kadın da karsısındakinin onuruyla oynamadan şerefini düşünerek
böyle birşeye yeltenmeden ayrılıp bitirmelidir bence..

mustafa hakkında herşey filmini izledinizmi?

ordaki kadında aldatıyordu,o filmde aldatan taraf çok güzel anlatılmış.

herşey insanlar için bence,tabiki yakışık olan sadakattir.

ben aldatmayı geçin birinden hoşlanırken başkasına bakmam bile,ama yinede büyük konuşmamak gerek.büyük ihtimal aldatacağıma ayrılır ilişkimi rahat rahat yaşarım.

insan kocasını sevince; mesela çoook yakışıklı birni bile görse ona şöyle bakıyor "yakışıklıymış". yani hani bi kadına güzel kadın dersiniz yada bi koltuğa güzelmiş dersiniz yani göze güzel geldiği için ama sadece bi nesne olarak. bende derim yakışıklıymış hatta bugün eşime dedim "bize bi amir geldi çok yakışıklı" dedim tabi birde "Allah sahibine bağışlasın".

eşimi çok seviyorum ve ona kavuşmak için çok zorluk çektim... o kadar mücadele edip kurduğumuz yuvaya ne eşim nede ben zarar verecek birşey yapamayız...Allah kimseyi şeytana uydurmasın ...

İlgim,sevgim,saygım tükenmisse bosanırım yasak iliski'nin kimseye bir hayrı dokunmaz zaten.Tenlerin teması sonucunda aldatmıs olmuyor insan sadece, bir bakıs bile bazen aldatmak olabilir niyettir önemli olan bana göre.:1closedeyes:

Ben birine baksam en fazla yakısıklı oldugu icin bakarım masumca birseydir.Ama bir erkek cogu zaman ''aa ne kadar da güzelmis'' diye bakmaz acıkcası.Baksa amenna o yüzden önemli olan niyettir.Ve böyle birseyi yakaladıgın zaman, ne amacla baktıgı gözlerinden pekala anlasılabilir.:mymeka:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…