Hiç eşinizi aldattınız mı?

gerçi ne biliim bi cok kadın gördüm kendilerine hic bakmazlar.. abuk zubuk seyler giyerler.. esofman üstüne etek üstüne hic uymayan XXXL tshirt.. faln filan.. ama bi yandan da diyorm ki adam biraz ilgi göstersa zatn kadın kendini güzel yapar.. demekki kocada ilgilenmio ki kadın da üstüne başına dikkat etmio

peki ya kadının cocukları varsa.. cocuklarını düşünüyrsa.. gitmek icin maddi durumu iyi degilse? ailesi ona karşı cıkarsa?
kolay mı bir türk kadının bukadar kolay ayrılması...
erkege hava hoş.. aldatiim evde yemegim pişsin cocuklarım büyüsün.. cok öfkeleniyrm...
kadının ayrılmak icin durumu olsa ztn sevgi göstermeyen iyi davranmayan bir kocanın yanında durmaz bence

Bizim dinimizde kadına da erkeğe de zina YASAKTIR arkadaşlar ... Hangi hocaya, hangi ilahyatçıya, hangi prof.a sorsanız bunu söyler. Hal böyle iken, nasıl oluyorda erkekler aldatıyor...ve sonra ben müslümanım-dinim islam diyebiliyorlar asla aklım almıyor....bana göre bu tarz yaşayan erkekler hem ahlaksız hemde aptal...Nefs dedikleri şey öyle çok çabuk insanı yoldan çıkaran birşey değil ki...yok erkeklerin nefisleri zayıfmış...halt etmiş bunları söyleyenler...İşte bu yüzden aptallar diyorum ya. Kendilerini böyle aklamaya, düze çıkarmaya..hani Allah'ın karşısında 'bizi böyle yarattın, uyduk şeytana' diyebilmek adına zaaflarımıza yenildik hikayesini uydururlar....ve ilginçtir 'Müslümanız' diye geçinen günümüz toplumunda da bu mantık kabul görür. Lakiiin sadece kendilerini kandırıyorlar işte...yaratanı asla kandıramazlar...çünkü emir açık ve net ve her iki cinsiyete de söylenmekte. Tüm bunların dışında, 'ilgisizlik, şefkat eksikliği, cinsel soğukluk, kavgalar, iletişimsizlik..vs' ...her ne sebep ile olursa olsun...kimse kimseyi aldatmamalı. Sorunlar çözülmek için vardırlar. Ama aldatmak bir çözüm olamaz. Aldatanı da toplum asla savunmamalı, saçma sapan gerekçeler uydurulmamalı...ki eşlerini aldatanlar azalsın; bu davranış artık kabul görmesin. Erkekler aldattıklarında toplum ve özellikle de kadınlar, alttan aldıklarında, onları birşekilde savunduklarında-akladıklarında...hemen hemen bütün erkekler kadını zayıf ve herşeye müstahak olarak görüyorlar. 'Ne yapsak kabulleri' mantığı var onların beyninde ve bunun en büyük destekçileri de gene biz bayanlarız. Lütfen hanımlar aklımızı işletelim ve kendimize, yüce yaratanın bize verdiği haklara sahip çıkalım. Yoksa daha çoook dinleriz 'kocam beni aldattı' diye başlayan, 'pis aşifte, kocamı ayarttı' diye devam eden ve 'ama elim-kolum bağlı boşanamam' diye biten hikayeler...

çoğu kadın ayrılmak istediği kocasını aldatıyor fakat yınede ayrılmıyor çünkü onun için koca FİNANSMAN*DIR etrafımda tanıdıgım eşini aldatan 2 kişi var ve neden ayhrılmıyorsun dediğimde gayet pişkin bir şekilde'' aaa neden ayrılayımki,ben aptal mıyım herşeye sahibim arabam altımda param cebimde evim en güzel semtte bunlar bırakıp gidilir mi diyorlar..''

hayretle dinliyorum,ama beni ilgilendirmediğinden haddimi aşmıyorum ve sadece kocalarına üzülüyorum herbişeyden habersiz hergün aksam hevesle eve gidiyorlar..

Ben hiç aldatmadım ( yeni evliyim ) ama benımde rahatlıkla büyük konuşacağım konulardan bir taneside budur..her neolursa olsun aldatmam. bu saygısızlıgı terbıyesızlıgı kendımede yapmam eşimede yapmam..

Kadın kendine bakmamış demekki gitti adam aldattı laflarına nasıl sinirleniyorum nasıl uyuz oluyorum..
E peki s.d.kli çizgili pijamaları , belden düşen eşofmanları , kokan delik çorapları olan adamlar neyi hakediyor o zaman?
Hiçbirimiz 24 saat full makyaj , her daim bakımlı , son moda kıyafetlerle duramayız , özellikle de evde banyo - tuvalet bilimum pislik temizlemek durumunda olan biz kadınlar..
Aynı şekilde kocalarımızın da kendilerini çoğu zaman yukarıda saydığıma yakın saldıkları malum..
Erkek kadının bakımlı olmasını istiyorsa
-eve temizlikçi tutucak
-kuaför parasını karısının cebinden eksik etmeyecek
-çocuk bakımında yardımcı olucak birini bulacak , bulamıyorsa aldatma nedeni olarak karım kendine bakmıyoru kabul etmem ben arkadaş..

türk erkeğimi bunu yapcak hemde böyle bir krizdegeçim için bitarafını paralarken eve ekmek getirmek için diceği laf belli ozaman sen ne işe yarıyon buevde bunları yardımcılar yapcaksa

türk erkeğimi bunu yapcak hemde böyle bir krizdegeçim için bitarafını paralarken eve ekmek getirmek için diceği laf belli ozaman sen ne işe yarıyon buevde bunları yardımcılar yapcaksa

yapamıyorsa son cümlemde yazdığım gibi aldatma sebebini hanım kendini saldıya bağlamayacak.. boshayallersmile

yaşadığı ağır travmalar sonunda intihar etmeyip başka bir adamın elini tutan kadınları-kurtuluş için- anlayışla karşılıyorum...hele de böyle bir toplumda şefkatle...herkesin boşanma şansı olmayabiliyor, ailesinden bu konuda destek görmeyen, kocası iflah olmaz hastalıkları barındıran bir kadın çaresizlikle başka bir adamın elini tutmaya yönelebilir...zaten her alanda zalimce ezilen kadınlar keşke birbirlerinin sorunlarına da daha anlayışla yaklaşsalar...tasvip edilsin demiyorum,ilkesel olarak karşı çıkılsın hatta ama her kadının hikayesi birbirinin aynı değil ve kadınlar macera olsun diye bu seçeneğe sürüklenmiyorlar bence...son çare olarak görüyorlar tabii intihardan önce...
umarım bu yazdıklarım kimseyi kışkırtmaz sadece anlamaya çalışmak lazım demek istiyorum

Aldatmadım. İlişkimize başlarken ilkim ve sonum olacagına yemin ettim.
Bir an bile baskası degil kalbime aklıma bile düşmedi.
İnşallah bende aldatmayı yasamam.
Hiç bir insanoğlu aldatılmayı haketmiyor.
Yuva yıkanlar hariç..

Yuva yıkanlar hariç..bu kelimene tamamen katılıyorum...yuva yıkanlar aldatılmayı...muhakkak yaşasın....ölümüne acı çeksin ...kendisi sebebiyle aldatılan kadın ne yaşadıysa 2 katını yaşatsın mevlam

aldatmak aldatmaktır
fizikseli duygusalı olmaz
ilgisizlik bahanesi de ahlaksızlığın makyajlanmasıdır

insanoğlu anlayamadığı şeyleri kötülemeye meyilli yaratıklardır...bence önyargılı davranmamakta yarar var...herkesin ilişkisi aynı değildir...bi evde et mi kaynıyo dert mi kaynıyo bilemezsin...ben bu hayatta kimseyi ayıplamamayı öğrendim..hepimiz insanız,,ve herşey insanlar için...

yazdıklarımın ayıplamakla ne alakası var hanımefendi?
evde kaynayandan rahatsız olan boşanır, beyninde tilki kaynatmaz öyle değil mi?
evvela evdeki sorun neyse onu halletmeye harcanır enerji, ha baktı olmuyo boşanıp dilediği hayatı yaşar
yok evliyken teselliyi başka kollarda başka bedenlerde ararsa kadın, işte o benim gözümde yalnız etten ibarettir, yoktur bi adı, bi duruşu, bi onuru, bi kişiliği...

Son düzenleme:
amanın nerseyse 3 sene önceki konuakannehir

kim burda aldatsa bile aldattım der ayol, sanal linçten gider valla
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…