evli değilim nişanlıyım...bu zamana kadar kimseyi aldatmadım...nişanlımı yani ileride eşim olacak kişiyide aslaaa aldatmam....her zaman denir ya büyük konuşma diye,sanırım hayatta büyük konuşacağım bi kaç konudan biri budur....
aldatma olayını anlamıyorum ben,yani birine,bu sevgiliniz olur ,eşiniz olur ilginiz sevginiz ,saygınız bitmişse neden ayrılınılmazda aldatılır??erkek içinde kadın içinde söylüyorum bunu....bir insanın ilgisi başkalarına kayıyorsa birlikte olduğu kişiye duyduğu hisler bitmiş olmalı ee bu durumda neden ayrılmıyorlarda aldatıyorlar?ne yardan ne serden hesabı bişey bu...ve aldatmayı mantık olan çirkin ve etik olmayan duruma sokanda bu düşünce....var mı böyle bişey yani....eşim evde dursun bi köşede ben şunlada takılıyım bunlada.....bunu erkekler için söylüyorum....çünkü genelde onlar bu mantıkla yapıyor...kadınlarsa bi arkadaşında dediği gibi duygusal açlıktan,ilgisizlikten,sevgisizlikten yapıyor genelde(istisnalar hariç)....ama kadınların bu yaptığıda durumu hafifletmez..madem kocan bu kadar ilgisiz,sevgisiz sana karşı ayrılırsınız olur biter...
anlamıyorum,anlamayıcamda....:umursamaz:
Kadın kendine bakmamış demekki gitti adam aldattı laflarına nasıl sinirleniyorum nasıl uyuz oluyorum..
E peki s.d.kli çizgili pijamaları , belden düşen eşofmanları , kokan delik çorapları olan adamlar neyi hakediyor o zaman?
Hiçbirimiz 24 saat full makyaj , her daim bakımlı , son moda kıyafetlerle duramayız , özellikle de evde banyo - tuvalet bilimum pislik temizlemek durumunda olan biz kadınlar..
Aynı şekilde kocalarımızın da kendilerini çoğu zaman yukarıda saydığıma yakın saldıkları malum..
Erkek kadının bakımlı olmasını istiyorsa
-eve temizlikçi tutucak
-kuaför parasını karısının cebinden eksik etmeyecek
-çocuk bakımında yardımcı olucak birini bulacak , bulamıyorsa aldatma nedeni olarak karım kendine bakmıyoru kabul etmem ben arkadaş..
aynen katılıyorum , sözlerinize alkisalkisalkisAldatmak mı?
Yok cağğnıımm... biz burda 150 bin kişi kanatsız melekleriz hepimiz.
türk erkeğimi bunu yapcak hemde böyle bir krizdegeçim için bitarafını paralarken eve ekmek getirmek için diceği laf belli ozaman sen ne işe yarıyon buevde bunları yardımcılar yapcaksa
kadınlar bence ilgisizlikten aldatıyorlar..hem aldatmak illa cinsellikmi yani?
aldatmak aldatmaktır
fizikseli duygusalı olmaz
ilgisizlik bahanesi de ahlaksızlığın makyajlanmasıdır
insanoğlu anlayamadığı şeyleri kötülemeye meyilli yaratıklardır...bence önyargılı davranmamakta yarar var...herkesin ilişkisi aynı değildir...bi evde et mi kaynıyo dert mi kaynıyo bilemezsin...ben bu hayatta kimseyi ayıplamamayı öğrendim..hepimiz insanız,,ve herşey insanlar için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?