- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
evlendikten sonra görmedim ağladığını ama sözlüyken askere gtti o zaman yolcu ederken birbrimize sarılırp yaklaşık yarm saat ağlamıştık uçak hareket edicek ayıramadılar bizi çok zor bi gndü( o zaman grdüm ağladığını ama tek kötü anımız o allaha çok şükür şimdi sadece gülüyoruz:)))
evlendikten sonra görmedim ağladığını ama sözlüyken askere gtti o zaman yolcu ederken birbrimize sarılırp yaklaşık yarm saat ağlamıştık uçak hareket edicek ayıramadılar bizi çok zor bi gndü( o zaman grdüm ağladığını ama tek kötü anımız o allaha çok şükür şimdi sadece gülüyoruz:)))
kızlar ben 4 bitti 5. yıldayım evliliğimde.ve eşimin hiç benim yanımda ağladığını görmedim bu adam çok mu soğuk kanlı yada beni çok samimi bulmuyor mu sizlerde durumlar nasıl yoksa bizde mi bi sorun var gerçi erkekler kolay kolay ağlamaz ama yine de cevaplarınızı merak ediyorum ...
Eşimin bir kere ağladığını gördüm geçen yıl ikiz kız bebeklerimizi kaybettik hastaneden çıkarken minicik cansız bedenlerini verdiler elimize ben bağıra bağıra ağlarken onun sadece gözyaşları içinde bana sarıldığını hatırlıyorum Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?