Hiç eşinizin ağladığını gördünüz mü ?

minikmeleklerim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
210
0
116
Nevşehir
kızlar ben 4 bitti 5. yıldayım evliliğimde.ve eşimin hiç benim yanımda ağladığını görmedim bu adam çok mu soğuk kanlı yada beni çok samimi bulmuyor mu sizlerde durumlar nasıl yoksa bizde mi bi sorun var gerçi erkekler kolay kolay ağlamaz ama yine de cevaplarınızı merak ediyorum ...

eşimden ayrılma karırı almıştım

ve baan evimize dönelim diye aglamıştı 6senelik evliliğimde ilk defa onu öyle görmüştüm ve samimi bulmuştum demekki gerçekten vicdana zabı çekiyor diye düşünmüştüm

evlendikten sonra görmedim ağladığını ama sözlüyken askere gtti o zaman yolcu ederken birbrimize sarılırp yaklaşık yarm saat ağlamıştık uçak hareket edicek ayıramadılar bizi çok zor bi gndü ( o zaman grdüm ağladığını ama tek kötü anımız o allaha çok şükür şimdi sadece gülüyoruz:)))

aman canım allah ağlatmasın kımseyide acaba dedim anoırmal bi durummu bizimki sevgiliyken bizdede olmuştu gerçi telde duymuştum ağladıını gerçekte yine görmemiştim aman inşallah onun ağlaması için çok kötü bi olay olmasında ..

aman canım allah ağlatmasın kımseyide acaba dedim anoırmal bi durummu bizimki sevgiliyken bizdede olmuştu gerçi telde duymuştum ağladıını gerçekte yine görmemiştim aman inşallah onun ağlaması için çok kötü bi olay olmasında ..

Erkekler göz yaşlarını zayıflık olarak gördükleri icin ağlamazlar başkalarının yanında.

Eşimi ağlarken gördüm, en güzeli benim için ağlamasıydı Gerçi önemli olan benim için ağlaması değil beni o cümleleri sarfedecek kıvama getirmemesi ama neyse :)

bende gördüm çok üzülüyorum o zaman çünkü eşimi çok seviyorum gerçekten kafama koyup gitmek istediğimde görmüştüm yürekten ağladığını ve çok pişman olmuştum çünkü ailemden sonra üzeceğim en son kişi eşimdir.

Son düzenleme:
Benimde eşim birkeresinde okadar çok dolmuş olmalıki ağlamıştı arka odaya çekilip sanırım alışkın olmadığımız bir durum olduğu için bir erkeğin ağlamasına dahada üzülmüştüm ben ohalde görmeye eşimi.Erkekler neden ağlamasın ki onlarda insan duyguları var sabırlarının taştığı nokta var.Çocuk gibi zırıl zırıl olur olmaza ağlamadığı sürece hiçte garip gelmez bir erkeğin ağlaması bana.

8 yıllık evliyiz bir defa evlenmeden önce bir defa da evlendikten sonra gördüm agladıgını.

2'si de benim içindi :)

Evlenmeden önceki benim onu terketmem içindi

Evlendikten sonraki de dogumhaneden çıkarken :)

Son düzenleme:
doguma gırerken masadan kalkamama gıbı bı durumum vardı elını tuttum eger kalkamazsam oglumu anneme ver yalvarırım en ıyı o bakar demıstım, çok fena aglamıstı, ne olur kalk beraber buyutelım demıstı

gene agladım sımdı ne zor gunlerdı

Eşimin bir kere ağladığını gördüm geçen yıl ikiz kız bebeklerimizi kaybettik hastaneden çıkarken minicik cansız bedenlerini verdiler elimize ben bağıra bağıra ağlarken onun sadece gözyaşları içinde bana sarıldığını hatırlıyorum Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın

eşim ağlayan birisi gördüğünde hiç dayanamaz (yalandan,kavga anında ki ağlamadan bahsetmiyorum)

filme haberlere filan gözleri dolabiliyor tıpkı ben hiç sevmiyorum bu huyumu

ay amin ben düşürsem ne yaparım bilmiyorum kendimi kaybederim herhalde:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…