Hiç eşinizin ağladığını gördünüz mü ?

sağlıkla huzurla büyütün canım evladınızı

offf dayanamayıp ağladım canım benim inşallah kocamann bir ömür boyu hep mutluluklarını yaşayın evladınızın

canım başın sağolsun Rabbim sabır versin şükür ki şu an hamilesin oğluna hayırlı-sağlıklı-uzun ömürlü kardeş gelsin inşallah

benımkıde dursun alı erzıncanlı dınleyınce gozlerı doluyor hep
aynen canım benim kocişde Dursun Ali Erzincanlı dinledikçe

eşim ağlayan birisi gördüğünde hiç dayanamaz (yalandan,kavga anında ki ağlamadan bahsetmiyorum)

filme haberlere filan gözleri dolabiliyor tıpkı ben hiç sevmiyorum bu huyumu
benim kocişte aynı hiç dayanamaz benim ağlamalarıma

4 senelik evliyim bir kere hıçkıra hıçkıra ağlamıştık beraber bebek olması için tedavi görürken
canım benim bizde 6 yıllık evlat hasreti çekmekteyiz bununla ilgili çok ağladığım için karşılıklı ağlaştık Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın kucaklarımız boş kalmasın inş hayırlı-sağlıklı bebişler nasip olsun inşallah

Allah ağlatacak bir olay yaşatmasın ve ne bizler nede eşlerimiz ağlamasın.Benim eşimin babası kanser ve bu ara sık sık ağladığını görüyorum içim acıyor onu öyle görmek dayanmak çok zor
canım benim çok geçmiş olsun Rabbimden acil şifalar dilerim

amin canım benim bol sabır diliyorum

çok geçmiş olsun tatlım inşallah cici kızın daha iyidir

sağlıkla büyüsün bebişin canım şu an nasıl kilosu inşallah risk çoktan atlatılmıştır

canım benim 1 yıl kalmış sabrının karşılığını sıkııntısızca alacaksın Rabbim güç kuvvet ve bol sabır versin

Benimki turunun son ornegi sanirsam
Aglamasi icin haberleri seyretmesi bile yeterli ozellikle sehit haberleri
gizli gizli gozunu siler fark ederim ama caktirmam
hele drama izleyelim burnumuzun sesinden tv duyulmaz goya caktirmiyoz agladigimizi
canımsın yaaa bizde size yakınız işte duygusal çiftiz

4 yıldır beraberiz (3 yıldır evliyiz) ben onu ağlarken hiç görmedim ama o beni milyon kez görmüştür. çok sulugözümdür. Şurda bile birçoğunuzun yazdıklarını okuyup okuyup ağlıyorum
aynen canım yaa bende baştan sona kadar ağlaya ağlaya okudum

eşime ayrılacağımı söylediğimde ağlamıştı hatta sinir krizi geçirmişti şimdi ödüm patlıyor :) ayrılığın A sını bile anamıyorum :) korkutMAK istemiştim ama çok kötü şeylere neden olacaktım ALLAH GÖSTERMESİN

ben eşimi iki kez gördüm ağlarken ki 8 senedir evliyiz
biri kuzeni şehit olduğunda
diğeride 32 yaşındaki diğer bi kuzeni hastalıktan öldüğünde
Allah bi daha ağlatmasın çok acıydı

Aman varsın ağlamasınlar, ağlamayalım Allah kimseyi ağlatmasın. Sevinç gözyayları dökelim hep :))))

benım eşım değılde sevgılımın ağladığını 2 kere gördüm

bırı aılesınden acayıp kazık yedığınde dızımde yattı ağladı gece boyunca

bı keresınde de çok kötü kavga etmıştık kendı evımı terk etmıştım
ağladı yıne ama bıdaha öyle şıddetlı kavga ettığımız olmadı, ağlamadı da

6 senelik evliyim eşimin ağladığını hiç görmedim
ağlamazda zaten
babası öldüğündede ağlamadı
duyguları alınmış
askerde oldu diyor
ama kendisinin üzüldüğü yüz hareketlerinden mimiklerinden belli olur

herkeze ii geceler eşimle 8 senelik evliyiz 7 ay önce ikinci bebegimizi kaybettik.
hamileligim sırasına dogum günüm oldu,kızım karnımın resimlerini çekmiş
olaydan 1 hafta sonra eşim moral olsun diye resimlere bakalım dedik ve o fotografları görünce sarılıp saatlerce agladık beraber
rabbim o duyguyu o günleri kimseye yaşatmasın
çok şükür yine hamileyim

eşim Allah razı olsun çok duygusaldır. onun bu özelligine bayılıyorum aglamıyor ama gözleri doluyor kıyamam ben ona :2: onu gözleri dolu dolu görünce ben aglıyorum...

inşaallah bebegini sağ salim kucagına alırsın kardşeim Rabbim kimseye yaşatmasın çok ama çok zor

bende eşimin ağladığını, gördüm. 2 kere benim yüzümden, birincisi ben sevgiliyken ayrılmak istediğimi ,söylediğimde ,ikincisindede beni, aldatmıştı. evi terk etmiştim. ozaman ağladığını, gördüm. ama o beni ağlarken çok gördü.

hıc aglamaz ya da be gıbı ota b.ka aglamaz sadece sehıt haberlerıne aglar duyarlı kocacım işte

bende 1 bucuk yillik evliyim hic gormedim agladigini..Aglamasinida gormek istemem sadece benm aglasin isterim o beni cok gormustur aglarken erkekler herneyse kolay kolay aglamiyor biz kadinlar cok duygusaliz ondan galiba en ufak seye aglarim huyum kurusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…