Hiç eşinizin ağladığını gördünüz mü ?

Erkekler kadınlar gibi değil elbette. Bunun hepimiz farkındayız.. Erkeğin ağlaması da çok dokunuyor. Ve kolay kolay ağlamazlar mutlaka yüreklerini ve duygularını derinden sarsıcak bişey olmalı

ewt gördüm, kız kardeşinin eşinin vefat haberini aldığında hıçkıra hıçkıra ağlamıştı
hala da fotograflarına bakamaz, çok severdi eniştesini
ağlamasın ya onun ağlaması bana çok koymuştu ben daha çok ağlamıştım
güçlü görmeye alışkınız ondan heralde

Son düzenleme:
duygusuzlukla alakası yok bence çunku bende kolay kolay ağlamam . şaşırdınız değil mi merak etmeyin erkek değilim ama huyum bu. hep içime atarım saklarım huznumu ağladığımı yok denecek kadar az kişi görmüştür . bilmiyorum zayıflıkmı sanıyo bunu bilinçaltım. çunku ben bi erkeğinde ağladığını görmek istemem şahsen hoşuma gitmez

duygusuzlukla alakası yok bence çunku bende kolay kolay ağlamam . şaşırdınız değil mi merak etmeyin erkek değilim ama huyum bu. hep içime atarım saklarım huznumu ağladığımı yok denecek kadar az kişi görmüştür . bilmiyorum zayıflıkmı sanıyo bunu bilinçaltım. çunku ben bi erkeğinde ağladığını görmek istemem şahsen hoşuma gitmez

Allah ağlatacak bir olay yaşatmasın ve ne bizler nede eşlerimiz ağlamasın.Benim eşimin babası kanser ve bu ara sık sık ağladığını görüyorum içim acıyor onu öyle görmek dayanmak çok zor

ben sevgilimin
gözleri kıpkırmızı,kirpikleri sırılsıklam ağladığını gördüm..
mezuniyetinde
beraber parasız kalıp beraber yatıp beraber kalktığı kardeşlerinden ayrılmanın verdiği duygusallıkla
dayanamayıp ben de ağlamıştım,bütün resimlerde de gözlerim minicik çıkmış :))
bi daha da görmem inşallah,erkeğin ağlaması kötü ya

Erkekler kolay kolay bir bayanın yanında ağlamazlar. 5 yıllık evliyim eşim sadece her şehit haberi izlediğinde göz yaşlarını tutamaz. bana belli etmemeye çalışır, sırtını döner, yüzünü saklar. Rabbim herkesin göz yaşını mutluluktan akıtsın...

ay amin ben düşürsem ne yaparım bilmiyorum kendimi kaybederim herhalde:84:

ben erken doğum yaptım canım minicik bedenleri daha fazla dayanamadı çünkü 6 aylık doğmuşlardı gerçekten çok acı bir durum en kötüsü evlat acısı derler Allah sanada banada hiç bir anneye yaşatmasın böyle üzüntüleri

yeni evlendiğimizde eski sevgilisi yüzünden tartışmıştık onun ablasına laf söyletmem bnm arkadaşlarım onlar dedi bende hüngür hüngür ağladım gönlümü aldı bu sefer o başladı ağlamaya seni onlar yüzünden üzdüm diye bide annesine çok düşkün ya benimki o ağlayınca ağlar 2-3 kez ağladı yanımdaa...gözleri dolar hemen..

hmmm babacığımın ağladığını çok gördümm

daha geçenlerde, onu eskilerden yaralayan bir şeyler yüzünden..

kim demiş delikanlı adam ağlamaz diyee

ben bi duygu patlaması yaşarken yanımda olan sevgiliminde o yeşil

gözleri kıpkırmızı, dolu dolu olmuştu...duygusalım diyen herkes ağlar..:26:

Allah ağlatacak bir olay yaşatmasın ve ne bizler nede eşlerimiz ağlamasın.Benim eşimin babası kanser ve bu ara sık sık ağladığını görüyorum içim acıyor onu öyle görmek dayanmak çok zor

Allah şifa versin. sizlere de sabır versin. İnşallah bu kötü hastalığında kesin tedavisi bulunur.

2 yıllık evliyiz toplamda 5 yıllık beraberliğimiz var...
şuan 3 aylık bebeğim var... 4 defa işitme testine girmişti dördündende geçememişti.. artık umudumuz kalmamıştı en kötüye kendimizi alıştırmıştık.. evde eşim ben ve bebeğim vardık..kızım uyuyordu eşim başına geçip yüzüne bakarken hıçkırıklara boğulmuştu..ilk defa o zaman görmüştüm ağladığını..Allahım kimseyi evladıyla sınamasın..

Birkere yeni evlendiğimizde görmüştüm ilk kavgamızda açmıştı müziği koltuğa yaslanmış ağlamıştı öyle hüngür hüngür değil tabiki..çok hoşuma gitmişti amahaklı olmama rağmen gidip sarılmıştım öpmüştüm...o gün bugündür uzun yıllardır hiç görmedim ağladığını...erkeğin sevdiği kadın için ağlaması güzel bence

Agladigini gordum 1 ayligina Turkiye'ye gitmek zorunda oldugum zaman.
Havalimaninda usulca yanagindan gozyaslari suzulmustu.
Yuregime akmisti sanki.
Kiyamam kuzuma ben demistim bazen bebek gibi geliyor bana.
Daha da bagrima basmak istiyorum onu

Insallah bir daha gormem agladigini o aglayinca ben cok uzuluyorum cunku :44:

dogum yaptigimda, beni odaya getirdiler.dogum suresince dogumhanenin kapisindaydi butun seslerimi vs duymus. Cok etkilenmis.bana bisey oluyo zannetmis.beni odaya getirdiklerinde aglamisti.bende cok etkilenmistim canim benim ya.

eşim, babasını yıllar önce kaybetmiş. bir film sahnesinde aile babasının ölümü vardı. kendi babası aklına geldi ve gözleri dolu dolu oldu. aşkım deyip boynuna sarıldım, ikimizde ağlamıştık. o sessiz ben hüngür hüngür... çok üzüldüm onun o haline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…