- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
kızlar ben 4 bitti 5. yıldayım evliliğimde.ve eşimin hiç benim yanımda ağladığını görmedim bu adam çok mu soğuk kanlı yada beni çok samimi bulmuyor mu sizlerde durumlar nasıl yoksa bizde mi bi sorun var gerçi erkekler kolay kolay ağlamaz ama yine de cevaplarınızı merak ediyorum ...
doguma gırerken masadan kalkamama gıbı bı durumum vardıelını tuttum eger kalkamazsam oglumu anneme ver yalvarırım en ıyı o bakar demıstım, çok fena aglamıstı, ne olur kalk beraber buyutelım demıstı
gene agladım sımdı ne zor gunlerdı
Ben eşimi ağlarken gördüm, halada 2-3 ayda bir görüyorum.
Eşim Hakkaride şark görevinde, 2-3 ayda bir gelip 1 hafta 10 gün kalıp gidiyor, 4,5 yaşında baba aşığı bir kız evladımız var, özellikle yavruma dayanamıyor.
Gelişinde heyecan ve mutluluktan, gidişince de üzüntüden ailece ağlıyoruz. Ama ben son 2-3 gelmede ağmayan dik duran (durmaya çalışan) taraf oluyorum, kızım için.
İnş. sağlıkla geçecek bu günlerimizde. Son 1 senemiz.
(bu son zamanlardaki ağlamalarının sebebi, daha önceden de gördüm, çok duygusaldır eşim.)
Sadece babasi vefat ettiginde aglamisti.
Ama bana güzel birseyler söylemek istedigi zaman, kelimeleri toparlayamaz, gözleri dolar sonrada " iste sen anla" der susar. Gözleri nemlenir ama aglamaz:)
Gözyaslarini birkez gördüm babasinin cenazesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?