Hiç eşinizin ağladığını gördünüz mü ?

Allah ağlatmasın canım sizin samimi bulmadığından değil ağlamyı zayıflık olarak görüyodur yada ağlanacak bi durumla karşılaşmamıştır
bende eşimi ağladığını 11 yıl boyunca hiç görmedim taki babasının kanser olduğunda Dr babasına 9 ay ömür biçtiklerinde çok ağlamış ayrı şehirlerde olduğumuz için yanında olmadım hemen tlf açtım sesimi dyunca hıçkırıklara boğuldu konuşamadan kapadı yağmurlu bir ankara günüydü yağan yağmurun sesi eşimin hıçkırıklarına karışmıştı
babasının ölüm habarini alana kadar da ağladığını görmedim ilk haberi aldığında çok ağladı ama sonra hiç ağlamadı en azından ben görmedim
rabbim onun ağladığını bana bidaha göstermesin inşallah
ona gülmek çok yakışıyo kahkalarını dünyalara değişmem

Ben eşimi ağlarken gördüm, halada 2-3 ayda bir görüyorum.

Eşim Hakkaride şark görevinde, 2-3 ayda bir gelip 1 hafta 10 gün kalıp gidiyor, 4,5 yaşında baba aşığı bir kız evladımız var, özellikle yavruma dayanamıyor.

Gelişinde heyecan ve mutluluktan, gidişince de üzüntüden ailece ağlıyoruz. Ama ben son 2-3 gelmede ağmayan dik duran (durmaya çalışan) taraf oluyorum, kızım için.

İnş. sağlıkla geçecek bu günlerimizde. Son 1 senemiz.

(bu son zamanlardaki ağlamalarının sebebi, daha önceden de gördüm, çok duygusaldır eşim.)

Son düzenleme:
Basından beri sorunlu bir evliligimiz oldugu icin yeterince gördüm neden herzman ben oldum sözde kaybetme korkusu vs ilk gördügümde icim parcalandı bende agladım son gördügümde zevk aldım..

tr yeye izine gidiyorduk kizimla ben resmen agladi adam yaa comdu yere hem bakti bize hem agladi arkamizdan
bense istanbula inene kadar ucakta agladim aktarmaliydi oradan birde ankaraya kadar hatta annemleri gordum sevinemedim bile onu o halde birakinca cok koymustu bana

Sadece babasi vefat ettiginde aglamisti.
Ama bana güzel birseyler söylemek istedigi zaman, kelimeleri toparlayamaz, gözleri dolar sonrada " iste sen anla" der susar. Gözleri nemlenir ama aglamaz:)
Gözyaslarini birkez gördüm babasinin cenazesinde.

aman aman kızlar bizim hikayemiz o kadar içler acısı ki ömrümüzden ömür gitti 3 yıl.Biz ben 17 yaşındayken tanıştık.O izmirde bende ankarada oturuyodum.Yazlıkta arkadaş ortamında. Tabi o zaman lisedeydim. Bir birimizi birlite olmaya basladıktan sonra ılk defa 247 gün sonra gorduk çünkü ben ankaraya dönmüştüm.Daha sonra önümüzdeki yazı birlikte geçirdik.Ve tekrar ankaraya dönceğim sabahın gecesi ağlamaktan gozlerim boyoz gibi oldu şişti falan. Otururken bana ağlama dedi tamam iyiyim ağlamıyorum dedim sanıyesı gecmeden omzumdan bi yaş hissettim.Benim güzel sevgilimden damlalar düşüyodu. Onu öyle görünce dayanamayıp sarılıp saatlerce ağladık.Onu ilk defa oyle gordum umarım bi daha üzgün görmem ama samımıyetine hep güvendim çok seviyorum onu :)

Allah seni oğluna ve eşine bağışlamış canım. Uzun yıllar mutlu mesut yasayın ınşallah

canım bende asker kızıyım.Babamın görevleri doğuda hiç bitmedi.Umarım bir an once biter. Dik dur hep

çok romantik yaa gözümde canlandırdımda

ben eşime beni ne kadar çok seviyorsun diye sordum geçen, dünyadaki bütün karıncalar kadar dedi

ağlamak kalbi yıkarmış derler. kadın erkek farketmez insan olan ağlamalı. ağlamalı ki nurlanmalı.. evet erkekler güçlü görünmek adına ağlamadıklarını ifade ederler.. bu cümle bana hep komik gelmiştir..
ağlamanın manası güzel olduktan sonra gözyaşları sel de olsa akıtılmalı.. ve ben şunada inanırım, merhameti çok olan insan ağlayabiliyor... ağlanacak bir durum varsa kocamda, kardeşimde oğlumda ağlas.n...

ağlak ifadeler gördüm yüzünde ama o yaş bir türlü akmadı gitti

şaka bir yana bende kimsenin yanında ağlamam. bazı mevzular vardır böyle ağlamadan anlatamayacağım onlardan da bahsetmemeye özen gösteririm ağlamamak için. o duruma düşmek istemiyorum ya ne bileyim artismiyim neyim.

Benimki turunun son ornegi sanirsam
Aglamasi icin haberleri seyretmesi bile yeterli ozellikle sehit haberleri
gizli gizli gozunu siler fark ederim ama caktirmam
hele drama izleyelim burnumuzun sesinden tv duyulmaz goya caktirmiyoz agladigimizi

Kavga etmiştik sevgilimle yaklaşık 1 buçuk sene oluyor işte çıkalı. Telefonda ben ağlayınca oda ağlamıştı. Öyle beraber oturup ağladık :)))

3 sene flört dönemimiz oldu ve 7 aylık evliyiz,hiç ağladığını görmedim.Çok şükür ağlayacak bir şey yaşamadık.İlerde yaşasakta sanırım yanımda ağlamaz.

maşallah kızlar konu almış yürümüş ya aman allah kımseye çaresiz dert vermesinde arada çok üzüldüüm hikayelerde okudum ama bi arkadaşın kıde çok komikti ya burnumuzun sesinden tvyi duyamıoruz die çook güldüm valla hemde bu arda bende ağlıodum ona rağmen güldüm benm büyük oğlan yine beni çıldırttıda

4 yıldır beraberiz (3 yıldır evliyiz) ben onu ağlarken hiç görmedim ama o beni milyon kez görmüştür. çok sulugözümdür. Şurda bile birçoğunuzun yazdıklarını okuyup okuyup ağlıyorum

10 yıllık evliyim sadece 2 defa ağladığını gördüm.birinde annesi ölmüştü diğerinde de kızımın gözü kaymıştı üzülüp ağlamıştı başka da ağladığını hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…