Hiç evden kaçtınız mı?

gJaJg

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
28
1
6
İstanbul
Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?

Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?

Asla öyle bir hata yapma kapan odana gerekirse hiç çıkma odandan ama asla evden kaçma hele kaçıp sakin evlenme okuyorsan okulunu bitir meslek sahibi ol...yağmurdan kaçarken doluya tutulursun...tekrar ediyrm kesinlikle evden kaçmak bi sacmalaik yapma

Kaçmıştım evet dayımlar bulup ananeme götürmüştü ertesi günde eve geri dönmüştüm, yemedi biraz
Sinirle karar verip hata yapma tıpış tıpış geri dönüyosun

Nere kacacagina bagli. Kocaya kacacaksan anlarim da diger turlu kacmak ne? Sokaklarda mi yasayacaksin?

Nere kacacagina bagli. Kocaya kacacaksan anlarim da diger turlu kacmak ne? Sokaklarda mi yasayacaksin?

Ekşın olsun işte :) Anne baba biraz telaşlansın da burunları sürtülsün diye E arkadaşın derdi büyük cok bunalmış :)

ergenlik döneminde düşünüyorsun sonra geçiyor..kaçmadım küçüğüm...sen de kaçma

Kaçmak nedir yahu?ben son 8 yaşmda firar etmiştim oda bizm sokagn arkası.

Ben kucukken ilkogretimdeyken anndm bni artk sevmiyor die oyle kendimce okul cantama elbiseler koymustum ben cikarken annem tuttu bi guzel guldu sende kac yasindaxin yA evden kacmak mi?nereye gidecen ustune laf cikarirlar kocaya lkacti diye otur oturdugun yerde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 15 yaşındayken kaçtım biriyle buluştum geri eve dönmüştüm ahhh eski günler ahh

evet kaçtım ortaokul lisede hep kaçardım... en fazla 5 dakika sonra bulurlardı çünkü kaçabileceğim tek yer karşı evdeki anneannem olurdu :)))))

2defa kactim.. birincisinde 19 yasindaydim.. 2kültür arasinda skisip kalmistim, kimse beni anlamiyordu, yapayalnizdim.. cikis yolu bulamadim, gelecek göremedim.. sabahin köründe ise gider gibi ciktim evden, atladim trene, bulundugumuz sehriden 4 uzak bir sehire gittim öyle sebepsiz.. telefonumu kapattim..

sonra bir otel buldum, icki aldim, ictim ictim.. amacim canima kiymakti.. ama karar veremiyordum ne sekilde buna yapacagima.. balkondan atlasam ölürmüydüm? 3cü kat? sonunda sakat kalmakta vardi..

bir sürü ilac icsem? yanimda 2 kutu var acaba yetermiydi? ne Kadar sürede ölürdüm? zaten midemde bulaniyordu karistirmistim bir sürü ickiyi.. sizdim kaldim aglayarak.. ertesi gün eve döndüm.. kiyamet kopptu.. birdaha güvenmedi ailem bana.. kimseye bir sey anlatmadim..

ikincisi hem kovulma Hemde kacisti evden.. birdahada yatamadim yatagimda ve odamida hic görmedim..

cok özlüyorum.. cokkk

bu arada kendimi ölmektende vazgectim.. zaten bir gün ölecegim.. bari dogal yollardan olsun

Kacmadik desek nolcak , kactik desek nolcak tatil icin yer sorar gibi kacilan yerleri mi sorcan..
Surda okullarin acilmasina 1 ay kaldi azcik daha dayan.
Ailen napiyo ki sana ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lisedeyken babam sevgilimi ogrendi beni oldurecek diye teyzemlere kacmistim 😂

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…