Hiç evden kaçtınız mı?

Nereye kacican.. Kime guveniosun...?öyle dusundugun gibi olmaz o isler..hele bi büyü kendi hayatini kurarsin ilerde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet takdir alamıyorum diye evden kacmıştım Babam buldu evde bi güzel dövdü

Süpermis bende aynı şeyi düşünüyodum.Evden kacsam gençken önce annem sonra babam ambulansla evden dışarıdaki hastaneye geri gönderirlerdi.
Bacım evden kaçmak bile ,rahat ana babaya bakıyor. Yani lüks kapsamında.

Eskiden annemiz totomuza terlikle vurunca dünya ayağa kalkmazdı, korkardık, simdi 2 yasındaki bebe utanmasa anasını aile ve sosyal politikalar bakanlığına bimere fln sikayet edecek

Son düzenleme:
Ben de annem cok kizdigi icin kacmistim.
Hem de bayramliklarimi bile almistim :)
Ama nereye kactim?
Alt kattaki akrabaya :)
Hayir, sanki uzaga kacmisim gibi bir ekşin yapmisim kendi capimda.

Sevgili konu sahibi, siz nereye?

Ben okuldan kaçtığımi hocama söylemiştim. Bi de mesajla.

"Gulcancim okuldan kactiysan elimden cekersin çünkü bugün dersim var. Kocaya kactiysan da allah tan mutluluk diliyorum ama seni kimse almaz. Çocuğu sen mi kaçırıyorsun? Bugün zor konular isleyeyim de gör sen" cevabı aldım. Yani bundan daha komikti emin ol hakaretler falan bile vardı. tek kaçma anılarım okuldan kaçıp arkadaşlarla gün boyu gezmek. Hayir kacsan kocaya mi kaccan Osmanlı değil ki birileri sana acısın alsin baksın kursa versin. Hem anneler babalar her daim haklidir bakma sen. Kac yil kaldi ki kendi ayaklarinin üstünde durmaya ? Gün gelir hayatı zehir zikkim etselerdi de yanimda dursalardi demek daha fena olur bence. Toprak olmadan bil kiymetlerini :)

15 yaşında falandim konustugum cocuk vardi annem ogrenip kizinca isyan edip kışın ortasında gecenin bi yarisi kisa kollu tsort ve incecik esofmanla firlamistim sokaga. Kapidan cikip soguk suratima çarpinca belki annem peşimden gelir durdurur diye bekledim gelmedi 😂 zaturre olmadan arkadasimi aramak geldi allahtan aklima, onlara gidip orda kaldim ertesi gun pasa pasa döndüm 😂

Bi kere kaçtım ve o kadar pişman oldum ki yapma derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Düşünmedim bile..

Zaten kaçsaydım da farketmezlerdi.
6 çocuk içinde yokluğum 2 güne ancak farkedilirdi

Bu arada sakın kaçma

Lisede okuldan kactim sayilirmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?

14 yaşımda kaçmıştım
oturduğumuz binadan iki bina ileri halama kaçmıştım
halamda saolsun çok konuşur ama öyle böyle değil bi kaç saat sonra eve dönünce babam halama geri postalamıştı tam 1 hafta halamın dırdırını çektim
bi daha kaçmak mı töbeeeeeee

bi kerde lisede okuldan kaçmıştım ama feci yorgundum ben gelmeden eve haberim gelmişti nasıl olduysa
annem aradı nerelerdesinnnn diye nasıl bagırıyo
annem öyle bagırırken ben zile bastım annem beni görünce şok tabi

Son düzenleme:
Kardeşim evden kaçarım diye bizi tehdit ederdi, bir gün annemin canına tak etti, attı kapının önüne , apartmanın içinde oturmuş tek başına sonra da kapıyı yumruklamıştı eve alalım diye

Kardeşim evden kaçarım diye bizi tehdit ederdi, bir gün annemin canına tak etti, attı kapının önüne , apartmanın içinde oturmuş tek başına sonra da kapıyı yumruklamıştı eve alalım diye

Oh ne güzel yapmış annen
Diyorum fazla şımartıyoruz çocukları .

Ben kaçmadım ama çok plan yaptık kuzenimle bunun için

Bir araya gelince sırt çantalarımıza beslenme çantalarımıza yiyecek kıyafet falan koyardık ama zaman belirtmezdik sonra da unuturduk kaçmayı ahaha

Sebep neydi bilmek ister misin abilerimiz bizi aralarına almıyorlar bazen de kavga ediyoruz diye (dayak yerdik ikimizde küçük olduğumuz için )

Ve kaçacağımız yerde, yatılı karate kursuydu böylelikle kendimizi koruyabilecektik (ayrıca böyle bir kurs bile yok kentimiz de)

Şimdi sana gelince arkadaşım yapma sakın biz bunları küçük yaşta düşündük yapmadık ama yapsaydık ya başımıza birşey gelseydi ne olacaktı ?

Bir tanıdığımız birinin çocuğu kaçtı ve bir daha bulunamadı senelerce ne ölüsü ne dirisi

Aile gibisi var mı , yaşın küçük sanırım bu yuzden bunaldığını hissediyorsun. O zaman derslerine güzelce çalış ve iyi bir liseye iyi bir üniversiteye git..

Son düzenleme:
Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?

Kizim sen delimisin? Akliselim davranmaya bak. Ailen sen gidince nasil bir trvama geciricekler haberin varmi? Sen ailenin düsmanimisin? Bir hata nelere yol acar bilemezsin! Sana bu konuda tecrübesi olan biri olarak yaziyorum; sakin ha evden kacayim deme!!! Allah cc skntilarini gidersin. Ama hata yapma sakinnn!!!

Cok tatliymissiniz ya:)nedense hic boyle bir ani yasamama ma ragmen cocuklugum aklima geldi.ne kadar saf temizmisiz

Cok tatliymissiniz ya:)nedense hic boyle bir ani yasamama ma ragmen cocuklugum aklima geldi.ne kadar saf temizmisiz

En güzeli de çocukken hiç bir derdimizin tasamızın olmaması :) büyüdükçe stres falan derken hayatın tadını çıkaramıyoruz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…