Evet takdir alamıyorum diye evden kacmıştımBabam buldu evde bi güzel dövdü
Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?
Kardeşim evden kaçarım diye bizi tehdit ederdi, bir gün annemin canına tak etti, attı kapının önüne , apartmanın içinde oturmuş tek başına sonra da kapıyı yumruklamıştı eve alalım diye
Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?
Ben kaçmadım ama çok plan yaptık kuzenimle bunun için
Bir araya gelince sırt çantalarımıza beslenme çantalarımıza yiyecek kıyafet falan koyardık ama zaman belirtmezdik sonra da unuturduk kaçmayı ahaha
Sebep neydi bilmek ister misin abilerimiz bizi aralarına almıyorlar bazen de kavga ediyoruz diye (dayak yerdik ikimizde küçük olduğumuz için)
Ve kaçacağımız yerde, yatılı karate kursuydu böylelikle kendimizi koruyabilecektik (ayrıca böyle bir kurs bile yok kentimiz de)
Şimdi sana gelince arkadaşım yapma sakın biz bunları küçük yaşta düşündük yapmadık ama yapsaydık ya başımıza birşey gelseydi ne olacaktı ?
Bir tanıdığımız birinin çocuğu kaçtı ve bir daha bulunamadı senelerce ne ölüsü ne dirisi
Aile gibisi var mı , yaşın küçük sanırım bu yuzden bunaldığını hissediyorsun. O zaman derslerine güzelce çalış ve iyi bir liseye iyi bir üniversiteye git..
Cok tatliymissiniz ya:)nedense hic boyle bir ani yasamama ma ragmen cocuklugum aklima geldi.ne kadar saf temizmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?