Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?
Kac canim kac.ailen senin resmin ellerinde malum sabah kusagi programlarimda aglaya aglaya ararlar artik.hem ipsiz sapsizlar seni bekler sokaklarda.bir yavru dussede kucagimiza eglensek diye.Artik dahasini anlatmiyim tahmin edersin devamini.Sen sicak yuvani aileni birak kac.Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?
Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?
baya bi klip oyuncusu tribine girmişsindir o valizle dolanırkenBen kacmistim ergenken...
Ablamla kavga ederken yanlislikla parmagini kirmistim. Annem ablamla apar topar hastaneye giderken bende korkudan valizimi toplayip cikmistim. Yagmurlu günde elimde valiz, ben icimden arabesk sarkilari söyleye söyleye gidiyodum. Artik yolculuk nereyeyse...Sonra sıkıntıdan patlayip geri dönmüstüm eve. Baktim kimse yoklugumu farketmedi, esyalari caktirmadan dolaba geri yerlestirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?