Hiç evden kaçtınız mı?

kaçmayı çok fazla düşündüm zamanında ama yimediii
şaka maka bir yana iyi ki yememiş. sende sakın yapma böyle bir şey her şey gelir geçer Allahın izni ile

Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?

23 yaşındayım.kaçmayı çocukça buluyorum ama şuan aynen senin gibi düşünüyorum.

benım kardesım kactıydı 7 yasında babama kacarken haber verdı yanınada bır sıse su aldı otobus duragına gıttı bekledı babam gerı getırdı

Hiç evden kaçmadım. 8 yıldır ailemden uzak yaşıyorum. Ailenin kıymetini bil derim. Şu an fırsatım olsa yine ailemle birlikte yaşamak isterdim

Çok küçüktüm ben diyeyim 6 siz diyim 7 yaşında falanım annem babam boşanmış, ben ara sıra babamın evinde kalıyorum, tabi annem fişfekliyor bizi babama karşı, gitmek istemiyorum,... Ne cesaretse gece kalktım yataktan bir sokak ötedeki dayımın evine gittim, kapıyı çaldım çaldım kimse açmadı bende tıpış tıpış babamın evine döndüm, gündüz asvalt dökmüşlerdi o yola, terliklerime giren sıcak-ılık arası asvaltı hatırlıyorum... bir bu denemem oldu.

4-5 yaşlarımdayken karşı komşumuza kaçmıştım annem kereviz yedirmeye çalıştığı için. sayılır mı

evden değil de otelden kaçmışlığım var :)
üni. sınavından sonra karadeniz turuna çıkmıştık..
annem babaannem ablam ben..
babam öğretmenlik yazmama izin vermediğinden çok üzgündüm..
annemle tartışıp karadeniz gibi kabarıp oteli terketmiştim :)
sahil boyunca yürümeye başladım, dönmeyecektim geri o derece..
hala yürürken yüzüme vuran rüzgar aklımdadır..
kamyoncunun biri "atla canım götüreyim" diyince topuklarım arkama vura vura geri dönmüştüm :)
gençlik, çocukluk.. en hırslı anımın en korkulu anıma dönüşmesi ile sona erdi..

Küçükken çok kaçardım
Annem işteydi ananemde dışarı çıkıp arkadaşlarla oynamama izin vermiyordu..
Bende kaçardım 1-2 saat sonra geri gelirdim
Şimdi düşündümde nedense hiç azarlandığımı hatırlamıyorumm
Ama ben hep ananeme annem izin veriyor kii yaa diyip vıınnnn

Tilkinin Dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.. Aileme sinirlenip Evi terk ettim Arkadaşıma gidip 1 gün Kaldım Kafamı toparlayıp Geri geldim :) kaçmak Çözüm değildir.

Benim kuzum bana diyorduki, " yeter artık sizden çektiğim, benim hayatım böylemi geçecek, ben bu evi terkedicem, sonra da seni özleyip ağlarım" annneeeemmmmm beni tehdit ediyo kuzuuumm...
Maşallah dili iyi laf yapıyor.

nereye kaçıcan ya ? paran varmı ?
yaş kaç bu arada ?

Bu sıralar o kadar çok bunalıyorum ki ailem hep üzerime geliyor ve artık evden kaçmayı bile düşünüyorum. Siz hiç evden kaçtınız mı?
Kac canim kac.ailen senin resmin ellerinde malum sabah kusagi programlarimda aglaya aglaya ararlar artik.hem ipsiz sapsizlar seni bekler sokaklarda.bir yavru dussede kucagimiza eglensek diye.Artik dahasini anlatmiyim tahmin edersin devamini.Sen sicak yuvani aileni birak kac.

küçükken hep kaçmayı düşünürdüm büyüdüm şimdi ayrı eve çıkmayı düşünüyorum ama hep bağlayıcı sebepler olduğundan henüz icraat yok

Ben kacmistim ergenken...

Ablamla kavga ederken yanlislikla parmagini kirmistim. Annem ablamla apar topar hastaneye giderken bende korkudan valizimi toplayip cikmistim. Yagmurlu günde elimde valiz, ben icimden arabesk sarkilari söyleye söyleye gidiyodum. Artik yolculuk nereyeyse... Sonra sıkıntıdan patlayip geri dönmüstüm eve. Baktim kimse yoklugumu farketmedi, esyalari caktirmadan dolaba geri yerlestirdim.

5 yaşındayken kaçmıştım kış kıyamet boyum kadar kar saat akşam 10 11 annem babanemlerde yanyana oturuyoruz
amcama kızdım giydim kabanı botu biraz yürüdükten sonra yoklugumu farkedip bulmuşlardı beni

kaçmam mı
36 yaşındaydım apartmana yeni taşınmıştım kimseyi tanımıyom kimseye de bişi demedim
aldım kızımı izmite ünideki ev arkadaşıma gidecektim o da ankaraya gitmiş kalktım izmire gittim
kocaya kaçtım sanmış apartmandakiler

Ahahah kaçtım eveet. 3 5 defa. Lisedeydim ergenlik yan etkileri diyelim cok asi donemlerim iste. Kactim dediysen yanlis anlasilmasin. Kactim 3 5 dolandim baktım biyere gidecegim yok e sakinlesmisim de tipis tipis geri dondum. Zaten bi keresinde yalinayaktim oyle bi 300 400 metre falan kosmusum sonra kendime gelince ayaklarima bisey batar korkusuyla nasil dondum belli degil. Ah ahh annisim ne sabretmis bana yaninda olsam bi sarilirdim şimdi. Ozetle sakin kacma bi bok oldugu yom aileni uzdugunle kalirsin.

aileme ders verecem, gözlerini korkutacam gibi bi sacma dusunceyle, büyük bi hata yapma.. amerikalı harika cocukların filmleri degil hayat.. nereye gidecen de hem

baya bi klip oyuncusu tribine girmişsindir o valizle dolanırken

şimdi de kaçmak istiyorum
10 yaşındaki kızıma kaçıcam evden diyorum ben de gelirim diyo =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…