MaşaAllah Allah nazardan saklasın inşaAllah bende sizin gibi şanslı olurumAynı şeyler benim kafamdan da geçiyordu. Yalnız ölcem. Huzur evine giderim yaşlanınca. Evlat edinirim. Kedi alırım falan diyodum. Hatta kendi kendime bir daha kimseyle görüşmeye de gitmeyeceğim. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok demiştim. Ama sonra evlendim :)
Cidden nasip meselesi. Evlencem veya evlenmeyeceğim demekle olmuyor. Görüşüyorsun birileriyle olmuyor hep olumsuz sonuçlanıyor. Ama Olacağı varsa da görüyorsun hemen için ısınıyor.MaşaAllah Allah nazardan saklasın inşaAllah bende sizin gibi şanslı olurum
merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
Sevdikten sonra yapılır zor da gelmez ama çok kötü bir tecrübe yaşadım gerçekten eski erkek arkadaşım tarafından buna rağmen halla evlenmekten korkmuyorum ve evlenemediğim için araba kullanırken bile ağlıyorum çok mu salağım anlamıyorumEvlenıp te kocanın boklu donlarını mı yıkıcaz ,yemek yap,temızlık yap ,işe gıt,cocuk bak,görumce kaynana,eltı ,kayınbirader bırde onkarın dırdırıyla ugras evlılık pekte ıc acıcı ve guzel bır sey degıl öyle adam benı sevecek elımı sıcak sudan soguk suya sokmayacak her an guzel söz söylecek yok böyle dunya o zaman salla gıtsın .
Bende ne aglardım 3 ay öncesıne kadar ne salakmısım varya ne ıcın evlenemıyorum dıye bırı cıktı karsıma benımle bır dalga gectı cok guzel dersımı aldım bıttı artık tum duygular ,hayaller ve umutlar .Sevdikten sonra yapılır zor da gelmez ama çok kötü bir tecrübe yaşadım gerçekten eski erkek arkadaşım tarafından buna rağmen halla evlenmekten korkmuyorum ve evlenemediğim için araba kullanırken bile ağlıyorum çok mu salağım anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?