Hiç evlenemeyiceğinizi sizde düşündünüz mü ?

25 yaşındayım çocukluktan beri evlenemeyeceğimi düşünüyorum çünkü çok özgürlüğüme düşükünüm ve tembelim ama bu bana üzücü gelmiyor çünkü evlilik hiç benim gelecek planlarım da olmadı sanırım bu yüzdenolur da beni evlenmeye ikna edecek biri çıkarsa bakarız artıkdaha yaşınız çok genç 43 kilo verdiğinize göre azimli birisiniz bence biri karşınıza mutlaka çıkar kendinizi üzmeyin herşey evlilik değil Allah hayırlısını nasip etsin.

Ben de 2 ay sonra 26 olacağım. Bana da öyle geliyor. Çünkü kendimi sevdiremiyor gibi hissediyorum. 3 ay önce tanıştığım direkt evlilik niyetiyle yaklaşan adamı bile soğuttum kendimden. Hoş ben onu sevmiyordum benim soğuk davranışlarım yüzünden uzaklaştı. Ama ben zamanla severim diye umuyordum. Bilmiyorum nasip. Allah gönlümüze göre versin.

Evlenmek bir başarı değildir. Hatta çoğu zaman başarısızlıktır. Allah hayırlısını versin. Mutluluğunu buna bağlama bence.

25 yaşındayım hiç düşünmedim bu yaşıma kadar evlilik bu yaşımdan sonrada düşünmüyorum. Hedeflerim ideallerim var.

27 çok erken değil mi evde kalma korkusu için? Bence kafana takma bunu evlenmek iyi de bekar olmak mi kötü?

Senden epey buyugum. Evlenemiyecegim diye hic aglamadim. Hayirlisi neyse o olsun mantigindayim. Belki boylesi benim icin daha iyi, kim bilebilir ki?

Yalniz kalicam, huzur evine yerlesirim falan diye planlar icinde cok erken. Sanki herkes 70-80 elden dusene kadar yasiyor mu?

Amaan evlenirsin de zaten ya. Ama ne istedigine dikkat et, hayirlisi ise diye eklemeyi unutma.

Canim benim herkesin bir kismeti vardir. Daha yasin 27 . Gec kalinmis bir yas degil hatta suan populer yas evlenmik icin
Herkes okuyup ayaklarinin ustunde durup 30 undan sonra evleniyor. Yani gec kalinmislik bir durum yok. Ve iliskin bittiyse Rabbim onune evlenecegin kisiyi cikarir belki . Her serde vardir bir hayir

HIC dert etme ask tesadufleri sever Allahtan hayirli evlilik iste.GEC olsun guc olmasin ve sen daha gencsin o yarımin birgun karsina cikar ne o ne sen anlamazsin

27 yaş geç değil mi yani ,nedense bana da çok geçmiş gibi geliyor. Ve ben de çok üzülüyorum bu duruma. Zaman ilerledikçe de artık olmayacağına emin oluyorum .Çünkü heves kalmıyor. Hayal kur kur sonra hep yıkılsın ,insan soğuyor her şeyden. Sonra işte mutlu yuvalara masumca bakıyor sadece ,biliyor ki insan öyle samimi, sıcak ,kendine ait bir yuvaya sahip olamayacak.

27 yas nedir yahu!? Okulu bitir,iş bul, düzene gir derken 30 oluyor insan zaten. Bunları düsünmek icin bence cok erken ama her bekar insanın aklından elbet bu düsünceler geciyordur tabii ki

Benim sahsi kanaatim hayata nekadar gec atilirsan okadar iyi oluyor cunku gercekten evlilik disardan gorundugu kadar yurutulmesi kolay bisey degil yasin cok genc bikac yil icinde muhtemelen istedigin olur onun icin simdiki zamanlarinin annenin babanin yaninda bulundugun gunlerin kiymetini bil dolu dolu gecir evlenince bugunlerini cok ararsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…