Evlenince esinin cocuklarinin evinin sorumlulugu olacak bonus olarakta kv kp gorumce elti sikintilari eklenecek sen bunca sorunun icinde esine ve cocuklarina yansitmadan mutlu olmaya calisacaksin umarim yeterince aciklayici olmustur :)velhasil gez toz eglen kardesim bosver zamani gelince olur insBenim sahsi kanaatim hayata nekadar gec atilirsan okadar iyi oluyor cunku gercekten evlilik disardan gorundugu kadar yurutulmesi kolay bisey degil yasin cok genc bikac yil icinde muhtemelen istedigin olur onun icin simdiki zamanlarinin annenin babanin yaninda bulundugun gunlerin kiymetini bil dolu dolu gecir evlenince bugunlerini cok ararsin
Aynen içimden geçenleri yazmışsın27 yaş geç değil mi yani ,nedense bana da çok geçmiş gibi geliyor. Ve ben de çok üzülüyorum bu duruma. Zaman ilerledikçe de artık olmayacağına emin oluyorum .Çünkü heves kalmıyor. Hayal kur kur sonra hep yıkılsın ,insan soğuyor her şeyden. Sonra işte mutlu yuvalara masumca bakıyor sadece ,biliyor ki insan öyle samimi, sıcak ,kendine ait bir yuvaya sahip olamayacak.
:)Basliga istinaden:
Dusunuyorum o halde evde kaldim.
Seninle aynı düşünüyorum çünküAynen içimden geçenleri yazmışsın
Çok güldüm ya27 yaş bunları düşünmek için çok çok genç bir yaş.Olaylara bu pencereden bakarsanız evlendiğini de de sadece olumsuzlukları görürsünüz (ki inanın polyanayi bile kötümser yapacak şeyler yasaniyor).Bu dönemi kendiniz lehine çevirin.Kendinize yatırım yapın, seyahat edin.Esimle tanistigimizda 24 yaşında yeni atanmistim.Oraya evlenince gideriz sen gitme,bunu evlenince yaparız sen yapma diye diye beni engelledi.Simdi yıllık iznimiz de ailesine gidip annesi ile yemek programı izliyoruz
33 yasinda bekarim umursamiyorum yasin genc takinti yapmissin sadecemerhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
Sanirim sana baski var cevreden konu komsu der ya nezman evlencen bilmem ne. Eger ole bisey varda bunu kafaya takyosan milletin agzi hicbizaman kaoanmaz ve sorulari bitmez nezman soz nezman Nisan nezman evlilik bebek varmi neden yok nezman sunnet yaptrcan nezman kizin oglun evlencek yokmu kismeti askere nezman gitcek aboooooooo susmazlar millet 30 40 ta evlenyo valla eskidenmis o erken yasta evlilik smdi okucam bilmem naocam.falan 20lerdeki yaslara kucuk has evlilik denyo artk kafaya takma vardir biyerde seni beklyodur27 yaş geç değil mi yani ,nedense bana da çok geçmiş gibi geliyor. Ve ben de çok üzülüyorum bu duruma. Zaman ilerledikçe de artık olmayacağına emin oluyorum .Çünkü heves kalmıyor. Hayal kur kur sonra hep yıkılsın ,insan soğuyor her şeyden. Sonra işte mutlu yuvalara masumca bakıyor sadece ,biliyor ki insan öyle samimi, sıcak ,kendine ait bir yuvaya sahip olamayacak.
Beni birkere görmeyle evlenecek birini arıyorfum herkes görücü usulüde olsa en kötü birkaçkez görüşmeyi uygun buluyor yada birsüre görüşülmeli diyor.Ve eşimi buldum hiç uzatmadık sadece 10 dakika görüştük...Abimde hiç evlenmeyi düşünmüyor annem var onu yalnız bırakmak istemiyor annem bizimle kalır buna razı olmuyor birsene önce huzur evlerini araştırdığını söylemişti abimin gerçekten birgün yalnız kalma ihtimali beni çok üzüyor ben onun için dua ederdim iyi bir insanla evlensin diye gerçekten bu düşünce beni çileden çıkarıyor şuan bile gözlerim doldu.merhaba arkadaşlar ... ben 27 yaşındayım daha öncede konu açmıştım 1,5 yıllık bir ilişkim vardı ve ayrıldık 2,5 ay geçti üzerinden hayatım boyunca hep kiloluydum 1 senede 43 kilo verdim hayatımda yaşadığım bütün olumsuzlukları kiloma bağlamıştım kilo verdim ama sonuç değişmedi ilişkimde bitti hayırlısı böyleymiş diyorum ... ben tek çocuğum annemden babamdan başka kimsem yok sabaha kadar uyuyamıyorum sürekli ağlıyorum ben evlenemiycem yalnız kalıcam napıcam diyorum evlenemeyenlere ve yalnız olanlara soruyorum sizde benim gibimisiniz ? Huzur evine giderim yaşlanınca diyorum ya da 2-3 çocuk evlatlık edinirim çok üzüntülüyüm çok ama çok mutsuz ediyorum kendimi elimde değil bana bir akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?