Hiç evlenemeyiceğinizi sizde düşündünüz mü ?

Evlenince esinin cocuklarinin evinin sorumlulugu olacak bonus olarakta kv kp gorumce elti sikintilari eklenecek sen bunca sorunun icinde esine ve cocuklarina yansitmadan mutlu olmaya calisacaksin umarim yeterince aciklayici olmustur :)velhasil gez toz eglen kardesim bosver zamani gelince olur ins

Hiç evkenmeyeceğim diye karar almıştım, eşimle iki ay birlikte yaşadık, evlilik teklif etti kabul etmedin sonuç altı ay sonra evlendik herkes bir gün evlenir

Aynen içimden geçenleri yazmışsın

Ben de evlenecegini dusunemeyenlerdenim. Yani, kendimi evli bir kadin olarak dusunemiyorum hic. Yalnizlik omur boyu gibi geliyor. Hayatimi buna gore duzenliyorum.

Hayati paylasma fikri fena degil ama duzgun adama rastlamak butunuyle sans.

Yaşın daha küçük niye kafana takiyosun.sindi bir derdin var evlenince bu n derdin olacak
Bosver kocayi gez toz
Bekarlik sultanlıktir

Aynı şeyleri bende düşünüyordum karşıma nerde kim çıkacak daha nasıl sevicemde güvenicemde evlenemem ben kimse çıkmaz diyordum 2 sene öncesine kadar, evlendim üstüne çocuk bile yaptım :) kısmet bu işler kızlar hiç ummadığınız anda bir bakmışsınız hayatınız değişmiş.

Çıldırdın mı ? Bekarlık sultanlık kızım. Biz evlendikde ne oldu?? Şuan boşanmanın yollarını kolluyorum ama engeller var yapamıyorum. Aslında kusura bakma biraz yaşadıklarımdan ötürü sinirliyim...

Daima şu yönde dua et... Rabbim karşıma hayırlı kişileri çıkar şerden uzak eyle de... nasibinde inşaAllah hayırlı bi kısmetin vardır...

Çok güldüm ya

33 yasinda bekarim umursamiyorum yasin genc takinti yapmissin sadece

Ay bismillah daha 27 yasindasin bi dur bakalim Hep bu ananeler babaanneler sokuyo kafamiza bu evde kaldim ben fikrini. 27 i bitirmek uzereydim evlendigimde cok sukur halime ama keske diyorum simdilerde olsaydi bi evin yuku zor cunku heleki çocuk olunca ( yas 31 bu arada

bir tanidigim senin gibi evde aldim dusuncesiyle ilk gelen goruciye olur dedi.....sonuc bdv deki kaynana gorumce elti anaci bir koca konularinin bir benzeri bir hayati var .....

Buraları okuduktan sonra şiddete uğrayan mı ararsın, hamileyken aldatılan mı ararsın... Hepsi var umuyorum evlenmem. Bir sürü kedi alır onlarla mutlu mesut yaşarım.

Sanirim sana baski var cevreden konu komsu der ya nezman evlencen bilmem ne. Eger ole bisey varda bunu kafaya takyosan milletin agzi hicbizaman kaoanmaz ve sorulari bitmez nezman soz nezman Nisan nezman evlilik bebek varmi neden yok nezman sunnet yaptrcan nezman kizin oglun evlencek yokmu kismeti askere nezman gitcek aboooooooo susmazlar millet 30 40 ta evlenyo valla eskidenmis o erken yasta evlilik smdi okucam bilmem naocam.falan 20lerdeki yaslara kucuk has evlilik denyo artk kafaya takma vardir biyerde seni beklyodur

Beni birkere görmeyle evlenecek birini arıyorfum herkes görücü usulüde olsa en kötü birkaçkez görüşmeyi uygun buluyor yada birsüre görüşülmeli diyor.Ve eşimi buldum hiç uzatmadık sadece 10 dakika görüştük...Abimde hiç evlenmeyi düşünmüyor annem var onu yalnız bırakmak istemiyor annem bizimle kalır buna razı olmuyor birsene önce huzur evlerini araştırdığını söylemişti abimin gerçekten birgün yalnız kalma ihtimali beni çok üzüyor ben onun için dua ederdim iyi bir insanla evlensin diye gerçekten bu düşünce beni çileden çıkarıyor şuan bile gözlerim doldu. Allah herkese hayırlı kıymetler versin inşallah.

Yalan Yok bende öyle düşünüyorum... 31 yaşındayım ama yok yani işte var ama aşkta şana Yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…