Hiç evlenemeyiceğinizi sizde düşündünüz mü ?

çok doğru dediniz
Allah bütün evlenmek isteyenlerin karşısına düzgün insanlar çıkarsın inşallah.
Mutluluktan delirmiyoruz elbette,örneğin şu an hastayım ve sabah çocuklarımı nasıl okula göndereceğimi düşünüyorum.Fakat genel anlamda evlilik elbette güzel bir şey...

Tabi ki.Zaten hayatta her şeyin bir zorluğu var.Fakat arada sevgi oldu mu o zorluklar tatlı geliyor insana.Elbette zorluklar ,güçlükler olacak önemli olan onlarla mücadele etmek.
Hem bir amaç uğruna yapılan mücadele daha şevk verir insana.Örneğin sizin için çocuklarınızla hastayken ilgilenmek zor olsa da bunu yine de sevgiyle yaparsınız ,çünkü annesiniz.İnsanlara garip geliyor ama bizim de isteğimiz her zorlukluğuna katlanabilecek bir yuvaya sahip olmak.Her gün her şey güllük gülistanlık geçsin demiyoruz tabi ki.
Allah şifalar versin size de ,geçmiş olsun.
İyi dilekleriniz için de sağolun.Rabbim bizlere de hayırlısını nasip etsin.

Yalnizlik tek basina cabalamak yoruyor insani destekci istiyor duygularini paylasacigi birini.
Aile olmak istiyor insan.Bunlarin normal oldugunu dusunuyorum.
Amacsizlik kotu Allah kimseye yasatmasin.
Mucadele guzel amacin varsa veya amacinda ilerliyorsan ama bunlar yoksa insanin ici aciyor.

Elbette öyle,herşey daha bir anlam kazanıyor gözümüzde,örneğin kendi sağlığına bile daha çok dikkat ediyor insan,çünki bizim kadar kimsenin düşünemeyeceği çocuklarımız var.Evlenmeden önce ailemle yaşarken maddi olarakta,sorumluluk olarakta daha kolaydı hayatım.Fakat eşimle başabaş çalışarak kurduğum hayatımı hiç bir şeye değişmem,beraber bir çay içerken beni dinlemesi,aldığımızın verdiğimizin yalnızca bize ait olması,kimseye minnetimizin olmaması çok güzel.İnsan her zorluğuna severek katlanıyor,ve zorlukla binbir emekle kazandıklarını hiç bir şeyle değişmiyor,sizi çok çok iyi anlıyorum,güzel yuvalar diliyorum.

Gezin,okuyun diyenler olmuş,hepsi bitiyor da,artık anlamsızlaşıyor da.
Yalnızlık Allaha mahsus,evlenmeden önce gezdim tozdum,pek bir şeyde gözüm kalmadı, iki kişilik hayat ,Allah verirse evlatlar elbette çok güzel...

Aminn.Çok güzel anlattınız,Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Ben de tam olarak öyle mücadeleler ile kazanılan bir hayatım olsun istiyorum. Kendine ait olması paha biçilmez.Yorulalım ,usanalım ama bizim olsun

Hem de nasıl...Mücadele etmek güzel hele bir yol arkadaşıyla birlikte bir mücadeleye omuz vermek daha bir anlamlı.

Hem de nasıl...Mücadele etmek güzel hele bir yol arkadaşıyla birlikte bir mücadeleye omuz vermek daha bir anlamlı.
Negatif enerji yayanlara,olumsuz örnekler verenlere bakmayın kızlar,herkesin kötü olacak diye bir şey yok.Mutlaka karşınıza düzgün insanlar çıkacaktır, umutsuz olmayın,iyi geceler

aynı yaştayız bence özellikle evlilik konusunu kafaya takmak yanlış adımlar atmanıza neden olabilir. ben nasip kısmete evlilikte çok inanırım o yüzden akışına bırakın bu konu üzerine bence düşünmemelisiniz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…